Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Galatasaray, Turkcell Süper Lig’in 6. haftasında Bursaspor’la, Bursa Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Stadyum: Bursa Atatürk Tarih: 5 Ekim 2008 Pazar / Saat: 18.00 Hakemler: Hüseyin Göçek, Alper Ulusoy, Aleks Taşçıoğlu. 4. hakem: Koray Gençerler. Hava Durumu: Maç günü Bursa’da yağmurlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 20, en düşük ise 10 C derece olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bursa geçen haftalardaki performansı ile oynarsa fark atabilir. 3-1, 4-1 gibi bir sonuç olabilir. Aksi takdirde beraberlik diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 herkesin aksine galatasarayın zorlanacağını sanmıyorum. bunun açıklaması olarak da galatasarayın "büyük" olmasının bursasporda yaratacağı negatif etkidir. tabi galatasaray defansı nal topluyor mu? topluyor. bu yüzden bursa dağıtırsa bizi çok şaşırmam. ama dediğim gibi GS'nin büyük olması yetecektir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 neden fenerin maçı da bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 baros yeter bursaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 2-1 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 3-1 alırızz ^^ .. gerçi acaip sakat var galiba kewell hala sakat sanırım.. işimiz zor lakin kazanırız gibime gelio, inş. baroşu sakatlamazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kewell goturulmedi, arda da igneyle sag kanatta oynayacakmıs. solda hakan balta olacak diye duydum ama bilemiyorum. kotu bi kadroyla cıkıcaz sahaya ama yine de alırız macı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ben Bursasporluyum.Maça gidipte bilet bulamayan varsa elimde fazladan bi bilet var.fakat bursa tribününden. :D maça gelince de 3 ihtimalli bi maç diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ilk yenilgimizi alabiliriz.yada fark atarız ortası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 üst biter :) iddaa'cı yorumu oldu ama idare edin. Galatasarayda eksik çok fakat eksik olması yarıyor çünkü Skibbe daha rahat kadro kuruyor bu şekilde. Bursaspor form grafiğinde zirvede. Her maça 2 gol sığdıran Baros ve onu besleyen Lincoln oynayacak. Yanına defansı karıştıran Nonda da oynayacak. Tüm bunları göze aldığımızda Bursa zorlar ama GS isteyerek oynarsa kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 2-0 Bursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 erhuehe oldu..iddaa ediorum ilk 11de lincoln,baros,arda/kewell/nonda kombinasyonlarından biri olduğu zxaman her maç gol atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ya böyle saçma sapan bir mantık var mı? sakatların olması teknik direktörün işine yarıyormuş(!) Evet defansın sağında tek tercihi kalması oda fizik olarak hazır değil işine yarar teknik direktörün.Ön libero oynayabilicek ortasahada koşan pres yapan oyuncu kalmamış evet ya çok işine yarıyor sakatlıklar özellikle kewell'dan mahrum kalması Arda'nın iğneyle oynaması falan hep işine yarıyan şeyler komik olmayın ya... Edit:Hatta biraz şöyle olmuş Skibbe gerizekalı seçim şansı olmayınca doğru kadro çıkarıyor (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sanctis ne zaman sakatlanacak acaba... kim iyi oynasa sakatlanıyor lan. servet sapıttığı zamandan beri sakatlık yüzü görmedi. bu maç lincolnü bekliyorum ben. bu maçta lincoln sakatlanacak bakın görürsünüz. umarım yamulurum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 lincoln bu maç net sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 felaket tellahlığı yapmayın abi ya adam takır takır oynuyo zaten bu aralar... yoksa "ters totem" mi yapıyosunuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eet ters totem eejhheu o diil de bi de gündüz maçı bu tabi o zaman kesin berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Gilean said: eet ters totem eejhheu o diil de bi de gündüz maçı bu tabi o zaman kesin berabere 2.yarı kararır hava düzelir..yoksa bende hep çekinirim gündüz maçlarından ne zaman oynasak puan kaybederiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bursa hızlı başladı hadi bakalıım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oha yiyoduk az daha lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 memet yiyin yiyin açılırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 1-2 alırız. sabri asist yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arda dökülüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arda sakat çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar