Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Afterdeep said: Çok uzun konuştum kavga - dövğş. 100mb lık internet pakedi bana hediye edilen iPhone'la bitmiş 1 ay sonra. Ben yeni 100mb lık edge paketini alana kadar arada 20 günlük boşluk varmış dediklerine göre, zira ben bedava pakedim biter bitmez 100mb edge için talimat verdim Turkcell shop'a. O 20 günde 32 MBcık kullanmışım ve 420 YTLcik fatura gelmiş... Daha uğraşasım var hırsımı alamadım ama bir sonuca varacak gibide gözükmüyor. Zira komut verdim ama 20 gün boşluk nasıl oluşmuş kanıtlayamam. Allah belalarını versin başka da birşey demiyorum... bu yüzden talimatlarımızı yazılı veriyoruz yada telefonla yapıyoruz ki kayıtlar 5 sene saklanmak durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 unK said: unK said: amerikadan alınan iphone 3g, burda turkcell'de aynen çalışıyo mu? hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://www.dhgate.com/Newest-Triband-M88-Smart-phone-Windows-Mobile/p_ff8080811c0e07ba011c0e6946992684.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 sen o siteden alışveriş yaptınmı hiç? Free shipping Genuine new *Apple iPod* 80GB Video MP4 player works with iTunes warranty item 250 usdye geliyor baya uygun.(kargo dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 valla ben de belki bilen biri çıkar diye şaptım hazır bayram muhabbetine 300 euro olayı varken bişiler düşürürüz hani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 abi beijing orası ben pek güvenme derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ebay de de var bunları amerikaya götürüp satanlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 doğrudur :) Ben yakınımdaki noktada en ucuzunu bulana kadar uğraşıyorum bişi alcaksam açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 nuwanda said: Mille said: Penthesilea said: abiii yeni software update ile street view gelmis, amerika'da yasiyorsaniz hele inanilmaz birsey olmus, sitedeki street viewden iyi yani. 2.2 degil mi hala?bakiyorum itunesdan 2.2 son surum kardesim zorlama diyor? 2.2 ile geldi o zaten E 2.2 var bendede cikmiyor oyle bisey tekrar kurdum gene yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 maps>zoom>street view Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 aquila said: unK said: unK said: amerikadan alınan iphone 3g, burda turkcell'de aynen çalışıyo mu? hayir calısmayan kısmı ne merak ettımde ulke dısına gıdecek tanıdıgm olursa aldırmayı dusunuyordumda:s +Doruk ah ah o mallar gelse keske oyle ama 200 ustu mallar gumruge takılıyor bi takılmasa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mille said: nuwanda said: Mille said: Penthesilea said: abiii yeni software update ile street view gelmis, amerika'da yasiyorsaniz hele inanilmaz birsey olmus, sitedeki street viewden iyi yani. 2.2 degil mi hala?bakiyorum itunesdan 2.2 son surum kardesim zorlama diyor? 2.2 ile geldi o zaten E 2.2 var bendede cikmiyor oyle bisey tekrar kurdum gene yok? turkiyede yok sanirim oyle bi ozellik ondan olabilir, bende de yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Evet bugün itibariyle Edge'den dolayı tarafıma ulaşan 420YTL tutarındaki dönem faturam 70 YTL'ye çekilmiştir. Bu durumda Afterdeep > Turkcell.. Tanıdık ve çevrenin malesef büyük etken olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Zira kimse babasının hayrına iş yapmaz ama eminim ki bir noktada yanlış bir şeyler yapıldığını fark ettiler çünkü dava açacağımı belirttim.. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 simdi bu adresteki http://turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/cepteninternet cepteninternet servisi kullanıyoruz demı ayda 9 milyona? uye oldum wap.turkcellim.com gibi bir link vermis sms ile bu linke tıklayarak veya tarayıcınıza yazarak kullanabılırısnız dıo. bu linkten gırıs yapmasam, iphone appstore gibi seyler bu hızmetın dısındamı kalıo. bu durumda http://turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/bilgisayardaninternet bunumu almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o standart bağlantı ücreti yani pakedin yoksa geçerli olan. ayda 9 ytl olan (ki aslında vergiyle 15 oluyor) pakedi alırsan 100MB limitin oluyor. istediğin gibi kullanabilirsin onu da direk safariyi de açarsın push mail de ayarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ya arkadaslar dun iphone aldık kardesime ama bi turlu bilgisayarla nasıl etkilesime sokacagımı anlamadım. itunes'un son versiyonunu cektim, telefonu usb'den bagladım, itunes acılıyo. restore yapmanız gerekiyor dedi, bastım tusa. sonra baktım iphone ekranına elma logosu var altında da bi bar var beyaz, yavas yavas doluyodu. daha dolmaya yeni baslamısken itunes'da hata verdi. kodu da (2). help tusuna bastım browserdan bi sayfa acıldı sunları, bunları yapın diyen. ama telefonda bar hala dolmaya devam etti bu arada. simdi tamamen dolu bar ama bu sekilde kaldı. hicbi degisiklik yok alette. bilgisayarı kapadım actım, usb'den cıkardım tekrar taktım hicbi degisiklik yok. üstündeki kapama tusuna basılı tutuyorum o da bi ise yaramıyor. su anda beyaz bir elma logosu ve altında ince bir bar dolu sekilde ekran gorunuyo, islem yapamıyorum. yardım lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 home tusuna basili tut 4-5 saniye sonra en usteki kapama tusuna basmaya basla bu arada home tusu hala basili(nasil bi anlatimsa)telefon res atiyor yeniden basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 tamam hallettim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ^ay oldu alalı başladı problemler çıkarmaya normal işleyişinden farklı olarak. Bazen telefon çaldığında ekran görünmüyor, siyah kalıyor. Ancak arama bitince açabiliyorum ekranı. Daha neler çıkacak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 kendi kendine kontor yeme sorunu var bende de. wireless baglantı var ordan baglanıyoruz ama arada bir kalan kontor mesajı gelip duruyo, dibe vurduk su anda :) apartmandaki birinin wireless baglantısından baglanıyorum. bazen baglantı gidiyo herelde o sırada edge ile nete giriyo alet. bu edge'i kapatmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 wi-fi olmadımı e işareti cıkıyor degilmi Çünkü gprs'e giriyor telefonun eger türkcell'den aldıysan ve telefonda'da turkcell hattı varsa tek yapabileceğin turkcell'i arayıp gprs'imi kapatın demek olucak. cok komik ama telefonda gprs'i kapat diye birşey yok. Bende mecburen kapattirdim gprs'i. Yoksa paso int.'e giriyor ya internet paketim olsa bile kapattirirdim su durumda telefonun pili zaten az gidiyor bide sürekli bilgi alisverisi yapinca bu sefer hiç dayanmıyor. Napalim birtek wi-fi'den giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evet E harfi cıkıyo Edge isareti sanırım. Aynen o sekilde internetten online islemlerden kapattık biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 iPhone kullanıcılarını uyarayım: Türkiye den aldığınız hat takılıyken ve EDGE veya 3G internet hizmetiniz açıkken kesinlikle yurtdışına çıkmayın. Data roaming'e geçiyor fiyat tarifesi çünkü. Turkcell Data roaming durumunda 1MB'a 22 lira fiyat çekiyormuş. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=data%20roaming/%2314488196 Çıkmadan önce EDGE, GPRS vb. hepsini Turkcell i arayıp kapattırmak lazım. Hattını data roaming e kapatın deseniz de yaparlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 data roaming telefondan kapatilinca da ayni seyi mi yapiyo peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 vodafone var bende hic boyle problemlerim olmadı daha :S lan tcell alcaktim vermedilerdi bana faturalı hattım yok diye bende haddii leenn dedim yan kapıdaki vodafone e gittim her geçen gün daha bi şükür kurtulduuma dedirtio bu okuduklarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar