Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Genç oyuncular Demet Evgar ile Emre Karayel'in müthiş uyumundan destek alan program, kadın-erkek ilişkileri üzerine kurulu hikayeleri ekrana taşıyor. Sabit bir kamerayla çekimleri gerçekleştirilen ve belirli bir kurgusu olmayan kısa hikayeler, ilişkilerde yaşanan komik diyalogları ve olayları yansıtıyor. 2 ekimden itibaren her perşembe saat 00.00'da Türkmax'ta. izleyen oldumu? bu akşam kankam sayesinde izledim, öldüm gülmekten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eheh teveccühünüz efem.. izleyiniz izlettiriniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 10dk sora baslıcak yeni bölüm. kaçırmayın derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 eyv bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 izle izle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ahahah iyimiş program sağol mayhem. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bana saol bana.. ben söledim ona da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kısa bitti bu akşam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ben dün şans eseri denk geldim, çok şirindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 başlıyor birazdan. izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 AHAH süperdi yanlız deminki :P beyfendi şu dilinize sahip çıkın lütfen sizde aa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Derhal UPlıyorum. Şu an oynamakta... Ve gayet komik. Tavfiye ederim efem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bayadır izliyorum.şuanda izliodum.bu tarz güzel şeyler türk televizyonlarında hep arka planda kalıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Abi bana çok itici geliyor ya. Muhabbetler de genelde çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 facebook ta meme kanseri kesitini gördüm merak ettim çektim netten ilk 2 bölümü izledim harika gece gece iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahah iyimiş bu izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 meme kanseri 16+ diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 İyiymiş bu. Hep böyle kısa kısa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 25-30 dk civarı bir bölümü. Her bölümde ardarda 30 sn - 2.5dk arası falan skeçler oluyor ardarda. Skeçler genelde birbiriyle bağlantılı, hani atıyorum bi bölümde 3 konsept oluyor işte, birinde yatak odası muhabbeti, ikincisinde adamın annesine ziyaret, üçüncüsünde arabada seyahat muhabbetleri şeklinde. Ardarda üçüyle ilgili skeçleri koyuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 cok basarılı muhabbetler donuyo bazen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oha ben bu diziyi daha önce nasıl izlemedim ya. 2. sezonun bir bölümüne baktım digiturk'te süpermiş. 1. sezonu cekmeye başladım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Masticore said: oha ben bu diziyi daha önce nasıl izlemedim ya. 2. sezonun bir bölümüne baktım digiturk'te süpermiş. 1. sezonu cekmeye başladım bile Aynen ben de facebook'da şurda burda bir iki skeç gördüm yeni haberim oldu. İzlemek lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 http://www.youtube.com/user/o2l3m#p/c/A5818A79A0A12A32/0/p6IHD_I4y-c Yurtdisinda turkiyeden bi tek futbol ve de bunu takip ediyorum devamli super degil ama arada kopartiyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar