eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bende tatilde bi gece hastalandım... enişteme bana bişiler hazırlayabilirmi die sordum ve boku yedim... eniştemin bana yaptıkları: suda erimesi gereken bi ilacı ağzıma tıktı "emecen bunu" dedi... sonra başka bi ilacı suya koydu, o ilaç eridii zaman "fondiple şunu" dedi... üstüne portakal-mandalina karışımı bişi yaptı, içinede tuzlu bişiler koymuştu. iki antibiyotikle fondip yaptırdu... bi kaşık bal getirdi. tam o balı yerken 2 dilim kabuklu limon tıktı... iğrenç bi karışım oldu... ballı limonlar bitince 2 dilim limon daha getirdi... onlarıda yedim... 2 saat sonra turp gibiydim ama bidaha hasta olmamaya yada en azından enişteme söylememeye yemin ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Asteroth said: Xaenin said: O salaklık yalnız. Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor. Nasıl bir seks zinciridir bu allahım. ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bende hastayım salya sümük oturuyorum. yarın okula gitçem bütün okula bulaştırıcam nıahahahahah seks zinciri deil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 şeytan kulağına kurşun *tahtaya tıklatır* şu ana kadar olmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 axedice said: Sen fantastik bi adamsın zaten. Sabah ayazında gtüm donarken tişörtle geziyo herif. Barbar conan. abi ben de öyleyim sorma çektiğim çile yediğim laf bitmiyor ya. üşüyen insanlar devamlı bana yükleniyor kızıyolar üşümüyorum diye resmen sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çok üşüyorum ben de kansızım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kışın pislikleri başladı işte.. önümüzdeki kış küresel ısınma gelecek, dertler bitecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Grip Aşısı hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? İşe yarar mı acaba? Eczanelerde falan görüyorum Griş aşısı geldi şeklinde yazıyorlar camlara da o yüsden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Greeny said: çok üşüyorum ben de kansızım sanırım abi işin garibi ben de kansızım, ama üşüdüğüm çok seyrektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 herkes hasta oldu sonra bende oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 chesterfield said: Grip Aşısı hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? İşe yarar mı acaba? Eczanelerde falan görüyorum Griş aşısı geldi şeklinde yazıyorlar camlara da o yüsden sordum. şaka dimi bu soru? yok grip aşıları hiç işe yaramıyor. para tuzağı aman uzak durun onlardan. la havle ve la kuvvete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben olmuştum olduğum sene hayatımın en ağır gribini geçirdim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Çok delikanlıyım manyağım ben heyehoy modunda deniz kenarında buz gibi biraları yuvarladım. Bademcikler ağzımdan dışarıda şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 grip aşısının olayı odur zaten. bir kere hasta eder sizi. sonra bağışıklık kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ibna kardeşim önce hasta oldu, bi güzel mikropları en aktiv seviyeye getirdi, iyice geliştirdi sonra hastalığı bana geçirdi, kendisi iyileşti, antikor kazandı ben ortada kaldım adalet mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bende yurtta hasta oldum okuldaki doktor dunden beri gelen 55. kişisin dedi. ses gitti konusamıorm. arada cok feci bi sekilde cıkıyor. arada "poliiiisss" diye bagırsam tam olcak. geçmiyo da meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 grip aşısı oluyorsun aslanlar gibi üstüne hasta olacak gibi olursan vicks first defence kullanıyorsun bütün kışı bi halt olmadan geçiriyorsun olay budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 4 gündür feci şekilde hastayım. burnum tıkalı, sesim çıkmıo, gözlerim yanıo.. antibiotik kullanıorm 3 gündür bana mısın demedi daha da beter oldum.. allahım ne zaman geçicek bu yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 dün cok yorulmustum bugunde aksama dogru anfide burnum akmaya basladı yattım kalktım hasta olmusum ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 1 haftadır hastayım hala sümüklerim akıyor, Toplum içinde burnunu çekenlerden hoşlanmazdım ama şmdi benm başıma geliyor; ayrıca grip aşısı yaptırmak lazım hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 LAN BEN DE HASTA OLDUM YA ÜF. BOĞAZLARIM OF ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 dün gece burnum tıkandı. bu sabah hasta uyandım. nası bir illettir bu yahu geçmeli bir an önce. grip aşısıda yaptırmalı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 isyanım çok büyük çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 MOTHER BEEEEP MOTHER BEEEP!! ben de hastayim lan, bogazlar agriyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ana herkes hasta oluyo. çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar