Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Mentalist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
araya super bowl, nfaa muhabbetleri girince normal karsiliyor insan, ama durduk yere 1 hafta var, 1 hafta yok muhabbeti cekilmiyor. Zaten Red John lu bolum de yok ne zamandir.
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sezon 2 ye yeni gectim 1 haftada bitti ilk sezon . Sezon 4 ün sonunda anlamıyoruz muhtemelen kim olduğunu.

Red john tahmini

Ya ilk bölümdeki jane ile zıtlaşan adli tabip ya da red johnun kör sevgilisi aslında kör değil ve kendisi red john

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sezon basladi ama bisi eksik dizi de, bazi yerler sanki ben bunu daha onceden gormustum hissi vermeye basladi. Bu Red John hikayesi de bu sezonu zor cikarir. En iyisi konuyu baglayip, bu sezon diziyi bitirmeleri. Ya da yeni bir villian eklenmesi ve ana kadroya yeni karakterler katilmasi lazim.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

biri fbi direktörü kadın işte, geçen sezon sonunda bu sezon başlarında falan görünüyordu.

diğerini de başta van pelt'in nişanlısı olan red john disciple'ı sandım da sonra bi benzetemedim, muhtemelen fbi'daki red john yancısı o kadın.

Mesaj tarihi:
Evet sonunda anladilar temponun dustugunu, bu sezon her bolum red john la ilgili bisi oluyor. Sezon finali hele son 2-3 bolum bomba olacak gibi.

Yavastan yavastan yeni dusmanlarda eklenecek sanirim. Red John olayi biterse, reyting lere gore yeni evil karakterlerle yola devam edebilirler.
Mesaj tarihi:

red john tahmini

öncelikle red john kesinlikle dizinin ilk bölümünde karşımıza çıktı .. ben daha 3. sezona yeni geçtim ve ilk bölümden beri tahminim adli tıpçı. renkli gözlü adam. 2. sezonun sonunda da adamın sesini duyunca daha bir emin oldum. 3 4 ve 5. sezonda aksini düşündürtücek birşey olacak mı bilmiyorum. izliyince devam ederim.

http://www.imdb.com/name/nm0687443/ adamımız bu bence

Mesaj tarihi:
bu yeni çıkan bop da jane saffında red johnun düşmanı ikisi birlikte hareket edecek gelicekte red johna karşı .
lorelei ile bop u bir sonraki bolumde ikisini bir arada görücez.
  • Yeni Oluştur...