dymmt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 selamlar vw scirocco artık türkiyede http://www.arabam.com/ikinciEl/detail.aspx?sid=1561121 fiyatı bıraz fazla gibi geldi bana içi bilgidin golf motor ortada
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 golften farkı 5. kişinin oturucak yeri yok.
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cok kotu bir araba degil bence ama Turkiye fiyatı 40bın € oldugu ıcın coupe araba almak ıstıyen bir kisinin tercihleri arasında olması cok zor gorunuyor...
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Şimdi şöyle bişey var, bu ilk gelen araçlardan biri olduğu için ilk kez alıp ilk havayı atanı yolmak niyetindeler. Sattıkları arabanın aslında basit bir araba olduğundan habersiz Yeni kasa Audi A4 TDI fiyatına çakabileceklerini sanıyorlar. Alıcısı çıkarsa ne ala çıkmazsa zaten düşecektir. Doğuş'un ithal edeceği Scirocco'lar 52 bin YTL'den başlayacak diye duymuştum ben. Ek olarak araç hoş duruyor.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Selam, Serbest piyasa denen kavram ne garip. Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 genelde luks segment arabaları sasırtıcı bır bıcımde satabılıyor bu galerıler 2-3 ay oncesınden ve fahis fiyat oldugu bilindiği halde. ama bu ve benzeri arabalarda pek sansları olduğunu sanmıyorum.
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aracın görünüşü güzel de bu arabaya bu fiyat verilmez.
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dışı çok güzel bir araba ama artık yeni bi iç mekan tasarımı yapmaları lazım! Yeni Golf ve Passat CC'de farklı bir iç tasarım var onu kullansalardı keşke çok daha şık ve güzel duruyor. Yalnız linkteki arabada navigasyon var sanırım. Bu da fiyatı yükseltmiştir. Ayrıca bir telefon hazırlığı da gözüküyor ki nasıl 0 dedirtiyor bana. Ayrıca direksiyondan kumanda da yok ne biçim bir paket seçilmiş anlayamadım. Ama DSG'siz bu fiyat valla bilemiyorum amaç neymiş.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 navigasyon biraz bindirmiştir gri renk duşer manuel düşer bu aracın ateş kırmızısı fuarda var, dunya guzeli bi arac, asik oldum, 29000€ orda :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 o vw logosunun yerini sevmedim ben tipsiz geldi o yüzden araba bana. tabii benim fikrim çok da tın, arabalarla ilgilenmiyorum alakam yok fakat bence çirkin yani araba.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 arkadaşlar şu arabanın tvlerde oynayan reklamını internette bulabilen var mı?
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu arabada yapılan hata seat leon ile aynıdır. Aracın dışını yap içini dandik bırak
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Ama aracın dışı çok cezbedici leon a kıyasla
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Fuarda da dediğim gibi bu arabayı yaptıysan Golf VI'nın iç mekanıyla satışa çıkaracaktın. Sırf iç mekanı sebebiyle Golf VI'yı Scirocco'ya tercih edebilirim.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Selam, Kabul edelim Leon kadar kötü değil içi :D Leon nedir ya!!! Saygılar.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Simdi herkez boyle diyince merak ettim, vw nin sitesinden baktigim kadariyla sadece dashboard+direksiyon ve radyo+klima fotolari var(belki bakmayi bilemedim =S) golf 6 ile scirocco arasindaki farklarin acikca gorundugu genis cekim fotolar yokmudur ortalikta?
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Şimdi Leon'un olayı kalitesiz malzeme kullanımı. Fakat Scirocco'nun ki biraz daha farklı. Bunda kalitesizlik olduğunu iddia edemem ama 2003'te piyasaya sürülen Golf V'ten türetilip EOS'ta kullanılan iç mekanı alıp Scirocco'ya koymuşlar. Öte yandan Golf VI için yepyeni markanın Passat CC gibi modellerinde de kullanmaya başladığı iç mekanı tercih etmişler. VW aynı Nokia telefonlar gibi illa bişeyi eksik ya bluetooh ya kızılötesi ya bilmemne.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Selam, Leon'da malzeme de dandik, tasarım da dandik. Saygılar.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Sıralama şöyle zaten. O yüzden aynı grubun başka arabasıyla kıyaslamak yanlıs olur herşey ortada... Audi>VW>Seat>Skoda
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Masticore said: Sıralama şöyle zaten. O yüzden aynı grubun başka arabasıyla kıyaslamak yanlıs olur herşey ortada... Audi>VW>Seat>Skoda siralama biraz degişti bu arada artık Audi>vw>Skoda>Seat
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Masticore said: Sıralama şöyle zaten. O yüzden aynı grubun başka arabasıyla kıyaslamak yanlıs olur herşey ortada... Audi>VW>Seat>Skoda işin aslında bakarsan durum şöyledir: Audi=VW=Seat=Skoda Tüm bu markalardaki arabaların kullandığı ortak parça sayısı, farklı parça sayısını 2 ye hatta 3 e katlar.. Daha da önemlisi, platform, süspansiyon, motor, şanzıman, elektronik ve güvenlik elemanları gibi bir arabanın karakterini belirleyen önemli parçalar hep ortak bu araçlarda... Bir A3 ü golften ya da leon dan ayırd eden tek şey dış görünüş, iç mekan kozmetik unsurlar. Window dressing, vokswagen ag nin yaptığı tek şey bu. O yüzden bi skoda bir volkswagen den çok daha kötü bir marka değil. Yada VW Passat ile Audi A6 arasında öyle inanılmaz bir fark yok. İkisinin de direksiyonunun başına geçince bi fark olmadığını görüyorsun...
Syn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Masticore'un sıralaması araba kalite sıralamasından ziyade Türkiye'de bu markaların prestijinin sıralaması, yani afedersiniz en boş 1.4 A3 25.500€'dan satılınca araba lüks araç kategorisine giriyor.
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 leoneo5 said: Masticore said: Sıralama şöyle zaten. O yüzden aynı grubun başka arabasıyla kıyaslamak yanlıs olur herşey ortada... Audi>VW>Seat>Skoda işin aslında bakarsan durum şöyledir: Audi=VW=Seat=Skoda Tüm bu markalardaki arabaların kullandığı ortak parça sayısı, farklı parça sayısını 2 ye hatta 3 e katlar.. Daha da önemlisi, platform, süspansiyon, motor, şanzıman, elektronik ve güvenlik elemanları gibi bir arabanın karakterini belirleyen önemli parçalar hep ortak bu araçlarda... Bir A3 ü golften ya da leon dan ayırd eden tek şey dış görünüş, iç mekan kozmetik unsurlar. Window dressing, vokswagen ag nin yaptığı tek şey bu. O yüzden bi skoda bir volkswagen den çok daha kötü bir marka değil. Yada VW Passat ile Audi A6 arasında öyle inanılmaz bir fark yok. İkisinin de direksiyonunun başına geçince bi fark olmadığını görüyorsun... Patinajda bunu herkes bilmekte zaten.. Bizim karşılaştırdıgımız şey iç mekanda kullanılan malzeme kalitesi ve tasarım detayları..
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Selam, İşte etkileyen faktörler. Sonuçta aynı parçalar var demekle aynı mal alınmıyor malesef : -Kullanılan malzemenin kalitesi -Gösterilen montaj özeni -Gösterilen tasarım özeni -Harcanan işçilik -Prestijli marka katsayısı -Müşteri talebine göre belirlenecek olan fiyat katsayısı Saygılar.
Öne çıkan mesajlar