Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içinde "O" harfi olan araba markası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi euro d'de şu salak yarışmalardan var. honda ve porsche çıkmış 6 tane daha araba markası var kapalı, millet herbişeyi söyledi yine de açılmadı. Millet arayıp taibot, morris falan diyo artık oderece.

Bence kalan 6 zarf boş. Böyle bişey olablir mi? Yarışma bitince açılmayanlar açıp göstericek mi?

ayar oldum
Mesaj tarihi:
ben bi keresinde aynısının "a" için olanını izlemiştim. bi tek audi çıkmıştı ondada. 2 saat falan izledim sırf meraktan. herbişiyi solediler falan. soora açtılar zarfları. 2 tanesi çin markası 1 tanesi makedonya falan çıktı. açılan 5 araba markasınıda hayatımda hiç duymadım hiçde hatılamıorm adlarını.
ondan pek umitli olma. adamlar 1 2 tane içine dooru duzgun marka koyuyolar dierleri hiç duyulmamış şeyler oluo.
Mesaj tarihi:
alayı söylendi ayrıca reno diye bi marka yok renault var onda da o yok :D

şu anda benim söylenmeyen pontiac var sanırım benim aklıma gelen.

ama bence yarışma feyk. o zarflarda hiçbişey yazmıyo.
Mesaj tarihi:
mokoko said:
ben bi keresinde aynısının "a" için olanını izlemiştim. bi tek audi çıkmıştı ondada. 2 saat falan izledim sırf meraktan. herbişiyi solediler falan. soora açtılar zarfları. 2 tanesi çin markası 1 tanesi makedonya falan çıktı. açılan 5 araba markasınıda hayatımda hiç duymadım hiçde hatılamıorm adlarını.
ondan pek umitli olma. adamlar 1 2 tane içine dooru duzgun marka koyuyolar dierleri hiç duyulmamış şeyler oluo.

dediğimi tekrarlıorm hiç kasma kalanları bulamazsın. :D
  • Yeni Oluştur...