Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeş sahibi olmak

aritra

Öne çıkan mesajlar

önceleri negzel evde 2 tane ablam vardı.bütün yemek sofra hazırlama vs işlerini hep onlar yapardı ben evde prens gibim yaşardım.2 side evlendi.3-5 senedir tekim,bütün işler bana kalıo.şöle dövebileceğim öğüt vereceğim kardeşim olmadı:(ama yeğenlerim var canım sıkılınca dövüyorum falan ii oluo:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu yakın arkadaşım "tek çocuk". Ve onları müthiş kıskanıyorum.
99lu kız kardeşim var, 10 yaş aramız var. İlk 4-5 sene müthiş tatlı oluyordu herşey, daha bir duygusaldım. okula başlayınca gerçek yüzü ortaya çıktı, artık sık sık kavga ediyoruz, bana kafa tutuyor, ne kadar kızsam bağırsam vursamda akıllanmıyor, çok inatçı.
Hiç bir zaman kardeş istemedim, sık sıkta dile getirirdim küçükkken bunu aileme, sonra bir gün beni karşılarına alıp ciddi ciddi sordular kardeşin olsa iyi olur, istermisin diye? [şimdi yazarken hayal ediyorumda çok komik lan, sanki araba falan alıcaz, hangisinden alalım gibisinden fdsşl] bende tabi ki istemiyorum dedim, ama iş işten çoktan geçmiş, ondan sonra benle konuşuyorlar, 5 ay sonra bir kız kardeşim oldu, o şirinliği ve tatlılığı beni bir 4-5 sene uyuttu ama şimdi şimdi anlıyorum ne kadar haklı olduğumu.
Sosyal ağlarda paylaş

chesterfield said:
99lu kız kardeşim var, 10 yaş aramız var. İlk 4-5 sene müthiş tatlı oluyordu herşey, daha bir duygusaldım. okula başlayınca gerçek yüzü ortaya çıktı, artık sık sık kavga ediyoruz, bana kafa tutuyor, ne kadar kızsam bağırsam vursamda akıllanmıyor, çok inatçı.
Hiç bir zaman kardeş istemedim, sık sıkta dile getirirdim küçükkken bunu aileme, sonra bir gün beni karşılarına alıp ciddi ciddi sordular kardeşin olsa iyi olur, istermisin diye? [şimdi yazarken hayal ediyorumda çok komik lan, sanki araba falan alıcaz, hangisinden alalım gibisinden fdsşl] bende tabi ki istemiyorum dedim, ama iş işten çoktan geçmiş, ondan sonra benle konuşuyorlar, 5 ay sonra bir kız kardeşim oldu, o şirinliği ve tatlılığı beni bir 4-5 sene uyuttu ama şimdi şimdi anlıyorum ne kadar haklı olduğumu.

kiza vurulur mu lan ayiiiiiii =]
Sosyal ağlarda paylaş

vala benim abim benden 5 yaş büyük şöle diim ben ergenliğe girdiğim dönemlerde çok kavga ettik. bilgisayar için hatta televizyon için herşeyden bi bahane bulup ettik kavgamızı...

şimdi gayet mutlu mesut yaşarız beraber takılırız gayet arkadaş gibi samimiyizdir
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
8 yas buyuk abim var monarşik tavırlar icinde bana karşı

o monarşik tavırlar hiç geçmiyor sadece zamanla artık arkadaş gbi olduğunuzdan çoğu söylediği şey batmamaya başlıyor.biraz daha kibarlaşıolar fln ama aslında abi hala aynı abi :D kalk bi su getir yerine kalk bi su getir hayrına oluo mesela , ya da canı bira çektiyse kalk bira al gel yerine off merve akşam maç da var hadi bakkaldan biraları kap gel de içelim keyif yapalım şöle oluo.. e daha bi tatlı oluo gidip alıosun yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Waqas said:
chesterfield said:

kiza vurulur mu lan ayiiiiiii =]

0ne said:
e kız dediğim cadı cadı
Sosyal ağlarda paylaş

obsesifik said:
nutella yerim said:
8 yas buyuk abim var monarşik tavırlar icinde bana karşı

o monarşik tavırlar hiç geçmiyor sadece zamanla artık arkadaş gbi olduğunuzdan çoğu söylediği şey batmamaya başlıyor.biraz daha kibarlaşıolar fln ama aslında abi hala aynı abi :D kalk bi su getir yerine kalk bi su getir hayrına oluo mesela , ya da canı bira çektiyse kalk bira al gel yerine off merve akşam maç da var hadi bakkaldan biraları kap gel de içelim keyif yapalım şöle oluo.. e daha bi tatlı oluo gidip alıosun yani :D

arada yas farkı olan kız abisi daha farkı,2 erkek oldu mu taht kavgası eden şehzadeler gibi oluyo durum
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:
benden 6 yaş küçük bir kız kardeşim var. keşke olmasaydı diyorum ya da yerine bir erkek kardeşim olsun isterdim. :) birileri ileride kıymeti belli oluyor demiş ama sanmıyorum, yani benim için geçerli değil gibi görünüyor bu söz.

