adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 roket adam said: Sözleşmesiz al işte. sözleşmesiz alınca avea çalışıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bende iphone alanlar arasına katıldım iyimi,kötümü ettim bilmiyorum. Almamın en büyük etkeni Doların,euro'nun fiyatlarının uçması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamınbiri said: roket adam said: Sözleşmesiz al işte. sözleşmesiz alınca avea çalışıyo mu ? turkcell'den alırsan evet Telsim'den alırsan hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Vodafone zaten sözleşmesiz satmıyordu en son. E Turkcell den sözleşmesiz alırsan Avea takabiliyorsun evet . Turkcell ya da Telsimden almaya da gerek yok aslında, sözleşmesiz alınacaksa gidip Teknosa, Darty veya Bimeks gibi bir marketten almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Turkcell'den sözleşmeli de alsanız, Turkcell hattınızı takıp Apple Store ile aktive ettikten sonra başka hatlarla kullanabiliyormuşsunuz. Birkaç sayfa önce Turkcell SSS'den c/p edilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 babam'a bedava alabiliyomuş iphone istiyomusun aliyim mi dedi bir mutlu oldum sevindirik oldum akşam geliyo 8 gblık iphone 3G:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 halletim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Baggio said: Biz de böyle hiçbişey açıklamadan genelleyip gidecek, klasik Türk arıyorduk, hoşgeldin :) Daha evvel yazdim/yazdilar farklari. O mesaji atinca FANBOI oluyorsam digerleride HATEBOI olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 app ekliyemiyorum yapamıyorum nasıl yapılıyo biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Kazim>all yazan yok mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Puzzle questin cep telefonu oyunu varmış biyerden bulmam lazım itunes'da yoksa jailbreak bile yapabilirim valla :) http://www.gamemobile.co.uk/puzzlequest-warlords.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bende benim cihazı sonunda içini açıp, yurtdışından sipariş ile 2 ay önce gelen parçayı monte ettim :) şimdi kullanıyorum cihazı, baya değişmiş valla güzel olmuş. birde iphone kullanıcılarına benden bir kıyak http://ihacks.ru buyrun tadından yiyemezsiniz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 biraz önce taktım sim kartımı rehberi boş gösteriyo bu makine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 import etmen lazim carddan contactlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 settings in içinde mail,contacts var orda aşağıda import seçeneği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dikkat et kartındaki tüm numaraları silecek hepsini telefona aktarıcak buda yetmezmiş gibi. Uzun isimleri kısaltcak ve arası boşluklu isimlerin boşluktan sonraki kısmını soy adı olarak aktarıcak. hepsini teker teker düzeltmek zorunda kaldım :( Benimde bir sorum olucak mesaj yazmak resmen iskence telefonda. Boşuna yazıcam mesela Boş yaziyorum kendi kendine otomatik bob yapıyo varmı bu otomatik tamamlamadan kurtuluş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 installerda kb2 veya kb yükle, keyboard optionsa bir seçenek koyuyor, düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 jailbreakli degilse yok oyle bir secenek ama 1 hafta dayan. cikarttigi duzeltmeleri hep cancel et. zamanla ogreniyor alet, cok guzel yapmislar. sonra bos yerine bod yazdiginda bos olarak duzelticek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Merhaba, Ben simdi amerikadayim ve daha 8ay burda kalicam.Sizce burdan mi almaliyim iphone'u?Yoksa donunce ordan almak mi daha mantikli olur?Burdaki sartlar su sekilde: 199 dolar en basta veriyorsunuz iphone'a(8gb) sonrasinda her ay 70 dolar ve en sonundada sozlesme bozmak icin 150 dolar veriyorsunuz.Hangisi daha mantikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 amerika'da kontraktsiz hat alirsan ve telefonla konusan biriysen essek gibi para vericeksin 8 ayda cep telefonu kontorune, onu goz onunde bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yok kontrat alcam hafta sonlari bedava hafta icleride aylik 600 dakikam olcakta karar veremiyorum turkiyedeki fiyatlarida iphone 3g kirmanin risklerini filanda bilmiyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 0 risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 0 olduğunu risk'i nasil söylüyebiliyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 restore edince aynen fabrika ayarlarına dönüyo herhalde ondan diyodur. sadece yazılım yüklüyosun jailbreak dediğin şeyde. silince gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Anlamadim 0 risk mi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar