sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ohooo baya oldu be 1 ay fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hadi be. bellı gerçi kahvelerde sürtüon. bi de her gece meyhanede sarhoş olup eve gitsen tam sıçtın dıcemde o reddeye gelmedi allahtan. mral nası peki iyi msin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çıkarkende yalnızdım usta öyle anlatiyim derdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yalnızlık vs. pazartesi sendromu get ready fight bence yalnızlık yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yalnız geçen bi pazar en kötü şey o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yalnızlık her türlü yönetir.. pazartesi de neymiş peehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha benimde çok canım sıkkın,uykumda kaçtın,yrn gitmesem mi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 aktiftablet said: of yarın olsun istemiyorum, moralim çok bozuk of. Güne fail olarak başlamısn zaten berkcim :/ niye yaptım bnu bilmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Voys said: yalnız geçen bi pazar en kötü şey o zaman. of of fena. o günü anca alkol kurtarır bana sorarsanız. yoksa yoğun yalnızlıkla cebelleşen ve pazartesi sendromuyla yanıp tutuşan biri pazartesiyi göremeyebilir. bi ara o durumdaydım iğrenç günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 obsesifik said: hayatımda ilk defa pazartesi gelsin okul açılsın istiorum.. sıkıldım 4buçuk aydır yatıorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çok pis fail. editeditedit EDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 2 saat sonra derste olucam. aylar sonra ilk defa fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 istanbulun kurtuluşu muymuş neymiş, tatil devam ediyo bir gün bile olsa sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şaka maka tatilde bitiyo.Yarın işbaşı.Abovvv. Şutlasalarda çıksam yaw.En azından askere giderim döner dönmez de işe alma zorunluluğu var :D negzel. 3-5 ay da gezerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 pazartesi boş günüm haftasonum 3 gün:)) bende salı sendromu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cerebralis said: pazartesi boş günüm haftasonum 3 gün:)) bende salı sendromu var Oha bide sendrom diyosun öylemi.Ben bi pazarı kurtarmak için 40 takla atıyom,dediğine bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cerebralis said: pazartesi boş günüm haftasonum 3 gün:)) bende salı sendromu var aynı kaynımdada var :D güzel oluo böle 3 gün tatil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cerebralis said: pazartesi boş günüm haftasonum 3 gün:)) bende salı sendromu var aha hbenim haftasonu dolu hafta içim boş olacak bi 2.5 ay (tahminimce) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 genel olarak bir sendrom yasiyorum internet cafelerde surunuyorum hocam hala derslerimi degistirmedi akbilimsi yaratigim hala gelmedi yol parasi saciyorum hastayim evet. *bolca kufur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yarın yine aynı günü yaşıcaz ilk sigaramızı yakıp aynı tadı alıcaz eski günler gelicek belki aklımıza dalıp gidicez belki birini hatırlıcaz belki birini unutucaz.. iyi sabahlar patiler uyuyanlara allah rahatlık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 okula gittim bugün çok mutluyum. yarında yokmuş. çarşamba başlıcakmış resmen. enteresan bişey. bide bu hastalıkla ilgili, sanırsam salgın var tanıdığım her 10 kişiden 7'si hastalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 çok kötü bişiy 10dk sonra çıkmam lazım evden ve giyinmedim falan. oturuyorum malak gibi. gecikicem sanırım.ve gecikmemek için 6ya kurdum saati.e tabi uyandım patiye girdim.gecikicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cerebralis said: pazartesi boş günüm haftasonum 3 gün:)) bende salı sendromu var aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar