Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 aslında ilk başta masaüstü'ne yazacaktım ama sonra farkettim ki fazla alakası yok.. hayli geç yattım, belki 2-3 saat uyumuştum ki garip bir rüya başladı. bilgisayar başında, masamda oturuyordum sanırım. midem bulanmaya başladı, bulantı hızlıca arttı ve bütün karnıma, oradan da göğsüme (garip gelebilir ama) yayıldı. sonra bir titreme aldı beni, bu da aynı hızla arttı arttı ama kendimi tutuyorum birazdan geçecek diye. sonunda öyle bir hal aldı ki titreme bulantıyla beraber, görseniz beni richter ölçeğiyle ölçülecek bir deprem var sanki vücudumda, bu bulantıyla beraber öyle bir hale geldi ki bir an için sandım ki gövdem ucuz korku filmlerindeki gibi yarılacak ya da bağırsaklarım ve midem ağzımdan dışarı çıkacak. gerçek hayatta hiçbir hastalıkta böyle bişi yaşamadım, Allah bana da size yaşatmasın.. bir an daha devam etseydi bu ölmek isteyecektim bu hissin sona ermesi için, ki o anda uyandım ve neredeyse boğulduğumu farkettim. yan döndüm aceleyle ama uykusuz olduğumu halde uykum kaçmıştı.. nedir ettiğim bu tantana? henüz yaşamayanlar görsün de kafalarına takılmasın bu başlarına geldiğinde..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ehm, Samim be, succubus ile karabasan aynı şey diil. hani ortada yanlışlık mı var, forum kurallarına uymak açısından detaya mı girmiyorsun emin diilim gerçi de, succubus bambaşka bişi. =P
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 succubus'u tam anlamıyla biliyorum da uyku felcine yolaçanların kadınlar için incubus, erkekler için succubus olduğu da söyleniyor. ek işler de yapıyorlar gelir yetersizliği durumunda o başka tabi.. :) birisi bir vakit demüş küü: ekşi sözlüğü kaynak edineceğime uludağ maden suyunu kaynak edinirim.. ekstra! ekstra! : ha aklıma gelmedi değil böyle bir çağrışım yapabileceği ama zaten "uyku felci geldi geberiyordum bakın piliiiz" gibi bir başlık daha çekici durmazdı, pazarlama teknikleri forumda da geçerli.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 26 Nisan 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 lol Yok kaynak olarak diil, en komik anlatım olarak onu seçtim zaten, yoksa senin verdiğin linkte de var succubusun tanımı -çoğulu succubi. Çağrışımı mı kalmış kardeşim, hem diyorsun succubus ziyaret etti beni, titredikçe titredim, yok efendim hızlandıkça hızlandım, ter içinde kaldım, yok sanki deprem yok bilmemne, hem de sonra çağrışımdan dem vuruyorsun. Forum kurallarına uygun anlatmışsın işte imalarla falan, olay ortada yoksa, yeme bizi. =P
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 :lol: muhahah.. D&D'deki succubus zaten Diablo'daki succubus'la çok benzer.. zaten tüm succubiler herhalde ayni.. kusçagim zamanlar midem çok kötü kalkar, basima kadar vurur agrisi.. sonra defalarca kusarim da rahatlarim.. (özellikle 2 adana yedikten sonraki gün olur)[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 walla ya bi tarafın açıkta kalmış ya da iyi saatte olsunlar yoklamış seni... bence bu konuda en iyi kaynak herhangi bir sadettin teksoy programı olabilir :hmm:[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ahahaha şimdi de gülmekten çatlayacak gibi oldum ama bu bitmese de olur :lol: ya bone'cum öyle böyle bişi değil, tamam tom hanks misali beynimin dibinde tank topu patlamadı ama acayip bir deneyimdi, paylaşasım geldi. bulantı, titreme diyorum da başka kelime bilmediğim için, kol ve bacaklarım hariç bütün vucüdum jöleymişcesine bulanıyordu, titreme de sandalyedeyim sandalye sallanıyor, masaya tutunmaya çalışıyorum düşmemek için. öyle fazla adana yemekle alakası yok yani.. hem kıskanmayın bana geldi diye sizi sizi.. 8-)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 lol nefr öğlen öğlen böyle güldürdün beni , Allah'ta seni güldürsün :) sam harbidende kötü bi durummuş , uyku felci felan...allahtan uyanmışsın.ama succubus felan değil bu , asıl succubusu bu gece ben rüyamda gördüm çünkü :P yani succubus değilse bile onu öpmeme izin verdiğine göre hayli zevksiz bi kız olmalı :=P[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 "succubus değilse bile onu öpmeme izin verdiğine göre hayli zevksiz bi kız olmalı" euheu :D
bedeviizz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 o değil de rüyanda seni ayartmaya çalışan hatun varsa ve daaldıysan ona "kamyonu devirmek" derler Türkçe'de :D
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 dark mistress'leri yollayalim, onlar kapissin ortada succubuslarla..
