mono Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 empowered transfer cok guzel bi tactic...tek nokta, yeni patch ile Consume essence in heal ratiosu %50 den %100 e cıkarıldı..birde base dmg i 1/3 oranında arttirildi. tactic se %150 yapiyor bunu..hani spec tree nin en ustlerinde bir tactic icin eskisi kadar uf nefis dedirtmiyor..ama genede bosta puan kalırsa kapılır.. Sacrifice tree gidenlere duyurum, Willpower cok fazla etkilemiyor sizin abiltyleri..aksine ne kadar sert vurursaniz o kadar cok heal geliyor...haliyle str + dmg %25, healing -20 tactigi cok faydalı oluyor..-%20 heal penaltysi sacrifice tree deki heal abiltyleri etkilemiyor bu arada :D sacrifice spec iken ben weapon skill + str stacklemistim..ki miss falan olmasın diye, armor penetration da cepte oluyor bu sekilde. bakim simdi Sacrifice icin Divine Fury + Murderous Intent + Khaines Bounty + Empowered Transfer + STR + Weapon Skill combosunu deneyecegim hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Willpower aklımın ucundan bile geçmedi bence healbot değilseniz israf bir stat. STR diyorsun hmm ben onun yerine Toughness ve resist ağırlıklı düşünmüştüm, öyle deneyeceğim. Olur da patlarsam demiştim dersin eheh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 toguhness iş yapiyor valla, resist olayı bi acayip..kimi itemlar 40 falan verirken kimisi 150 veriyor..cozemedim makbul resist kactir nedir hehe..bir tanesinemi abanmalı yoksa hepsine mi falan fiskos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 35 oldum ve hala torture gidiyorum, server underpop oldugu icin sac gitmek saçma geldi, solo quest yapıyorum cogu zaman ve torture oldukça iyi bu konuda :p karak norn'a transfer olunca sac+dr gitmeyi planlıyorum şöyle bişey olur heralde http://www.wardb.com/career.aspx?id=23#5:32:0:0:15:43040:25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bu arada DoK'u Age of Conan'da oynadığım Dark Templar'a benzetiyorum. O da şahane classtı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sen AoC oynamışmıydın arcane yav? Baita hatırlıyorum ama 80 falan oldumu charın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Eehueh Abso nasıl oynamış mıydın yahu birlikte oynamıştık. Gerçi sanırım sen biraz geriden geliyordun level olarak, oyunda chat kanalı da yoktu. 57'ye kadar mı ne oynadım, karakterimin adı Night'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 haaa şimdi hatırladım ya doğru. Ben hep geç gelirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queenie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Uzun lafın kısası DoK müthiş bir karakter bu resimdede qöreceqiniz qibi şahsım adına söylüyorum party heal yaparken grubu ayakta tutmak önemli bir rol ve yine resimde qöreceqiniz qibi baska bir DoK' un Froziph'in yani verdiği total damege'yi qöreceksinzi yoruma açık lvllerimiz daha %60 kapasitesinde T3 patlar diyorlar sanmıyorumbence suan en iyi çağını yaşıyor DoK'lar ve Wb lerin Sc lerin vazqecilmez sınıfıdır. Bu arada Dragonback serverinda oynayan arkadaslar varsa tanışmak isterim her ne kadar karak 8 peaks ve axe bite passta olsada çoğunluk. Dragonback - Quéén - Disciple Of Kaine Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 rr40da yapacagım buildi kafamda oturttum nihayet budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 olmaz böle bi class. ölmek bilmiyor ve dps side tehlikeli boyutlarda:) hatta bazen bi dok bana daldımı WE daldı sanıyorum:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 edindigim izlenim war pri veya DoK melee tipte ise (War. Pri icin Grace skilleri de, DoK icin agacin adini bilmiyorum) 1e1'de yakin dovuste yenmek neredeyse imkansiz (bir tek witch elf vs. war prieste witch elfe %50 / %50 sans veriyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queenie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 şöyle söyliyim oyundaki imba karakterleri saymazsak eğer WP-WH leri oldukca kolay alabilmek.Ironbreakerlar zorluyor doğal olarak ama KOBS lar bile artık sıkıyor kesmesi.Skiller taktiksel kullanıldığında gerçekten DOK u kesmek zor 1v1 de özellikle.ama tabi oyun 1v1 amaclı değil.ha olur ya yakalarsın affetmez :D tabi suan T3 icin konusuyorum T4 olmak kısmet olursa yinede farklı olacaqını sanmıyorum.ama izlediqim kadarıyla T4 videolarda pek öyle deil yada oynamayı bilmeyenler video cekmis.bende talentimi değiştirdim artık sadece damage icin oynuyorum ve qercekten inanılmaz ama her SC de ilk 5 te olmak qüzel.tabi esitlik söz konusu olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 T3'de işler nasılsa T4'de üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 DoK ile War Pri karsi karsiya geldiginde cooook uzun bir savas oluyor 1e1'se, en az 2-3 kere bayginlik verdi biraktik oyle soyleyeyim :D T4'de soyle bir fark var galiba, RvR alanina gidince seni lvl 38 degil de lvl 36 moduna sokuyor. O yuzden o tierin maksimum level adamina karsi 2 yerine 4 lvl fark oldugundan senin damage daha dusuk onun damage daha yuksek olyor o yuzden, dusuk lvlli karakter daha cabuk oluyor gibi geldi bana (lvllar arasi farkin verilen / alinan hasari etkiledigi gibi bir gozlemim var, PvE'de boyle bir farktan eminim de, PvP'de tam emin olamiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queenie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 verilen hasar eşit bile olmuş olsa defans oranı resist oranı her zaman farklı olur.aslında bu uygulamayı neden sectiqine anlam veremiyorum myhtic in.bence büyük küçüğü her zaman ezmeli adet böyle qelmis böyle gitmelioyunlara yeni arayüz qetiricem diye sacma sapan seyler yapılıyor.maksat radikal rant.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 healing debuff miktarları farklı ve söyleyeceğim o ki WE'nin teketekte alamayacağı order sınıfı yok. kiss'lere de normalization getirilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queenie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ben WE lerin bu kadar yetenekli olduğunu düşünmüyorum 1v1de zorlanacağı sınıflar var orderda.bunu DoK için söyleyebiliriz bence alamayacağı order sınıfı yok.ama WE ler her ne kadarda WH lerden birazcıkta üstün olsalar bu onları immortaL yapmıyor.aslına bakılırsa daha bi cabuk zıbarıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 valla kendin göreceksin t4'te, böyle "something crits you for 1200" diye attan iniyorsun. noluyo kim nerde derken yarılanmış canın heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Eheuh aynen öyle ölümsüz değiller ama yakalarlarsa sen ölüsün. Bu sebeple WE görünce hemen basıyorum dotları başlıyorum Road Runner gibi koşmaya. O arada az önce healladığım insanlar arkaya bakmayı akıl edip de yardıma gelirse ne iyi, gelmezlerse Coyote kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queenie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ah keske ile baslayarak söyliyim keske diyorum cünkü o crit atacakmı her zaman e dediğin qibi o her zamana coyote ama unutmamak lazım coyote coyote'de kazanan hep road runner :) We ler oldukca seri DMG veriyorlar WH lerdede dot'la yine aynı sekilde seri bicimde DMG verme var.Heaa bide stun olayı var dimi WE lerde :) Sustum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 witch elf forumlarına bakıyordum dün, adam +41 crit toplamış. bunu senin paperdoll'da yazan rakamın üstüne ekle. bir de initiative çalıyor kiss ile. takım arkadaşından gelebilecek buff'ları dahil etmiyorum. neresinden bakarsan %55 critleyecektir o adam. ben tank halimle gümbür gümbür dmg yiyorum ki (o kadar çok armor tanımayan olayları var ki toughness dışında farkımız çok yok sizden, şaşarsınız combat logu koysam) WP oynarken de durum aynıydı, noluyor filan derken yatıyordum. guard atan bir helal süt emmiş tank da olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 gecen sc de bi lvl 35 dok ile karsılastım solo.(ben lvl 40 full anhili ve mor shield li falan bi knightım:)) neyse elemanı kesemiyecegimi biliyodum zaten dps yok cünkü ve karsıda ki dok heal oalyı var ama görmemezlikten de gelemedim cünkü bizim flage gidiyordu. neyse daldım adama baya bi kapıstık. shield of the sunı actım sürekli baya dmg aldı hm dedim kesebilirmiyim yoksa diye düşünürken adam full heallenmeye basladı. ve birden berserk moda gecmiş gibi beni yarıya indirdi. arkadan bi iki eleman geldi bizden ve kestik ama lvl 40 ve az cok gearlenmiş bir tank olarak 35 doka yenilmenin acısını hala hissediyorum:( yenilmek diyorum cünkü yardım gelmese herif keserdi beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 yok dok'u yenemeyiz zaten eyvallah, da toughest bo gibi BO sololayabilen sınıf değiliz zaten. no escape & bizim wb'nin ortasına banish darkness ile hevesimi alıyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Sam said: guard atan bir helal süt emmiş tank da olmuyordu. Şu guardı bilerek atmıyorlar diye düşünmeye başladım. Yani neden bu skilli efektif kullanmıyorlar? combata göre target değiştirmiyorlar? adam en arkadan birisine atıyor, takımla birlikte Allah a emanet gidiyor. Böyle bir skilli bu kadar gereksiz kullanmak garip görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar