Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Karaca'nın Feto sevgisi

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Düşünceleri yüzünden bi şarkıcıyı sevip dinlemem. ama dinlediğim bi şarkıcının düşüncelerini öğrendiğimde hoşuma gıtmıyorsa dınlemeye son verırım. böyle bi adamım ben işte. bitmiştir cem karaca. barış manço falanda böyleyse onlarında kaynaklarını versenıze
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
Adam anneme tecavüz etmeyi düşünüyor ama müziği güzel önemli olanda o zaten.

Amacın nedir?
Birisinin fetoyu sevmesi,anneye tecavüzle eşdeğermidir?

Tamam görüşünü anlıyor ve saygı duyuyorum,ama katılmıyorum.
Cem karacayı aşırı dinlemem,ama ahmet kaya ve soadı aşırı dinlerim.Beni şarkıdaki sözleri enterese eder,seni kişiliği enterese eder.

Şimdi ben senin gibi düşünenlere,ehehe olgunlaşamamışlar desem,yanlış olur.Tıpkı senin,tecavüz örneğin gibi.

ps:fetoyu bende sevmem.
Sosyal ağlarda paylaş

valla cem karaca nın turgut özal ı sevdiğini demirel ede saygı duyduğunu zamanında televizyonlardaki röportajlarından dinledik. bir zamanların solcusu olup bir anda 180 derece döndüğünü biliyoruz.

Kimin kimi seveceğine tabi biz karışamayız ama insanlar soruyor haliyle zamanında öyleyken neden şimdi böyle diye.

Ne tür baskılarla karşılaşmış yada önüne gelen fırsatlar geri çevirilemeyecek kadar cazipmiydi orasını biz bilemeyiz ama bir zamanlar kendine inanan insanların zamanında hayal kırıklığına uğradığıda bir gerçek.

ayrıca bildiğim kadarıyla bülent ecevit fetullah gülen e ödül mü vermişti yada ödül verilmesi için yasa tasarısımı sunmuştu öyle bi olaylar vardı.

bu arada ahmet kaya nın almanya konser görüntülerini bulursanız izlemenizi tavsiye ederim. PKK ve APO bayrakları eşliğinde bir meydan dolu kalabalığa "vallahi apo yu özledik" diye şarkı söylemesi bünyede tarif edilemez etkiler yaratıyor. ondan sonra halen ahmet kaya yı sevmek yada sevmemek size kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...