Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasil ustune birakiyodun ya?ben cok denedim olmuyo bildigin?

bide downdate var mi-salladim terimi- yani 2.2.1 yapsak sonra daha asagi versiyonlara cekip jb yapabiliyor muyuz?
Mesaj tarihi:
2.2.1 için QuickPwn çıktı, denedim çalışıyor. Sim unlock işi yapacak olanlar henüz kurmasınmış ama, baseband değiştiriyormuş ve yeni baseband için henüz unlock çıkmamış.

MobileInstallation patchleyerek yüklediğiniz ipa'ları silmiyor update işlemi, sadece Cydia ve oradan yüklenen programları siliyor. Onların listesini ve ayarlarını saklayan AptBackup diye bir program var Cydia'da, onu da denedim gayet güzel çalıştı.

İhtiyacı olanlar varsa haberiniz olsun.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir sürü şarkıyı seçip hepsinin Genre sini istediğim hale getirmenin bir yolu var mı? 50 tane genre oluşmuş kafayı yedik eşimle tek tek yaparken.
Ve elbette yazdıktan 1 dakika sonra buldum halletmenin yolunu :)

Ihh gene olmamaış. Kısacası bana gereken birden cok sarkının genresini tek seferde değiştirebilecek bir mtod. 10 sarkıyı secip sag click propertiesden değişmiyormus genre :P
Mesaj tarihi:
bilgisayardaki mp3 klasorunu komple tag ledigim gunu hatirladim bi an..

8 saat mi ne surmu$tu tagger programiyla bile..

Tavsiyem albumleri once tagleyip, yilini genre yi ayarladiktan sonra i pod a sallamaniz.

ornek program; Mp3Tag v2.39
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bir sürü şarkıyı seçip hepsinin Genre sini istediğim hale getirmenin bir yolu var mı? 50 tane genre oluşmuş kafayı yedik eşimle tek tek yaparken.
Ve elbette yazdıktan 1 dakika sonra buldum halletmenin yolunu :)

Ihh gene olmamaış. Kısacası bana gereken birden cok sarkının genresini tek seferde değiştirebilecek bir mtod. 10 sarkıyı secip sag click propertiesden değişmiyormus genre :P

itunes'ta birden cok sarkiyi editleyebilirsin.
Mesaj tarihi:
said:

shift ile birden çok şarkı seçin, allow editing multiple items gibi bi soru çıkacak ok deyin geçin, sonra genre'ını ayarlayın, ok deyip çıkın. olması gerekiyor, ben denedim oluyor.i
Mesaj tarihi:
En son update i yaptım dün 2.2.1 i...

Updateden sonra evdeki U.S Robotics wi-fi modemime bağlanıyor ancak veri alış verişi yapamıyor. Mail check diyorum mesela checking mail diyor ama hiç birşey olmuyor. Modemin ışıkları da yanıp sönmüyor...

Benzer bi problem yaşayan? çözümünü bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Olmuyor işte, fark orada :p Yavaşlar anca, ki o da kalmadı.

Durup dururken laf atıyor adam kendi probleminden çıkartıp, sonra konu uzasa "burası iPhone topiği kardeşim" diye atlar birisi/kendisi. Gözünü sevdiğim Türkiye esas.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...