Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bence bildiğimiz anlamda craftı unutun, onun yerine "bracerıma soket takma" kafasında bir craft olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Oyunun e3 2010 için yayınlanmış 6 videosunu ekledim. şu sayfada tamamını veya youtube'ta http://www.youtube.com/watch?v=ntT_rSC2Opg http://www.youtube.com/watch?v=8VbJNnuEaK4 http://www.youtube.com/watch?v=LtfXF2hRoyU http://www.youtube.com/watch?v=hlacsK-QDDw http://www.youtube.com/watch?v=JUP7icivdD0 http://www.youtube.com/watch?v=DRF-MIT2mYo izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 şu anda monkey island 2yi tanıtıyorlarda special editionmış neyse ondan sonra sw göstericekler ignde haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Son videonun hatırına oynarım valla :D. Wow gibiymiş, ultima gibiymiş fark etmez. Çıksın oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 başladı ignde http://uk.e3.ign.com/2010/live/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 (td) 2 dakika için geliyorlarsa gelmeselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Daily fixte çıkan kız adamlardan daha çok konuştu >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi sadece bana mı kötü geldi oyun grafiği ve ekşınlar falan. yoksa ben mi anlamadım. vallahi kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bu akşam oyun içi görüntü göstermediler ki ama ._. Gösterdiler mi? Karakter vurgulu çizimler yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Redeagle said: Daily fixte çıkan kız adamlardan daha çok konuştu >_> cohobbot bütün gün konuşsun hiç gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Jessica (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 UI li oyun içi görüntüleri görmek isterdim. Craft da nasıl oluyor onu bilmek lazım. Şu da var. Player ship gezegenler arası gezebiliyoruzdur umarım. Yoksa pilot koltuğuna oturup ordan mı yönlendireceğiz. Yoksa normal freelauncher gibi mi ? İçine istediğimiz malzemeleri koyabileceğiz mi ? Housing gibi yoksa belli dolaplara bank gibi mi olacak !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Housing gibi olacak, uçuramayacaksın, kotor gibi olacak, en azından şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 herşey iyi güzelde grafik olarak 2008 yılında çıkmış aoc'u yakalayamaması yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Yok kardeş. Combatdaki efekler çok iyi. Su hava gölgeler gibi demek istiyorsun sanırım. Fakat sanmıyorum o kadar aoc ye göre yavan kalacağını. Antiallising vardır. Sonra texture ayarları da olur. WOW daki gibi belli bir grafik sistemi oturtmak istemişlerdir. Ayrıca karakter dizayn sistemi de iyiye benziyor. Mesela kilolu force atan amcayı gördüğümde anladım. Gerçi bu npc ama vardır özelleştirme. Adalaleli boylu poslu. Değişik saç şekilleri. Sakal. vb. Age of conan ve swg gördüğüm en iyi yapan oyunlardı. Onlar akdar olmasada kötü olamaz. Ancak BH ın armorları end game miydi sizce ? Gayet şık duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yok ben grafik derken daha çok şeyi kast etmek istemiştim karakter sağa doğru koşmaya başlıyor sağa doğru kayıyor böyle gerçeklikten pek bir uzak şekilde böyle koşarken ayaklar bi çıkıyor bi iniyor sanki trt çizgi film yapmış adamı koşturuyor birde renkler sanki pek doğal değil böyle pek bi parlıyor çizgi film gibi mesela şu resimdeki renklere bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Haklısın. Benim de canımı sıkan bu. Gerçekçilik olarak Age of Conan şu anki gördüğüm en iyi oyun. Sonra Aion. Bu biraz daha WoW tarzı gibi :P Karakterlerin saçları briyantinli gibi olmuş. Yüzlerinde mimik yok. Çizgi filmvari gibi biraz. Lightsaber ler Toy Story den çıkmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abi böle benim ağzımdan konuştun sanki böle bi itici geldi oyunun grafikleri görüntüleri motoru flan. sanki 5 sene önceki oyunlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yani şimdi şöyle düşünüyorum... wow her pc de çalışan bir oyun çizgifilm grafikli ama her pc de çalışıyor ve çok daha fazla oyuncusu var aoc ise çok fazla gereksinim istiyor ve az oyuncusu var eğer bu mantıkla hareket etmişlerse grafikleri düşük tutalım daha fazla oyuncuya hitap edebilelim diye hesap etmişlerse bile yine olmuyor yine sinirleniyorum çünkü darkfall'ında grafikleri de bundan iyi. 4 sene gerisinden gelen oyunların gerisinde kalması cidden olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 MMO'larda grafik önemli bir etken değil, hala EQ1 ve DAoC oynayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 uo oyanayan da var :) grafik o kadar insanı rahatsız eden birşey değil ama star wars evreni olunca beklentilerde yüksek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 oynayan var da 2010'lara gelmişiz atari oyunu gibi çıkarmasınlar bi zahmet grafikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 RRa said: uo oyanayan da var :) grafik o kadar insanı rahatsız eden birşey değil ama star wars evreni olunca beklentilerde yüksek oluyor Kesinlikle yüksek oluyor. Aion vari bir şey olsaydı. Şimdi Age of Conan çıkalı 2 sene oldu. İşlemci ve grafik kartları da o oranda yenilendi. Age of Conan gibi olsa bile grafik kartları 2 sende ne kadar iyileşti. Ben Age of Conan ı iyi oynamak için tüm sistemi değiştirmiştim ki SWTOR çıkmadan Bilgisayarımda bazı değişiklikler yapmayı yine düşünüyorum. Şu an da E8400 işlemci. 1066 mhz 4gb ram. Zotac 9800 gtx amp var. Bunlar Age of Conan içindi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ki aocun efsane grafikleri atmosferi ve animasyonları var ben mediumda çok rahat oynuorum 7600 gt ekran kartım var 256 mb pcim gayet de eski 2gb ddr2 falan. yani adamlar optimize etmiş cillop gibi de oynanio o pc ile wowda nasıl oynuosam aocda da öle oynuom. bunlar da öle bişey yapabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 walla stabil olsun da başka bişi istemem, age of conanı düzgün oynayabilmek icin 2 yıl bekledi millet, ekran kartı ısınır grafikler bozulur, efektler calismaz, ekran kararır, renkler karışır vs belli bir texture oranını arttırsınlar wow daki mesela, detaylansın karakter animasyonu birazcık daha, wowun grafiklerinin halen gideri var... aynı seviyeyi yakalarsa swtor, gayette yeterli olur yani. ha bana sorarsan mekan grafikleri olarak falan bi oblivion seviyesinde olsa bile yeterli oblivion cok şıktı o açıdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar