Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 dizinin gittikçe daha kötüleşmesi çok iyi değil mi? her bölüm daha fazla soğuyorum. en son ALLAH BELANI VERSİN diyip bırakacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ben bir fark göremiyorum. aynı kıvamda. rigsby ile van pelt bile var ahah. jane izletiyor her türlü. bu arada benim de en istediğim voltron'du ya. feels. laroş ölmemeliydi abi. çok baba adamdı laroş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Butun tatava Highbuck icin miymis yani. Peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ben de şaşırdım onun çıkmasına, o kapasitede bir adama benzemiyordu. Yalnız rigsby gitti diye üzüldüm bir an. Ekibe katılsalardı keşke tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 iyi ki bitmemis dizi ya son bolumden cok zevk aldim, baya iyiydi wooo cok uzattilar yeaa diye zirlayan faggotlar cuk yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 rigsby nasıl ölmedi lan ahaha. ilk sahnede gövdeden vuruluyor hastanede kolu sargıda sdfsdfds. ulan holivud... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Orada bir celik yelek daha giymisti tarzi bir aciklama lazimdi. Es gecmisler. Esasinda iyi oldu kadro degisikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 rigsby adam hp'ye vermiş puanları arkadaş, build'ini görmüyor musunuz? 3-4 saçmayla, tek 9mm'le olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Rigsby le Van Pelt, Tank + Support resmen, ver top lane i Dota da gotururler isi. Son bolumde eglencelikmis epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 güzel bölümdü, leverage izler gibi hissettim ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Gallant said: Rigsby le Van Pelt, Tank + Support resmen, ver top lane i Dota da gotururler isi. asfascf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Sanirim yeni bir mega villain yaratma pesindeler. Ama seviyorum ben bu citir cerez bolumleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Obaaa. Obaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 jane küsküğü vericek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 çok güzel bitti be. şu red john'a falan da dönmesinler artık asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 sabahlar olmayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 baya keyifli romantik polisiye oldu lan negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 7. Sezon olacakmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 olmasa da olurmuş. iyi final olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Yani pek bir bayik rj siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ne sezon oldu be, herşey olacağına vardı. Herşey tatlıya bağlandı sonunda. Güzel zamanda izlemeye başlamışım. devam ederse rigsby ve van pelt lazım ama yine, onlar iyi oluyordu ekipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Insanin aklina Mavi Ay dedektiflik burosu geliyor izledikce. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Bugün uyanırken rüyamda fbi web sitesinde "kalbimizdesin patrick" tarzı bir anasayfa gördüm, işkillendim. Yatakta telefondan imdb açıp baktım ki.. 13 bölümlük final sezonu 30 kasımda başlıyormuş. :( Hani medyumluk yoktu, bu nedir şimdi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ilk bölümü izledim ben. ya sızmış ya da 30 kasım ı yanlış girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar