Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

herkes aynı andamı hasta oldu???

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

bende tatilde bi gece hastalandım... enişteme bana bişiler hazırlayabilirmi die sordum ve boku yedim... eniştemin bana yaptıkları:

suda erimesi gereken bi ilacı ağzıma tıktı "emecen bunu" dedi... sonra başka bi ilacı suya koydu, o ilaç eridii zaman "fondiple şunu" dedi... üstüne portakal-mandalina karışımı bişi yaptı, içinede tuzlu bişiler koymuştu. iki antibiyotikle fondip yaptırdu... bi kaşık bal getirdi. tam o balı yerken 2 dilim kabuklu limon tıktı... iğrenç bi karışım oldu... ballı limonlar bitince 2 dilim limon daha getirdi... onlarıda yedim... 2 saat sonra turp gibiydim ama bidaha hasta olmamaya yada en azından enişteme söylememeye yemin ettim...
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Xaenin said:
O salaklık yalnız.

Bu arada evet, oda arkadaşım hasta oldu, o hasta olunca kız arkadaşı hasta oldu, beni de hasta ettiler aynı odada bütün haftayı geçirdiğimiz için. Ondan sonra annem hasta oldu, sonra üvey babam yattı, şimdi bugün de kız arkadaşım hasta oldu. Salgın başladı yine herkes patır patır dökülüyor.

Nasıl bir seks zinciridir bu allahım.

ahahhah
Sosyal ağlarda paylaş

chesterfield said:
Grip Aşısı hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? İşe yarar mı acaba? Eczanelerde falan görüyorum Griş aşısı geldi şeklinde yazıyorlar camlara da o yüsden sordum.

şaka dimi bu soru?

yok grip aşıları hiç işe yaramıyor. para tuzağı aman uzak durun onlardan.

la havle ve la kuvvete
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...