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 hmm Sam bi daha olursa böle bişi benim adımı (yani nikimi) söylüyorsun ilgili bayana ve rahatsız etmiyorlar seni bi daha oki? inanmıyorsan dene gör :) sadece sana geçerli tabiki. geçen sene Lilith'i çağırınca kendi isteğimle, o da gelince lök diye, o günden beri gelip gidiyorlar bana resmen, daha geçenlerde sevmediğim birini hasta ettim, malum iyi şeyler yapamıyor arkadaşlar :) netekim şaman veya summoner özelliğim var sanırsam tabi handbook gelmeyince insan emin olamıyor gerçi. şimdi baktımda Lilith'de succubus listesine giriyormuş, herne kadar yüksek seviye de olsa, zaten duvarda 4 ayak üstünde yürüyen ve kuyruğu olan siyah kadın figürü başka ne olabilir ki dimi ehe[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bende dün gece en garip rüyalarımı gördüm sanırım önce 4 de uyudum rüyamda nerden geldiğini bilmediğim bir telsiz geçiyordu elime ama çok cici bişi üzerinde ışıklarla yazı yazıyor çok kaliteli telsize basıp bişiler dediğimi sonra pilot konuşmaları geldiğini duyuyorum sonra pilotun biri lan kim konuşuyor falan diyor (araya dalıyorum yani) sonra uçağı görüyorum gökyüzünde geçerken aniden dik bir şekilde karfurun park yerine benziyen bir yere iniyor acil iniş yapmış :) sonra ben gidiyorum aklımda sürekli pilotu rahatsız ettiğim için benim yüzümden düştü böhüüü geçiyor sonra binaya giriyorum kuleler var gibi bina içi sonra pilotu tam buluyorum böhü pardon abi diyorum canın saolsun diyor sonra güvenlik görevlisi kovalamaya başlıyorken "OKUL KALK!" ... uyanılıyor ve ilk 2 dersim matematik olduğu ve matı zaten dinlemediğim belirtiliyor ayrıca devamsızlık arttığı için ilk 2 ders gitmesem sonra taksi ile gidebileceğim belirtiliyor ikna ediliyor sonra gene uyuluyor.. Sonraki rüya aile ile tatile gidiyoruz (ablam yok:) ) Tatile gittiğimiz yere uçakla varıyor Ve gittiğimiz yer amazon ormanlarına benzer bir yer ama ada ve sahil kenarına varmak için ormandan geçerken sırtımda bir acı hissediyorum kaale almıyorum sonra sırtımda bir ıslaklık hissediyorum bakıyorum anneme söylüyorum kan olduğunu söylüyor ve solucan böceğimi ne ısırmış böcek çok kötü kanatırmış deniz altındaki insanlara çok zarar verirmiş falan (hö?) sonra ben yere yatıyorum kanama dursun diye sonra kanama geçiyor deniz kenarına gidiyoruz deniz ucsuz bucaksız ufukta kayboluyor ve ilk defa rüyamda denize düşmüyorum:) ve denizde deniz anası yok ilk defa buna dumur oldum herzaman deniz anası fobim yüzünden denizde deniz anası görürdüm sonra denizin kenarında iken dalgalar geliyor ve ıslanmamak için denizden uzaklaşırken "OKUL KALK!" ... Sonra kalkılıyor ve anneme biyoloji sınavı olduğunu çalışamadığımı söylüyorum ve bir şekilde okula gitmiyorum :) neyse iyi uyuduk ama da rüyalar garip çünkü normal[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 geçmiş oLE[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Hemen bi Nas Süresini oku, kurtul cinlerden kötülüklerden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
fab Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bir aralar bende acaip karabasan oluyordu, ne terler döktüm bi ben bilirim. Geçmiş olsun samcim.[signature][hline]mesela beş
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ya arkadaşlar bilmem anladınız mı ama bu rüya felan değil, uyku felci denen bilimsel bir hadise. verdiğim linkte de var. yoksa kabus gördüm de onu paylaşmadım sizle. ama o hali tabii o an uyanık olmadığınız için rüya gibi hissediyorsunuz, (belki rüya da değildi, uyanmıştım ama gerçek değil gibiydi) hiçbir rüyada da öyle hisler hissedilmesi mümkün değil, sürüyle kabusumu hatırlarım hiç böyle birşey hissetmedim. o an için ölmek üzere olduğunuzu sanıyorsunuz, bir an için de düşünmedim değil ölüyorum diye ama ne oldu da ölüyorum onu anlayamamıştım.. ekleme: ayrıca teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 26 Nisan 2004 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ne demek sam ya sen olmasan biz nabarız ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ulan iste teknoloji gercekten boyle saglam bisi... basina bisi gelio uykuda, "ulan nooluyoruz?" die wikipedia'dan (ki ustun site hastasiyim, almanca versionunun derslerde hayat kurtarmisligi vardir) ariyosun buluyosun fellow patilerle paylasiosun... biz zamaninda iki plastik bardak arasina sicim gecirir balkondan balkona karsi komsuyla muhabbet ederdik (genctik o zaman tabii, ulan bardakla kasacagina gitsene karsi komsuya hem transformers'ini onunkiyle kapistirirsin... ama yok illa bardakti sicimdi of of) gecmis olsun sam... :)[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yanımbaşımda bi arkadaşımın başına gelmişti bu hadise. çok enteresan bişi hakkaten. adamı dürtüceeme oturup baştan sona izlemiştim. geçmiş olsun kardiş.[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bu arada nooooldu hani bilgisayara bakamıcaktın bugün felan?[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Geçmiş olsun baya kıllı bişimiş. Da iyiki succubus gelmiş de Tesebbus gelmemiş, yoksa rahatsızlıklarına başkaları da eklenebilirdi :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 26 Nisan 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yok o yarından itibaren, yarın geliyorum istanbul'a da orada kuzenin makineyi şeyetmiyim. net bağlantısı var mı onu da bilmiyorum ya.. doggy wikipedia gerçekten süper site, ansiklopedik bişi gerekince ilk oraya bakar oldum..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 succubus sucks[signature][hline]I will live forever! Or die trying...
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 geçmiş olsun, hiç öyle bişi yaşamadım ama uykunun ortasına mide bulantısı falan çok kötü gözüküyor[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Öne çıkan mesajlar