Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden yapıyolar bunu?


FromTheHell

Öne çıkan mesajlar

neden tanımadıkları kızları ekleyip tanışalım mı bağyan çok güzelsiniz, resminizi gördüm ve çok etkilendim tanışmak isterim falan diyolar.
sevgilimin interneti olmadıından feysbuk hesabına giriyorum falan arada(ki neti olsaydı da girerdim.) günde çok rahat 6 tane böyle insan ekliyo.
neden ekledin kimsin diyorum arkadaşı falansa kabul edicem teklifi.hatta soruyorum tek tek bunları tanıyomusun falan diye de yok abi deliricem selam bağyan tadında mesajlar.
msnden falan diğer bağyan arkadaşlara da sordum sizi de mi ekliyolar lan böyle diye.
onlarda da durum böyleymiş.
neyapmam lazım şu heriflerden kurtulmak için?
ismi leet olarak falan mı yazsam diyorum aratınca çıkmaz en azından bağyan ismi olarak.
iki de örnek konuşma koyiim sdfsd








resimleri de koyamadım lan zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo çözüm basit gençler.
giriyosunu privacy ayarlarına, arama kısmında aramalarda kimse beni bulamasın diyosunuz oluyor bitiyor. sonra profilinize de sadece arkadaşlarınız bakabilsin. arkadaşlarınızın arkadaşları bakamasın arkadaş ekleme talebinde bulunamasın ayarlarını yapıyosunuz. hepsi bu herhalde.

ahah bu arada resimler bomba :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahha
dünyanın 7. harikası iimiş.
benimde profil resmime biri, çok sanatsal olmuş fotografı çeken arkadas iyi iş çıkarmış ama bu resim senin güzelliğin yanında hedehöDede.. kim çekti bunu tarzında bişiler demişti ki tanımıyorum herifi. erkek arkadaşım çekti senin de burnun kırık bir resmini çekebilirmiş dedim cevap gelmedi.
ne anlıyolarsa ufacık resimden anlamadıms.
memlekette abazan bol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu da yeni geldi:

MRB..BEN ÖMER...
.BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.BURDA PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM VE SOHBET ARKADAŞLIĞI EDINEBİLECEĞİM KİŞİLERİN OLMASINI ISTIYORUM . SEVİYESİZ VE SAMİMİYETSİZ KİŞİLERİN DOLU OLDUGU BİR ORTAMDAN UZAK BİR ORTAMDA; SOHBET ETMEK İÇİN SİZE MSJ CEKMEK İSTEDİM. MALATYADA GOREV YAPIYORUM. GELELİ BİR BUCUK SENE OLDU. BURAYA TAM ADAPTE OLAMADIM. O YUZDEN KENDIMI YANLIZ HİSSEDİYORUM.
PROFİLİNE BAKTIKTAN SONRA SENİNLE TANIŞABİLİRİZ DİYE DÜŞÜMDÜM.TABİ SEN UYGUN GÖRÜRSEN.PROFİLİME RESİM KOYMADIM SEBEBİ KAMU SEKTÖRÜNDE CALIŞDIĞIM İÇİN(MÜHENDİS OLRAK ÇALIŞIYORUM).yoksa kendimle cok barışık bir kişiyim ve resmımı koymak ısterdım..?
BURDA SOHBET ETMEK ANLADIĞIM KADARIYLA BİR HAYLI ZOR. AYNI ANADA CEVRİM İÇİ OLMAK GİBİ...?EGER SENIN İÇİN BİR SAKINCASI YOKSA MSN de GÖRÜŞE BİLİRMİYİZ..
MSN: [email protected](grş dilegi ile sevgiyle kal..) MSN SUAN ACIK DURUMDA TABİ EKLERSEN VE GRŞ İSTERSEN SEVİNİRİM..))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...