Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 -Patrick Jane on the run -Patrick Jane hapiste -Patrick Jane'le yeni bir ilişki -Patrick Jane's FBI unit Hepsine varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mendoza said: -Patrick Jane on the run -Patrick Jane hapiste -Patrick Jane'le yeni bir ilişki -Patrick Jane's FBI unit Hepsine varım. Abi siz doğrudan evlenin adamla, senaristleri hiç uğraştırmayın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Gümbürtüye gitmeden... Red John muhabbetleri arasında kaynama tehlikesinde olan bir hususa değinmek istiyorum: cCc Rigsby Reyiz cCc, GRACE ÜŞÜYOR REYİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 az önce 2. sezon 7. bölümü izledim ve 2. sezon baya baya iyi lan.1. sezon klasik polisiye dizileri gibiydi 2-3 günde bir izliyordum ama 2. sezonun 7 bölümünü 3 günde izledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Hayvanat spoiler Tahmin etmiştim Grace'in sevgilisinin hain olduğunu. Bir anda diziye girdi önce arabaya çarptı sonra Grace'e çaktı ne oluyo yaa demeden. Red John'ı son 10 dk da göreceğimizi hiç zannetmiyordum. Ama Patrick elleri ceketin cebinde görünce tahmin ettim bunun da cebibnde tabanca olmasın lan diye. Tuttu valla. Patrickin ceza alacağını sanmıyorum herifin elinde silah var, karşıdaki azılı katil vurdu indirdi o yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Guvenlik kameralarindan izleyince nefsi mudafa degil yuruyen adami vurdugu gorolecek ve bence suclanacak. Olen kisi Red degil bence ama bir yandanda patrick adam sarrafi yani yanilmamis olmas lazim. Ben vurmasini beklemiyordum acikcsasi. Red yuruyup gidecek diye tahmin etmistim. Riggsby en karli cikan oldu bu durumdan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Red John ölse ve dizi bitseydi bu şekilde çok sağlam olurdu. şimdi dizinin patlama potansiyeli yüksek. Prison Break'a bağlarlar belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 PB'ye bağlayacaklarsa hiç yapmasınlar. 1. sezonu bu kadar epic olup kalanı tırt olan başka dizi var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sonunda yeni sezona başladım, kötü değil ama fazla klişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 açıkçası böyle olacağı belliydi. yalnız ben o pederden şüpheleniyorum, "John" dedi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Zaten Mentalistte hikaye klişe, olaylar ilginç. Dizinin doğası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bone said: açıkçası böyle olacağı belliydi. yalnız ben o pederden şüpheleniyorum, "John" dedi adama. Adama John demedi, yanındaki kadına "Joan" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ya şimdi Hakkaten 3. sezon sonunda ölen adam Red John 'mu değil mi? Biri bana söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Büyük ihtimalle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bölüm sonunda eski bir red john mağdurunu morg'a götürüp öldürdüğü herifi gösteriyor. Kadın da bu redjohn değil diyor. Trallalalalalalalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Şimdi 4.2'yi izledim Evet Red John ölmemiş oh bea, şimdi güzel oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 4.3 -> mentalist'in ilk bölümlerini andırdı, tam tilki gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 4.7 çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Uuu ne guzel ben de bir iki saate izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bu bolumun sonu cok guzeldi be manipulasyonun dibine vurdu resmen bir tasla iki kus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Yaptığı şey çok adiceydi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Sanırım Mentalist'in en iyi bölümüydü ya, elim ayağım titredi resmen. Bir de bu bölümü Simon Baker kendi yönetmiş. Ben bu adamı çok seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 abi takip edicekti adamı aynı anda red johnu da yakalıcaktı. barizdi red johnun saldırcagı adama, ama cok guzel bolumdu genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar