aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Şimdi euro d'de şu salak yarışmalardan var. honda ve porsche çıkmış 6 tane daha araba markası var kapalı, millet herbişeyi söyledi yine de açılmadı. Millet arayıp taibot, morris falan diyo artık oderece. Bence kalan 6 zarf boş. Böyle bişey olablir mi? Yarışma bitince açılmayanlar açıp göstericek mi? ayar oldum
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Usta inanma onlara. Yalan o yarışmalar.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Lincoln Volvo Toyota Tofas ehuehu Opel Dodge
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yok abi hepsi söylendi, arayanlar saçalıyo şu anda götten uydurma marka söylüyolar. birisi miçobiço dedi mesela :D
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 micobico var ya. bizim okulldan bi cocuk kullanıyo micobico. guzel de araba yani
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ben bi keresinde aynısının "a" için olanını izlemiştim. bi tek audi çıkmıştı ondada. 2 saat falan izledim sırf meraktan. herbişiyi solediler falan. soora açtılar zarfları. 2 tanesi çin markası 1 tanesi makedonya falan çıktı. açılan 5 araba markasınıda hayatımda hiç duymadım hiçde hatılamıorm adlarını. ondan pek umitli olma. adamlar 1 2 tane içine dooru duzgun marka koyuyolar dierleri hiç duyulmamış şeyler oluo.
Mal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oha içinde o olmayan araba markası var mı ki? buldum mercedes
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 alayı söylendi ayrıca reno diye bi marka yok renault var onda da o yok :D şu anda benim söylenmeyen pontiac var sanırım benim aklıma gelen. ama bence yarışma feyk. o zarflarda hiçbişey yazmıyo.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 usta zaten arayanlar da kendi adamları genelde. gaz veriyorlar işte. o sırada kitleyebildiğine kitliyo faturayı.
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mokoko said: ben bi keresinde aynısının "a" için olanını izlemiştim. bi tek audi çıkmıştı ondada. 2 saat falan izledim sırf meraktan. herbişiyi solediler falan. soora açtılar zarfları. 2 tanesi çin markası 1 tanesi makedonya falan çıktı. açılan 5 araba markasınıda hayatımda hiç duymadım hiçde hatılamıorm adlarını. ondan pek umitli olma. adamlar 1 2 tane içine dooru duzgun marka koyuyolar dierleri hiç duyulmamış şeyler oluo. dediğimi tekrarlıorm hiç kasma kalanları bulamazsın. :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 volvo da söyklenmedi sanırım. Bu arada adam ipucu vedi ülkerel özel olaiblir diye.
Öne çıkan mesajlar