Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 En çok izlenen film unvanını elinde bulunduran "Recep İvedik"in devamı çekiliyor.Çekimlerine 1 Kasım'da başlanacak film, 12 Şubat'ta gösterime girecek. Kelebek'te yer alan habere göre, Şahan Gökbakar, 4 milyon 300 bini aşkın seyirci sayısıyla en çok izlenen yerli film unvanını taşıyan "Recep İvedik"in devam filminin senaryosunun tamamlandığını açıkladı. "Recep İvedik 2", ilk filmden bağımsız bir öyküyü anlatacak. 'Ölmeden önce yapılacaklar listesi' hazırlayıp, bunları hayata geçirmeye çalışan Recep'in maceraları anlatılacak. Filmin 12 Şubat olan vizyon tarihinde bir gecikme olmayacak. Çünkü yapımcı Faruk Aksoy, daha film çekilmeden sinema salonlarıyla el sıkıştı. Öte yandan Şahan Gökbakar, "A.R.O.G"un "Recep İvedik"in rekorunu geçmesi halinde neler hissedeceği konusunda ilginç bir açıklama yaptı: “Recep İvedik'i geçtiklerinde bir delirme anı ya da buhran yaşamam. Rekoru geri almak için kolları sıvarım.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Abi kimse kızmasın da,ne kadar iğrenç bir filmdir bu recep ivedik... Türk insanının tamamen yanlış bir portesini çiziyor bana göre,iğrenç espriler salak tiplemeler... Halkımızın ne kadar kaliteli olduğu da 1. numaralı film olmasından belli.. Şu ilk filminde en fazla 2-3 yere gülmüşümdür,nerde Cem Yılmaz'ın zekası... Bi de 4-5 tane olacakmış galiba oh kebap iş anasını satiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sotto said: Abi kimse kızmasın da,ne kadar iğrenç bir filmdir bu recep ivedik... Halkımızın ne kadar kaliteli olduğu da 1. numaralı film olmasından belli.. Ne denir daha.. Neyse salak gibi reklam filmlerine falan çıktı allahtan Şahan o karakterle, millet biraz sıkılır da ikinci bi gişe rekoru rezaleti yaşamayız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bende o kült yapım olan "Shoot'em all" filminde göremediğim esprilere, ve insanların şu söze nasıl gülebildiğini merak ettim. söz -Fuck you -Fuck you too. Ben bi şahan fanı veya hayranı olmayarak o filme ilk gidişimde adamın konuşması komiğime gittiği için karnıma ağrılar gire gire gülmüştüm,ama benle beraber 1 salon insanda gülüyordu. Ama 2. ye izlediğinde gülebileceğin bi film değil o konuda katılıyorum. Bu filmede gidecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Anlamadığım şey de Cem Yılmaz karalaması yapılması. Cahil (veya en azından cahilliğe gülecek kadar cahil) kesim saçma sapan ve gereksiz bollukta İvedik esprilerini, argolarını, küfürlerini komik buluyor, gişe rekoru kırdırıyor. Sonra Gora'da en terbiyeli, eğitimli insanın bile arkadaş ortamında veya yeri gelince kullanacağı argo geçti diye "oha film çok küfürlü, CMYLMZ işte nolcak" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Böyle filmlere para harcamasınlar. Adam gibi oturup bişeylere kassınlar artık. Ne kadar kolaycı bi insanmış şahan. para için manyaklaşacağını düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 şahanı sevmem televizyon programını bi kere izlemiş bi daha izlememiş bi insanım. Ama filmini beğendim , kahkahalar atmasam da eğlendim, güldüm. türk insanını iyi anlatamamış gibisinden laflar edilmiş , adam türk insanını anlatmıyor ki. komedi yapıyor. Ne yani Mr bean de herhangi bi ırkı mı anlatıyor? ahahah. bence gora dan daha güzel bi filmdi. ne gorayı ne de recep ivedik i sinemada izledim bu arada. Aksiyon yok bişi yok sinemada izlemenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bu arada senaryonun the bucket list ile hiçbir alakası yok tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 evet bende farkettim.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 my name is earl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Daemir said: şahanı sevmem televizyon programını bi kere izlemiş bi daha izlememiş bi insanım. Ama filmini beğendim , kahkahalar atmasam da eğlendim, güldüm. türk insanını iyi anlatamamış gibisinden laflar edilmiş , adam türk insanını anlatmıyor ki. komedi yapıyor. Ne yani Mr bean de herhangi bi ırkı mı anlatıyor? ahahah. bence gora dan daha güzel bi filmdi. ne gorayı ne de recep ivedik i sinemada izledim bu arada. Aksiyon yok bişi yok sinemada izlemenin anlamı yok. ben türk insanını iyi anlatamamış demedim..Anlatma gibi bir zorunluğu da yok zaten..Çok yanış bir portre çiziyor bana göre dedim... Sağa sola küfreden,öküz öküz haraketler yapan,saçma sapan espriler yapmaya çalışan bir adam tiplemesi ne kadar düzgün ve komik bana bi açıklasana.. Niye böyle bir tipleme seçmiş acaba..."Bildiğin tam bir öküz yaratalım,küfür edelim,ayı gibi davralanalım,millet de gülsün.. bu mu yani şimdi adamın mantalitesi.. Neden normal bir tipleyemeyle aynı espirileri yapmaya çalışmamış...nedeni basit Alalalım bi hanzo,kıllı türk erkeği,kamyoncu style,kıllar fışkırsın heryeriden,her türlü öküzlüğü yapsın millette gülsün...kusura bakma da espri anlayaşı bumudur bir milletin... Yurtdışında yapsalar bunu tüm ülke olarak "türklerle nasıl dalga geçiyor" diye tepki veririz,biz yapınca gişe rekoru kırıyor film onu çözemedim ben... Ayrıca Mr.Bean'ın espri zekası,esprilerin içeriği ile lütfen bunu karşılaştırma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ben filmi izlemeden çok küfrettim. Hala da karakteri sevmiyorum falan ama filmi izledim ve beğendim. Karakter de sempatik geldi. Film beklediğimden çok daha iyi çıktı açıkçası, ne bekliyorsam. Yani adam türk halkına uygun(gerçekten de) bir tipleme yapıp, parayı götürdü. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 0ne said: Bende o kült yapım olan "Shoot'em all" filminde göremediğim esprilere, ve insanların şu söze nasıl gülebildiğini merak ettim. söz -Fuck you -Fuck you too. Bunu sözlü olarak değil de lambaları patlatıp kalan harflerin bu sözleri oluşturmasını sağlayarak yapınca komik oluyor, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 evet gayet komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 arkadaşlar begenen izlesin begenömeyen izlemesin ne diye tartışıosunuz. herkese komik gelmek zorunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Tamam İvedik espirileri çok baymaya başladı heryerde küçük Recep İvedikler türedi ama film izleyen insanı eğlendiriyor ve insanlarımızın gülmeye ihtiyacı olduğundan bu kadar gişe yapmasıda çok şaşılcak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Benim recep ivediği beğenenlerle bi sorunum yok, kaldı ki ben de karnımı tuta tuta kahkahalarla izledim filmi. Ama "Shoot 'em up" da apayrı bi film, "nasıl gülüyorsunuz fakyu - fakyutu'ya" diye hafife alınacak bi film değil. edit: yüklemi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 recep ivedik 2 asla ilki kadar izlenemez.arogla birlikte cemyılmaz tahtına oturur diyorum.recep ivedik 1 kere izlenip gülünücek yada gülünmicek bir film.gorayı 20 defa izleyen ben recep ivediki 2. kez asla izlemem.şahin k nın biraz daha edepli filmi işte.yılmaz erdogan vizontele yi patlatır cem yılmaz arogu.recep ivedik faan kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 cem yılmaz daha iyi komedyendir ama filmleri o kadar komik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bucket list, my name is earl denmiş de. bucket list çıktığında kimse "my name is earl den çalmışlar konuyu !!111" demedi. yerli film olunca ver ayarı. ikinci olarak, çok popüler bir konu, ne ilk ne son olur. 2 tane yapıtla da sınırlı değil zaten. sığ yorumlardan uzak duralım, durmayanlara ayar verelim. hm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Daemir said: cem yılmaz daha iyi komedyendir ama filmleri o kadar komik olmuyor. zevkler renkler düşüncesinin destekleyicisi biri olarak eğer recep ivedik e gülüp cem yılmaz filmleri komik değil diyorsan ztn ben sana ibşi söylemem. recep ivedik komik bir film.yani ara sıra sesli güldüm onun harici hafif tebessümden öteye geçemedi.şahanı komik buldugum için izledim.skeçlerinide izliodum.recep ivedik karakteri güldürüodu.ama recep ivedikle ilgili 1 tane filmden fazlası gereksiz.recep ivediki izledik gördük.bu saatten sora recep ivedik londrada recep ivedik hindistanda tarzı filmler çekerek abartmanın gereği yok.koyimda turat hıhıhıhaha a bi kere gülerim bi daha gülmem ben.ki bu espriye gülmek bile üzücü :). recep ivedik şahanın populerliği,bütün esprilerin toplandıgı güzel bi fragman ve daha onceden recep ivedik karakterini izlemiş olupta acaba filmi nasıl olur diye gidenler ve filme giderken hhadi recep ivediğe gidelim çok güzel olcak ben izlemiştim skeçleri diyerek yanındaki insanlarıda sinemaya goturenler sayeinde böyle hasılat yapmıstır yani merak.2. film böyle tutsun recep ivedik tişortuyla gezicem sokaklarda.cem yılmaz 10 tane film yapsın 10 uda tutar idda ediyorum. şahan la cem yılmazı kıyaslamam.bu yuzden filmlerinide kıyaslamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 abi gözünüzü seveyim american pie da adamlar amerikan halkını anlatmak için mi kasmışlar ? yada birileri çıkıp " BUNE LAN YANLIŞ PORTRE CIZIYOR" diye sızlanmış mı ? popüler kültür ürünleridir bu. kimse bu filmlerden ödül almasını yada akıllara kazınmasını beklemiyor. amaç zaman geçirmek.sinemadan çıktığından yada televizyon başından kaltığında zaten unutmuş oluyorsun. ay aman çok kalitesiz, çok banaaaaaaaaaaaaaaaaal diye yakınmak bana göre çok saçmaaaaaaaaaaaaaa. bu arada gayette recep ivedik ten beter adamlar var yahu. bi video vardı hayvanın biri arkadaşının ensesine osmanlı tokadı atıyordu. bu tarz olaylar olduğu sürece bu filmlerinde sonu gelmez nede olsa kaynak sorunu yok. malzeme bol. haftasonları gidin şileye gözlerinizle görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar