Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 KK'nın, dün akşam saatlerinde Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'na saldırdı. Çatışmalarada 1astsubay, 6 uzman erbaş ve 8 er şehit oldu. 2 uzman erbaştan da haber alınamadığı açıklandı. [b] Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne PKk'lı teröristlerce yapılan saldırıda 15 askerin şehit olduğu bildirildi. Bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını, 2 askerin de durumunun ağır olduğu bildirdi. Kardeşim 30 yıldır Pkk öldü bitti, yokoldu yokolacak deniyor, ama her hafta 2-3 şehit her 2-3 ayda da 20-25 şehit. Bu nedir ya? Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkan'lığı tarafından bu sabay basın toplantısı ile yapılan açıklamada, Irak'ın Kuzeyi'nde saldırıların devam ettiği, belirtilen rakamların artabileceği ifade edildi.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 arkadaş yanlış copy paste yapmış sanırım. Burada da var haberi. http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=X1223102494437&date=04Ekim2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 çok kötü.biz üzülüyoruz ama ateş düştüğü yeri yakar.şehitlerimizin yakınları ne kadar üzülüyodur şimdi.tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 madem çok kritik bi bölgede neden daha iyi korunulmuyor yahu. daha önce de saldırmışlar gene saldıracakları da belli. insan bi tuzak kurar bişi yapar ya. en kötü güçlendirsinler karakolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bu vatani savunmak degil bosu bosuna olmek ya. Topragi bol olsun hepsinin ama yazik yani sayi degil insan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sabah sabah böyle bir haberle başlamaktan daha kötüsü olamazdı sanırım.. Allah rahmet eylesin.. isimler hakkında bilgisi olan var mı ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 "PKK olmasaydı kürt sorunu su yüzüne çıkmayacaktı" diyen birileri vardı forumda. Yazsalar ya topiğe bir iki birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 öptüklerimin kendi abisi, kardeşi, akrabası ölmeyince orda öyle derler. ama onları üzen birşey olursa, msn iletilerine türk bayrağının bir motifi bi de milli bir söz koyup en byük milliyetçi olurlar. her türlü pislik insan bizde başka birşey değil. Allah rahmet eylesin orda ölen askerlerimize. Hepsi amaçsız bir o kadar da gereksiz bir politikanın kurbanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 allah yemin ediyorum belalarını versin ya böyle bişi olabilir mi arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 2 kelime: "nüfus mübadelesi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Nüfus Mübadelesi? Ne demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kürtleri ırak a yollayalım türkmenleri alalım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Türkmenleri değil, ikamet ettikleri yerleri alalım bence.. Daha Karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 dtp kapatılsın da kürt sorunu çözülsün artık di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yok acık kalsn, kürtler aynı demokratik yöntemleriyle "hak" arasınlar, sevgi duyalım sevelim oynaşalım, delirelim yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hani şu kaale bile alınmayan, protokolde yeri olmayan, her fırsatta dışlanan veya partisi kapatılan hak arama mücadelesi mi? dürüst olalım, biz nasıl 15 şehide üzülüyosak, güneydoğuda da aileler, arkadaşlar "etkisiz hale" getirilen 23 kişiye üzülüyo. acı aynı acı. bizimki daha saygın, onlarınki aşağılık diye bişey yok, çünkü bu durum, hangi taraftan baktığına göre değişiyo. ama "acı"da ortaklık yaşayabiliyosak niçin bu acının bi daha yaşanmaması için bir ortak paydada buluşamıyoruz? o paydada buluşmadığımız sürece iki tarafın da daha çok insan kaybedeceğini 25 yılda hala algılayamadık mı? altınolukta yaşananlar için bi topik açtınız mı mesela burda? orada kürtlerin evlerinden bile çıkamayışı, dükkanlarının yağmalanışı, nerdeyse sıkıyönetim ilan edilmesi sizi bi parça olsun üzmedi mi? yoksa "onlar zaten oraya ait değil" diye mi düşünüyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Allah belalarını versin beni bile kafatasçı yapacaklar. Defolsun gitsin bütün huzursuzluk çıkaracak kürtler burada. Mübadele mi yaparlar ne bok yerlerse yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sir said: hani şu kaale bile alınmayan, protokolde yeri olmayan, her fırsatta dışlanan veya partisi kapatılan hak arama mücadelesi mi? dürüst olalım, biz nasıl 15 şehide üzülüyosak, güneydoğuda da aileler, arkadaşlar "etkisiz hale" getirilen 23 kişiye üzülüyo. acı aynı acı. bizimki daha saygın, onlarınki aşağılık diye bişey yok, çünkü bu durum, hangi taraftan baktığına göre değişiyo. ama "acı"da ortaklık yaşayabiliyosak niçin bu acının bi daha yaşanmaması için bir ortak paydada buluşamıyoruz? o paydada buluşmadığımız sürece iki tarafın da daha çok insan kaybedeceğini 25 yılda hala algılayamadık mı? altınolukta yaşananlar için bi topik açtınız mı mesela burda? orada kürtlerin evlerinden bile çıkamayışı, dükkanlarının yağmalanışı, nerdeyse sıkıyönetim ilan edilmesi sizi bi parça olsun üzmedi mi? yoksa "onlar zaten oraya ait değil" diye mi düşünüyosunuz? altınoluk takinin sorumlusu da kürtleri kötü gösteren pkk iyi ya ortak payda da bulusalım .. belki diyarbakır a kadar veririz ne dersin .. ? adamların istediği bu anlasanıza neyin paydasında bulusuyorsun . kaldı ki pkk nın artık böyle bir isteği oldugunu bile dusunmuyorum ben .. baslarında ki adamlar kendilerini adam sanıyoo güç sahibi oldular ya ondan devam ediyor bu sacmalıklar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sir said: altınolukta yaşananlar için bi topik açtınız mı mesela burda? orada kürtlerin evlerinden bile çıkamayışı, dükkanlarının yağmalanışı, nerdeyse sıkıyönetim ilan edilmesi sizi bi parça olsun üzmedi mi? yoksa "onlar zaten oraya ait değil" diye mi düşünüyosunuz? Daha olayların nerede olduğunu bilmeden fikir sahibi olmuşsun.Altınoluk nere,Altınova nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 @sir bi yerde haklı ama ben başka bişeye değinmek istiyorum. Şimdi bu habere üzüldük ya, 20 dakka sonra unutup takılıcaz gene. Gene o 15 şehid rakam olarak kalıcak,bizim için ölmüş adamlar umrumuzda olmayacak. Buna gıcığım ben işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bir yakın tanıdığım şırnak'ın beytüşşebap ilçesinde subay olarak görevde,ve aylardır bölgeden kötü haberleri bize söylüyor fakat bunlar ulusal medyada çıkmıyordu.Yani haber olursa duyarlıyız olmassa umurumuzda değil.Ayrıca ilk kez 1993'te saldırya uğrayan bu karakolda dün akşama kadar tam 42 şehit verilmiş,burası da çok düşündürücü geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Doğu sınırına kürt kökenli askerleri yerleştirmek lazım. birbirlerine yapsınlar ne yapacaklarsa madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Allah sabır versin şehir ailelerine ek olarak baskın basanındır belirli karakollar ciddi göz önünde 7 24 alarmda duruyorlar bilinmeyen söylenmeyen çok şey var daha askeriye ile ilgili kimseninde o kadar cesur olduğuna inanmıyorum. En üzücü nokta ise halen PKK ya inanan bilinçsiz, eğitimsiz ve yönlendilirmesi kolay insanların bu örgüte katılması.Kürt Fürt değil asıl konu doğudaki şartlar ve bunu kullanan Türkiyenin geleceğini karatmak isteyen kuruluşların halen var olması ve bu kesimi kullanması. PKK yı Türkiye kendi başına asla bitiremeyecek, sınır dışına çıkmamız lazım, yakın sınırlar dışında diğer pezevenk ülkelerin bunu desteklemeyi durdurması lazım EN ÖNEMLISI ciddi ve yerinde bir tavır ile haraket etmek lazım.Bknz: 2iz kuleler ve Irak mevzuları.O kulede ölenlere saygısızlık yapmak istemem ama Türkiye nin bu terör olaylarında verdiği ölü sayısı yanında hiç kaldı ki ABD tavrını gördünüz.Girdiler ırağa tabiri caize halkı asıp kesip çıktılar. Devlet dediğin güçlü olucak, Haçlı Birliğine girmek için çabalamayacak.Kendi kendini ayak tutucak ki bunları yapabilicek kapasitede bir ülke Türkiye öyle bir ülke ki halen diğer ülkeleri oturduğu yerden kokurtmaya devam ediyor ve bu yüzden her zaman hedefiz. Neyse konu detaylandı.Habere geçekten üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Amerika'dan izin alabilirsek önümüzdeki günlerde operasyon düzenlemeyi düşünüyoruz Allah'ın izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sir said: hani şu kaale bile alınmayan, protokolde yeri olmayan, her fırsatta dışlanan veya partisi kapatılan hak arama mücadelesi mi? dürüst olalım, biz nasıl 15 şehide üzülüyosak, güneydoğuda da aileler, arkadaşlar "etkisiz hale" getirilen 23 kişiye üzülüyo. acı aynı acı. bizimki daha saygın, onlarınki aşağılık diye bişey yok, çünkü bu durum, hangi taraftan baktığına göre değişiyo. ama "acı"da ortaklık yaşayabiliyosak niçin bu acının bi daha yaşanmaması için bir ortak paydada buluşamıyoruz? o paydada buluşmadığımız sürece iki tarafın da daha çok insan kaybedeceğini 25 yılda hala algılayamadık mı? altınolukta yaşananlar için bi topik açtınız mı mesela burda? orada kürtlerin evlerinden bile çıkamayışı, dükkanlarının yağmalanışı, nerdeyse sıkıyönetim ilan edilmesi sizi bi parça olsun üzmedi mi? yoksa "onlar zaten oraya ait değil" diye mi düşünüyosunuz? 23 tane aile umrumda değil, umarım daha da fazla üzülürler. başımıza anca teröristler öldürülünce güneydoğuya giden barış güvercini kesilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar