smash Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 baktım baktım bulamadım, arama'dan bile baktım bulamadım, kimse açmamış heralde. Var mı giden? Ben kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 İlk 3 şarkı ntv'den canlı yayınlanacak diye birşey duydum,umarım doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Çok pahalı bir konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 vip midir nedir 2 bilet 120 milyona satıyodu biri pazar alanında 90 milyonmuş tanesi normalde heralde bi bakın yani gitmek isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sağol kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Son an davetiyesi çıkarsa gideceğim; yoksa mümkünatı yok; istiyorum da gitmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Spiritualized filan da mevcuttu alt gruplarda sanırım, aslında gidilesi konserdi ama, çok yersiz bir zamanda oldu benim açımdan, üzülmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ooooooohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ilk 3 şarkıyı canlı verdi ntv. ben tesadüfen açtım tv yi, zapping yaparken, konserin başlangıcına denk geldim, sevinçten havalara uçtum konserin tamamını yayınlayacaklarını düşünerek... bir ara kendime buzdolabından bira servisi yapıp, harika bir gece geçirme planları kurarken, 3. şarkıdan sonra zarttadanak kesiverdiler yayını, ağlayacaktım neredeyse, çünkü o kadar nefis, enerjik, canlı başlamıştı ki konser. neden orada değilim, keşke orada olabilseydim gibisinden düşünürken, tv dekinden de olduk. pof, içimi döktüm. madem gidenler bir şey yazmıyor, ben yazayım bari; gerçekten hiç kaçırılmaması gereken bir konsermiş, ilk 3 şarkılık performanstan anlaşıldığı kadarıyla, bir de kuruçeşme tıklım tıklımdı, of ya...kaçırdık işte...a. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 NTV yi bilmem de konser E2 den veriliyor dedikoduları dolaştı, açtım harbiden de veriliyor. Ama kestiler mi bilmiyorum kapatmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 çok güzeldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konser iyiydi baya çok eğlendim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar