Gallant Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 araya super bowl, nfaa muhabbetleri girince normal karsiliyor insan, ama durduk yere 1 hafta var, 1 hafta yok muhabbeti cekilmiyor. Zaten Red John lu bolum de yok ne zamandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Red John suz gecen 2 bolum daha, ana senaryo hic ilerlemiyor. Artik sezon finaline bir bomba bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Abi bölümler yediriyor kendini de artık red john muhabbetleri gelsin ya sıkıldım ben biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Bir bölümle başka dizi oldu ha. Yürü be Jane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 spo jane ayak yapıyo böyle yaktı dosyaları guardını düşürcek red johnun bence tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Jane taktik degistirdi:) http://www.youtube.com/watch?v=5lX7SnFRIGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Emmanuelle Chriqui güzel kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mentalist teki hali epey cekici. Sezon finali sikistirilmis buldum. 2 bolum halinde olsaydi sanki daha iyi olurdu gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 güzeldi ama tahmin edilebilirdi her hareketi, biraz daha kasıp 2 bölüme yaysalar daha iyi olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Sezon 5 30 Eylul'de basliyor. Yayinlanma gununu de pazara kaydirdilar. http://www.youtube.com/watch?v=BcU6m4aNCPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Sezon 2 ye yeni gectim 1 haftada bitti ilk sezon . Sezon 4 ün sonunda anlamıyoruz muhtemelen kim olduğunu. Red john tahmini Ya ilk bölümdeki jane ile zıtlaşan adli tabip ya da red johnun kör sevgilisi aslında kör değil ve kendisi red john Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=W7aemjXYHaA Ooouuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Sezon basladi ama bisi eksik dizi de, bazi yerler sanki ben bunu daha onceden gormustum hissi vermeye basladi. Bu Red John hikayesi de bu sezonu zor cikarir. En iyisi konuyu baglayip, bu sezon diziyi bitirmeleri. Ya da yeni bir villian eklenmesi ve ana kadroya yeni karakterler katilmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 o sonda gösterdiği iki kişi kimdi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 biri fbi direktörü kadın işte, geçen sezon sonunda bu sezon başlarında falan görünüyordu. diğerini de başta van pelt'in nişanlısı olan red john disciple'ı sandım da sonra bi benzetemedim, muhtemelen fbi'daki red john yancısı o kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Kadin FBI direktoru, otekisi de Red John Hafiften hafiften toparlanmaya basladi dizi, tahminimce konuyu toparlayip bu sezon bitirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 red john olur mu ya, öyle göstermezler olaysız bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 son bölüm iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 _ILuVaTaR_ said: red john olur mu ya, öyle göstermezler olaysız bir şekilde. Sesi 2.sezonda tiger tiger burning bright siirini okuyan elemanin sesiyle ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bu sezon biraz daha dolu gibi her bölüm red john dan bişiler oluyo ama bitirsinler artık şu olayı ya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Evet sonunda anladilar temponun dustugunu, bu sezon her bolum red john la ilgili bisi oluyor. Sezon finali hele son 2-3 bolum bomba olacak gibi. Yavastan yavastan yeni dusmanlarda eklenecek sanirim. Red John olayi biterse, reyting lere gore yeni evil karakterlerle yola devam edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 red john tahmini öncelikle red john kesinlikle dizinin ilk bölümünde karşımıza çıktı .. ben daha 3. sezona yeni geçtim ve ilk bölümden beri tahminim adli tıpçı. renkli gözlü adam. 2. sezonun sonunda da adamın sesini duyunca daha bir emin oldum. 3 4 ve 5. sezonda aksini düşündürtücek birşey olacak mı bilmiyorum. izliyince devam ederim. http://www.imdb.com/name/nm0687443/ adamımız bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bu yeni çıkan bop da jane saffında red johnun düşmanı ikisi birlikte hareket edecek gelicekte red johna karşı . lorelei ile bop u bir sonraki bolumde ikisini bir arada görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Cbi calisani ron en olasi red john yardimcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar