roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Bildiğim kadarıyla altyazıyı görüntüye gömmek gerekiyor, ama hangi programla yapılıyordu hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Normal aviye subtitle gömücez sonra iphona yuklicez o zaman degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Apple iPhone "Kings Button" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Absolut said: Normal aviye subtitle gömücez sonra iphona yuklicez o zaman degil mi? Öyle olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 evet olmasi lazim subtitle gomersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bluetooth'u kullanamıyorum ya, nasıl iş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 türkiyedeki apple'ın kendi mağazaları iphone satıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Baggio said: Doğumgünümde hediye iPhone geldi lan, kaybettim savaşımı :p 20 sayfa herkese ayar yaptıktan sonra bi haftada parti değiştiren politikacı gibisin, sessiz sedasız "beyler bu programları nasıl yapıyoruz şimdi bi el atın" demişsin direk:) sözlükten baktım multitasking yokmuş ayrıca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ramo'yla buluşmuşlar mı senden gizli ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bugün gittim biraz geç de kalsam da iphoneumu aldım :). Sarjda duruyor şuan herhalde yarın kullanmaya başlarım, daha aktive bile etmedim. Yeni bir kullanıcıya tavsiyeleriniz varsa çekinmeden söleyin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Arkası temiz ve çiziksiz kalsın istiyosan derhal iyi bir kılıf al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 asinanyavuz said: Apple iPhone "Kings Button" EUR 1.790.000 oihş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 zgrw said: alarm olarak çan kullanıyorum iyi gelio bu iphone'un edge özelliği TR'ye gelince kapanmaz oldu :D Mekiskadayken oynuodum ne güzel, kapanıp açılıodu, şimdi hep açık kalıyor :( Nasıl iş bu :)baska bi ulkede data baglantisinin calismamasini istiyorsan settings'de mi ne data roaming olacak onu off yapican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 2.2.1 firmware released. yardıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ne değişiklik gelmiş 2.2.1de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 140mb firmware update yaptım iyi güzel ama bu sefer development tarafı patladı :) 1.4gb sdkyi yeniden indirene kadar bekle şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 menu tusuna basarken tepedeki ekran kapatma tusuna basarsaniz screenshot cekiyor bu arada alet :) camera roll'a atiyor bu resimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cilginmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 gecen gun yanlislikla kesfettim, bi an korkudan altima siciodum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Cintonik said: 2.2.1 firmware released. yardıralım. şimdi bunu yaparsam neler silincek telefondan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hicbisey silinmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 eğer jailbreak yaptıysan o gidiyo, onun dısında son arananlara kadar aynen kalıyo.hiç bişey silinmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 JB gidiyor derken nedir tam olarak, yani update edip sonra tekrar JB edince iş bitiyor mu? Yoksa Cydia üzerinden ve .ipa olarak kurulan tüm programları da silip atıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Daha 2.2.1 JB'lenememiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Ben şu an updateten sonra mıdır nedir bilmiyorum ama Müzik atamıyorum alete tutup bırakırdım üstüne olmuyor şu an neden bilen var mı nasıl halledicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar