Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hani diyelim bir Paticik İstanbul Buluşması daha olsa, nasıl yapılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi efenim durum şu:

ben istanbul'a geleceğim önümüzdeki hafta (geçen hafta da oradaydım) ve diyorum ki, resim felan koymuş olmam, telefon ve radyoda konuşmam benim bir forum botu olmadığımı kanıtlamıyor, bunu gözüyle de görüp tasdik etsin alemimiz ki ileride olası tartışmalarda katılımcı ehliyetine sahip olup olmadığım tartışmasın..

forumda lafı çevirip uzatıp maraş dondurması yapmayı özlemişim be.. :)

istanbul'da bir buluşma düzenlesek ama disko bar ya da şarapevi kıvamında geçmese, nasıl olabilir bu? hani bir de düzayak olsa biraz, olympos'a çıkıyormuş gibi olmasa iki-üç saat laflamak için.. kimler gelir de hayatından birkaç saati daha gözlüklü mutantların carcarını dinlemeye ayırır?

fikirler yeşersin böyle, modifiye edelim cmr4 misali..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
Nasıl yani, içmeyip de ne yapacaksınız alalaaaa... İnsan evden çıktın mı içer :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
içen içsin de yer itibariyle içmeyenin ayıplanacağı bir yer olmasın hani..

böyle de çeviririm lafı suya sabuna değmeden.. :-p[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
ben gelmesine geleceğim de orada foruma bakabilir miyim biraz belirsiz, işin en azından kabasını tasarlarsak hani ben dk'de bir bakabiliyorken buraya güzel olur..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 20 Nisan 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
Nasıl yani, içmeyip de ne yapacaksınız alalaaaa... İnsan evden çıktın mı içer :-P

Yeşilaycıyım ben höt.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
Sam de burdayken bır patı pıknık yapsak en ıyısı olmazmı hem kebaplı hem ıckılı hem katılan sayısı yuksek hemde malıyetı dusuk :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
işte organizasyonu siz düzenlersiniz kebap mıydı piknik miydi diye, ben konu mankeniyim bu olayda.. :)

bone o zaman ben sana çakarım telefonu, ne tarafa düşüyor adres filan anlatırsın sen..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
Havalar da ısınıyo hani, şöyle bi ada sefası ve piknik fena olmaz. İsteyen içkisini de alır açıkhavada güzel muhabbet döner. Zaten geçen senekine gelememiştim de içimde kalmıştı. Bu defa Sam'in hatrına okulu sallar gelirim izmitten :) Yanlız şu şu günler arası diyelimde program neyin ayarlayalım ona göre[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
ben önümüzdeki salı gibi geleceğim, yani önümüzdeki haftasonu filan olabilir. ondan sonrası ise durumum belirsiz çünkü diş çektiricem büyük ihtimal, çenemi felan keseceklermiş davul gibi ağızla gelemem. :-p 1-2 mayıs'a denk geliyor işte dediğim vakit, siz ayarlayın planı.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
O zaman 1 mayıs cumartesi piknik+ada sefası. Adacılar ne diyosunuz?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
adadaki böcükleri hatırlatmak isterim :) belgrad falan bassak nebilim[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
eheh evet 1 mayıs ıyı olur gecen senekı yere gıderız gene gecen seneden baya tecrube aldık zaten :D ozellıkle sucuk yenılmemesı konusunda sucuk yıyenlerın yuzde 90 ı kasım kasım kaşınmıştı puknıkten dondukten sonra :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
viktor onu diyom ya.. nası kaşınmıştım bi ben bi allah bilir. bi de tharkas :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
esasen piknik süper olur ama bana biraz ters doğrusu, neden derseniz buluşmada izah etmem gerek.. :)

kaprisliyim biliyorum ama keyfi bir sebepten değil.. :-p[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
yoksa.... yoksa....... sen vejeteryanmısın sam.... olamaz... nayıırr...... dağ gibi cocuktu vah yazııık :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
o kadar basit olsa neyse, kebapçı olur ama bak.. :-p[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
soyle tatile falan rastlarsa ben de gelirim valla. Cok da mis olur.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
valla miz gibi hava varken acık havada eglenmek varken kebapcı bıraz karamsar gelıyor kulaga :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Yürüyün yiğitler adaya gidek o zaman :P[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
  • Yeni Oluştur...