bizimde 6 yaş var aramızda.eminimm %100 eminim abim de bnm için olmaz olsun demiştir zamanında.. az buz çektirmedim yani şu ergenlik denen bok zamanda. diorum ya ben büyüdükten sonra değişti herşey. he tabi bi de bnm evde tek tırstığım insanın abim olduğunu da unutmamak lazım.adam başlı başına bi otorite ya evde dediği herşey kanun.. mr. otorite diye kayıtlıydı o zamanlar telefonumda. şimdi de abimmm.. demem o ki aradaki saygıyı yitirmediğiniz sürece herşeyin değeri ilerde daha iyi anlaşılıo merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
n sevdiğim kitaplarımdan birini kızın tekine hava yapıcam diye hediye etmiş. Azını burnunu kırmıştım ama sonra üzülmüştüm. sfdjkl Kardeş işte o da sana çekio bi şekilde. :D

ahahahahahah aynı ben. yok o kadar vurmadım daha da harbi ya dsgsgsdfsd.

dsf said:
arada yas farkı olan kız abisi daha farkı,2 erkek oldu mu taht kavgası eden şehzadeler gibi oluyo durum

evet abi kesinlikle, yaş farkı <3 olan erkek kardeşler ergenlik döneminde savaş çıkarıyorlarmış. babamla amcam her gün kapı cam indirirmiş zamanında.

ama kız kardeş öyle değil.

ayrıca tek çocuğun en büyük avantajı, anne ve baba çalışıyorsa evin gündüzleri boş olması. bi kız arkadaşım vardı tek çocuk an. baba çalışıyordu, onlara gidip içerdik takılırdık falan arkadşlarla. bizim evde bi kardeşim olurdu. balkona kadar gidip saklanıp anca öyle doldururduk bardakları sdfg. he görse nolcak gerçi de, şimdi ileride benim yaşıma gelince aynısını yapmayı düşünür, elimi kana bulamiym. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

obsesifik said:
throine said:
benden 6 yaş küçük bir kız kardeşim var. keşke olmasaydı diyorum ya da yerine bir erkek kardeşim olsun isterdim. :) birileri ileride kıymeti belli oluyor demiş ama sanmıyorum, yani benim için geçerli değil gibi görünüyor bu söz.

bizimde 6 yaş var aramızda.eminimm %100 eminim abim de bnm için olmaz olsun demiştir zamanında.. az buz çektirmedim yani şu ergenlik denen bok zamanda. diorum ya ben büyüdükten sonra değişti herşey. he tabi bi de bnm evde tek tırstığım insanın abim olduğunu da unutmamak lazım.adam başlı başına bi otorite ya evde dediği herşey kanun.. mr. otorite diye kayıtlıydı o zamanlar telefonumda. şimdi de abimmm.. demem o ki aradaki saygıyı yitirmediğiniz sürece herşeyin değeri ilerde daha iyi anlaşılıo merak etme.

Abine sabır diliom canım. sdf
Harbi harbi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde benden 1yıl 7 ay büyük b abim var 25 yaşında, zamanıdna evde savaş çıkardım , karnına bıcak bile batırdım, sonra kaşlarının arasından sapanla vurdum neler çektirdim ama kimse kılıma dokunamazdı büyüklerden yarma bizim ki biraz, abi kardeş birlikte başkalarıyla kavga edince süperdir ya fena döverdik:D beni de çok sever yaw çok iyi anlaşırız şükrediyorum milyon kere 2 erkek olduğumuza, bi de kardeş istemiyor diildim bi zamanlar, sinirlenince ağzına patlatıcam 2 tane hep içimde bi ukte olarak kaldı:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş değil de
benden 1-2 yaş büyük bir abim ya da ablam olmasını isterdim.

gerçi şu an 4 ve 5 yaş büyük olan iki ablam var. faydaları:
çalıştıklarından dolayı ekstra harçlık :D

zararları: bazen didişmeler sinir etmeler vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...