Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Afterdeep said:
Çok uzun konuştum kavga - dövğş. 100mb lık internet pakedi bana hediye edilen iPhone'la bitmiş 1 ay sonra. Ben yeni 100mb lık edge paketini alana kadar arada 20 günlük boşluk varmış dediklerine göre, zira ben bedava pakedim biter bitmez 100mb edge için talimat verdim Turkcell shop'a. O 20 günde 32 MBcık kullanmışım ve 420 YTLcik fatura gelmiş... Daha uğraşasım var hırsımı alamadım ama bir sonuca varacak gibide gözükmüyor. Zira komut verdim ama 20 gün boşluk nasıl oluşmuş kanıtlayamam. Allah belalarını versin başka da birşey demiyorum...

bu yüzden talimatlarımızı yazılı veriyoruz yada telefonla yapıyoruz ki kayıtlar 5 sene saklanmak durumunda
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:
Mille said:
Penthesilea said:
abiii yeni software update ile street view gelmis, amerika'da yasiyorsaniz hele inanilmaz birsey olmus, sitedeki street viewden iyi yani.

2.2 degil mi hala?bakiyorum itunesdan 2.2 son surum kardesim zorlama diyor?

2.2 ile geldi o zaten

E 2.2 var bendede cikmiyor oyle bisey tekrar kurdum gene yok?
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:
nuwanda said:
Mille said:
Penthesilea said:
abiii yeni software update ile street view gelmis, amerika'da yasiyorsaniz hele inanilmaz birsey olmus, sitedeki street viewden iyi yani.

2.2 degil mi hala?bakiyorum itunesdan 2.2 son surum kardesim zorlama diyor?

2.2 ile geldi o zaten

E 2.2 var bendede cikmiyor oyle bisey tekrar kurdum gene yok?

turkiyede yok sanirim oyle bi ozellik ondan olabilir, bende de yok yani =)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bugün itibariyle Edge'den dolayı tarafıma ulaşan 420YTL tutarındaki dönem faturam 70 YTL'ye çekilmiştir. Bu durumda Afterdeep > Turkcell.. Tanıdık ve çevrenin malesef büyük etken olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Zira kimse babasının hayrına iş yapmaz ama eminim ki bir noktada yanlış bir şeyler yapıldığını fark ettiler çünkü dava açacağımı belirttim..

Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bu adresteki http://turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/cepteninternet cepteninternet servisi kullanıyoruz demı ayda 9 milyona? uye oldum wap.turkcellim.com gibi bir link vermis sms ile bu linke tıklayarak veya tarayıcınıza yazarak kullanabılırısnız dıo. bu linkten gırıs yapmasam, iphone appstore gibi seyler bu hızmetın dısındamı kalıo. bu durumda http://turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/bilgisayardaninternet bunumu almam lazım
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar dun iphone aldık kardesime ama bi turlu bilgisayarla nasıl etkilesime sokacagımı anlamadım.

itunes'un son versiyonunu cektim, telefonu usb'den bagladım, itunes acılıyo. restore yapmanız gerekiyor dedi, bastım tusa. sonra baktım iphone ekranına elma logosu var altında da bi bar var beyaz, yavas yavas doluyodu. daha dolmaya yeni baslamısken itunes'da hata verdi. kodu da (2). help tusuna bastım browserdan bi sayfa acıldı sunları, bunları yapın diyen. ama telefonda bar hala dolmaya devam etti bu arada. simdi tamamen dolu bar ama bu sekilde kaldı. hicbi degisiklik yok alette. bilgisayarı kapadım actım, usb'den cıkardım tekrar taktım hicbi degisiklik yok. üstündeki kapama tusuna basılı tutuyorum o da bi ise yaramıyor. su anda beyaz bir elma logosu ve altında ince bir bar dolu sekilde ekran gorunuyo, islem yapamıyorum.

yardım lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi kendine kontor yeme sorunu var bende de. wireless baglantı var ordan baglanıyoruz ama arada bir kalan kontor mesajı gelip duruyo, dibe vurduk su anda :)

apartmandaki birinin wireless baglantısından baglanıyorum. bazen baglantı gidiyo herelde o sırada edge ile nete giriyo alet. bu edge'i kapatmanın bir yolu var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

wi-fi olmadımı e işareti cıkıyor degilmi

Çünkü gprs'e giriyor telefonun eger türkcell'den aldıysan ve telefonda'da turkcell hattı varsa tek yapabileceğin turkcell'i arayıp gprs'imi kapatın demek olucak. cok komik ama telefonda gprs'i kapat diye birşey yok. Bende mecburen kapattirdim gprs'i. Yoksa paso int.'e giriyor ya internet paketim olsa bile kapattirirdim su durumda telefonun pili zaten az gidiyor bide sürekli bilgi alisverisi yapinca bu sefer hiç dayanmıyor.

Napalim birtek wi-fi'den giriyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

iPhone kullanıcılarını uyarayım: Türkiye den aldığınız hat takılıyken ve EDGE veya 3G internet hizmetiniz açıkken kesinlikle yurtdışına çıkmayın. Data roaming'e geçiyor fiyat tarifesi çünkü. Turkcell Data roaming durumunda 1MB'a 22 lira fiyat çekiyormuş.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=data%20roaming/%2314488196

Çıkmadan önce EDGE, GPRS vb. hepsini Turkcell i arayıp kapattırmak lazım. Hattını data roaming e kapatın deseniz de yaparlar herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...