Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bw olarak ilk we lere, 2. bunlara dalıyorum. meleeye gelene kadar kesmem lazım yoksa biçiyolar 3 saniye içinde.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sparkcaster said: aoe knockdown atıyorum sen yoksun eko :( Abi geçen t4 de ilk senaryomu öyle kazandım ki. 2 maraduer vardı yanımda aoe spec ben toplayıp rootluyorum adamlar biçiyor. Çok güzel class çok.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 marauder işini biliyorsa 5 kişi arasından adam alma kapasitesine sahiptir. marauderleri heallayın. sevin. okşayın. koluna iltifat edin falan. mutlu olurlar.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ha şey demek istiyorum. ÇOK çirkinsiniz ya.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ya combattayken surati ne cirkin oluyor marauder'in.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Cirkin olacak tabi, lesci berserkerin teki, estetik falan mi kasacak adam, kasapliktan orasi burasi nasir tutuyor zaten.
loserz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bir Order olarak marauderlar en nefret ettigim class. kara sineklere benziyorlar.level 6 ya kadar marauderla oynadım,pek bir beceri isteyişi yok gibi,bodozlama dalıyorlar. dalıyorlar ama kesemiyorlar bide ama sadece rahatsiz ediyorlar.bu yuzden bende healer yoksa direk marauder a focuslanıyorum once.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 lvl 6 marauderda yarısı birbirine benzeyen topu topu 5 ability var. Mastery seçimine erişmeden, ability yelpazesini görmeden, adam gibi heal almadan (t2) beceri istemiyor diye etiketlemek süpermiş.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 r11 de bugün sırf scenario ile rank atladim. Arkamda healer varken oynadığım hiçbir maçta 24k dan assaga dmg görmedim. Gayet güzel is yapiyormus :>
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 AGA LEVEL 1 E KADAR OYNADIM 3 TANE TUŞ VAR WOW DA 120 TANE KULLANIYODUM.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 arkasına healer alınca her class yapıyo aynı isi
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Arkasına healer alamayınca hiçbir class yapamıyor zaten
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 daha 17 yim ama monstrosity den memnunum açıkçası. Obsesif bi şekilde bi targeta kitlenip onu ölümüne takip edeceğime, tankların biraz arkasında kalıp, Demolition ve MoT spamliyorum. Artı geri saflarda bi melee class çıkarsa WH gibi, gidip Flail spamliyorum. Ama genelde oynayan tank classlarin 80% geri çekilip heal olmayi bilmedigi icin ölüp beni iyot gibi ortada birakiyolar, sonrasi gg.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Healersız bw ben ok atmasam da ölüyo. Ok atıyorum ölüyo. Yeterki 4 tanesi aynı anda dot koymasın. Sırf blood boil damageından öldüğümü bilirim.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sparkcaster said: olum öyle değil, gördükleri anda ne olursa olsun işi gücü bırakıp healerlar bile bana dps yapıyo lan 15 kişinin içinde ilk ben ölüyorum , sorclara felan bu kadar dalmıyolar marauder'in özelliği zaten yaşadığın sürece ne kadar damage verebilirsen vermek :D sonra da ölmek. insanları tek yakaladığında saldırcaksın. 2-3'ten fazla adam varsa kaçacaksın. baktılar adamları dps manyağı yapıyorsun, o zaman direk üstüne çullanıyorlar zaten.
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bu aralar rvr lerde önüme bir tank arkama bir healer alıp monstrosity kolu ile karmaşanın arasına dalıp o hengamede aoelerle gayet iyi dmg ve xp elde ediyorum. tek target yerıne karmaşayı hedef almak oynarkende gayet zevk veriyor..
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 monstosity cidden zevli bi tree idi ozellikle orta levellarda 4 5 kendi levelimda mobu alabiliyodum
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 evet kesinlikle..pq lerde de arkadasların dediği gibi yuksek damageler verip bonus kazanma sansınızı baya arttırıyorsunuz..
Dacop Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Marauderle uzun süre brutality oynadıktan ve "meat shield" lakabını aldıktan sonra monstrosity yetenek agacına geçtim ve nirvanaya ulaştım herkese tavsiye ederim. Can iksiri kullanmadan 5-6 tane kendi seviyemde yaratıgı ( pq lardaki ilk bölüm ) rahat bir şekilde alan saldırılarıyla pek zorlanmadan öldürebiliyorum. Tabi taktikler de önemli burada her kritikde 40 ap veren ve yanında her criticalde dot ekleyen(JAGGED EDGE ve SUBVERT STRENGHT rank 24)taktikler tadından yenmiyor alan saldırılarında.
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 rank 18 im suan..4 gözle bekliyorum söylediğin taktiği :))
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 jagged edge tırt biraz aoe farmda, str taktiği yada absorb shield daha iyi, subvert strength olmadan zaten olmaz onu saymıyorum bile
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Jagged Edge AE critlerde de çalışıyor mu, teorik değil de deneyip gördün mü yani? Ben anca autoattack vurduğumuz moba işler diye düşünüp Warped Flesh alıyorum onun yerine çünkü.
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 noobca bir soru sormak istiyorum. taktikleri numaralara göre tek tek koydum..yanlarındaki diğer boş kutulara diğer taktıklerıde koyup kombine yapabiliyor muyuz acaba !!
Öne çıkan mesajlar