Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Şans eseri karşılaştım, karşılaşmaz olaydım. http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/d25eddc0e6356a15452573a760be898d32cde894517a89a26e312e17f72005f3c4f95dc2f6f01ce52294f9e17c8117aac9a91914176e527620004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ohooo, bunun alındığı kaynağı görsen hepten ağlarsın. Kemal Sunal, Barış Manço vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Zerre birşey değiştirmedi bende. Halende dinlerim yani banane adamın düşüncelerinden vs yaptığı müzik kalitelimi? Cevabı yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Adam anneme tecavüz etmeyi düşünüyor ama müziği güzel önemli olanda o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 orrayt... edit: başlığa hitaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ozaman bir şarkıyla Cem Karaca' ya kendi tarafından söylenmiş bir şarkıyı hediye ediyorum. Cem Karaca - Sakın Dönme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Düşünceleri yüzünden bi şarkıcıyı sevip dinlemem. ama dinlediğim bi şarkıcının düşüncelerini öğrendiğimde hoşuma gıtmıyorsa dınlemeye son verırım. böyle bi adamım ben işte. bitmiştir cem karaca. barış manço falanda böyleyse onlarında kaynaklarını versenıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ahmet kaya dermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben anlamadım yanlış olan ne? adam feto'nun ağlamasına kanmış olabilir, onun hakkında iyi düşünüyor olabilir. sonuçta fetocu olmadığını da biliyoruz. neden adam sübyancı tecavüzcü çıkmış gibi tepki göstermişsiniz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi lütfen düşüncesini sevmek/müziğini sevmek geyiğine girmeyelim. system of a down ve ahmet kaya üzerinden bi milyon sayfa dönmüştür geyik. ben bunu uzun zaman önce izlemiştim, cem karacayı sevmediğim zamanlarda. hala sevmiyorum. o videonun tamamı daha da acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Baris Manco feto'ya odul falan veriyor, beni uzdu bu. Baris Manco bizim aile dostumuzdu, cok yakindir, sorucam bizimkilere nedir bu olay diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Çokakıllıadam said: Adam anneme tecavüz etmeyi düşünüyor ama müziği güzel önemli olanda o zaten. Amacın nedir? Birisinin fetoyu sevmesi,anneye tecavüzle eşdeğermidir? Tamam görüşünü anlıyor ve saygı duyuyorum,ama katılmıyorum. Cem karacayı aşırı dinlemem,ama ahmet kaya ve soadı aşırı dinlerim.Beni şarkıdaki sözleri enterese eder,seni kişiliği enterese eder. Şimdi ben senin gibi düşünenlere,ehehe olgunlaşamamışlar desem,yanlış olur.Tıpkı senin,tecavüz örneğin gibi. ps:fetoyu bende sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lath, mazallah sizinkiler de fetocu çıkıyormuş! istersen hiç karıştırma. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi muhtemelen dehşet bi para vermişlerdir yani yapıcak bişey yok bana verseler bende foruma gelir imzamı hocaefendimizin izindeyim yaparım. ama alterak valisi de süper. çok komikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3 kuruş paraya yapmayacağın şey yok cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cem abi yaşlandı eskisi gibi hatırlayalım biz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Biri url atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Apache said: cem abi yaşlandı eskisi gibi hatırlayalım biz onu. adam öldü anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Feto'dan tamamen nefret ederim, ama Cem Karaca'yı da hala seviyorum. Önceden izlemiştim bu videoyu. Hakan Şükür'ü de severim mesela. Hani Hakan'ı bilmem de Cem Karaca şeriatçı falan değildi bariz, bu yüzden de fetoya iki iyi laf demiş umrumda değil açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 valla cem karaca nın turgut özal ı sevdiğini demirel ede saygı duyduğunu zamanında televizyonlardaki röportajlarından dinledik. bir zamanların solcusu olup bir anda 180 derece döndüğünü biliyoruz. Kimin kimi seveceğine tabi biz karışamayız ama insanlar soruyor haliyle zamanında öyleyken neden şimdi böyle diye. Ne tür baskılarla karşılaşmış yada önüne gelen fırsatlar geri çevirilemeyecek kadar cazipmiydi orasını biz bilemeyiz ama bir zamanlar kendine inanan insanların zamanında hayal kırıklığına uğradığıda bir gerçek. ayrıca bildiğim kadarıyla bülent ecevit fetullah gülen e ödül mü vermişti yada ödül verilmesi için yasa tasarısımı sunmuştu öyle bi olaylar vardı. bu arada ahmet kaya nın almanya konser görüntülerini bulursanız izlemenizi tavsiye ederim. PKK ve APO bayrakları eşliğinde bir meydan dolu kalabalığa "vallahi apo yu özledik" diye şarkı söylemesi bünyede tarif edilemez etkiler yaratıyor. ondan sonra halen ahmet kaya yı sevmek yada sevmemek size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 maniye ekleyeyim, eğer ahmet kaya diye aratırsanız paticikte bolca delil bulabilirsiniz. bi topikte bi arkadaşımız yığmıştı bisürü video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Greeny said: Apache said: cem abi yaşlandı eskisi gibi hatırlayalım biz onu. adam öldü anasını satim ZUAHUAHUAHAHAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 gülen hikayedeki kötü adam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Artık mezardaki adamında beynini okuyacak insanlarımız çıktı. Bu şekilciliğin kendini aştığı zamanlardayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 allahıma çok şükür senin gibi aydınlarımız bize yol gösteriyor. amin süphaneke bismillah islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar