_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 http://tr.netlog.com/3mo_AmjhA/photo/photoid=34897230#photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şaka mı bu yaa :D amjha yazmış bi de ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ne kadar emo olsalarda ıclerındekı turko cıkmıs ortaya yorumlardan gozlemledıgım kadarıyla bu emolarda hala umut var kurtarılabılırler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 faaake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kendimi sefiom ne ya ahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bu adamı anca cern paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ayhhh haadumda phu qdr sufe bi 3mo görmedhüm phenn Lan moruq faqe qoqusu geeLio burnuma netcüüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 moruq fahke ols ble Böyle bi tip var olmuş mu yani mesajımı noktalarken şunu belirtmek isterim ki: -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 AHAHAH Küfür içerir 21212128 (9 saat önce) bence bunun topu inşaata kaçmış,inşaatta buna kaçmış.gıçındaki kıllar kadayıfa dönmüş ama,ibnelikten vazgecememiş az muhterem çok götveren amjHAmız.senin yarrak dermanı götünü sikeyim ben.amına kodumun bunağı senin ananın hayvanat bahçesine dönmüş rahmini sikeyim. koduğumun patlak siboplu futbol topu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 oha.oradaki şahıs bi yana yorumları okumaya çalıştım ama anlamadım.neyce yazıo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 asdfasfasgaas bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Kenjuro said: AHAHAH Küfür içerir 21212128 (9 saat önce) bence bunun topu inşaata kaçmış,inşaatta buna kaçmış.gıçındaki kıllar kadayıfa dönmüş ama,ibnelikten vazgecememiş az muhterem çok götveren amjHAmız.senin yarrak dermanı götünü sikeyim ben.amına kodumun bunağı senin ananın hayvanat bahçesine dönmüş rahmini sikeyim. koduğumun patlak siboplu futbol topu seni. AHUHASUDHASUDHAUSDHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Toplum nereye gidiyor, ne oluyoruz, nerden geldik nasıl gideceğiz tarzı sorular belirdi kafamda. Emo amca ne lan? İt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Kenjuro said: AHAHAH Küfür içerir 21212128 (9 saat önce) bence bunun topu inşaata kaçmış,inşaatta buna kaçmış.gıçındaki kıllar kadayıfa dönmüş ama,ibnelikten vazgecememiş az muhterem çok götveren amjHAmız.senin yarrak dermanı götünü sikeyim ben.amına kodumun bunağı senin ananın hayvanat bahçesine dönmüş rahmini sikeyim. koduğumun patlak siboplu futbol topu seni. son cümlesi beni benden aldı:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 amca kotü yorumlar ondanda kötü tercüman lazim anlayabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Cern proton tokuşturcana emoları tokuştursun asfasg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 MaNYaX_SeZGiN (51 dakika önce) eMüJee shen neSin beahH.. ŞaqAmı bu yhAa.. aZuahahdhadhahdsadasd qoptum mq YHa. eqqMsn qaRmsn NeSün sEN ßiri Shunun ne oLdqnu süLesn bna öLejeam meraqDan.. puaahahaa aga konuşana bakın adsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 saçlarıda dökülüyo mu ne adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuşmuyo lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 FromTheHell said: MaNYaX_SeZGiN (51 dakika önce) eMüJee shen neSin beahH.. ŞaqAmı bu yhAa.. aZuahahdhadhahdsadasd qoptum mq YHa. eqqMsn qaRmsn NeSün sEN ßiri Shunun ne oLdqnu süLesn bna öLejeam meraqDan.. puaahahaa aga konuşana bakın adsasdf işte bunu alcaksın mississippide nigga diye bağırtcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sezginin resimlerine ulaştım sdfsd http://tr.netlog.com/MaNYaX_SeZGiN/photo/photoid=32162584#photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu çocuk bi ara tesbih çeken bi delikanlıymış sonra rapçi olmaya karar vermiş bakmış rapçi kızlar güzel değil ama müzik güzel emo oliyim demiş rapçilikle emo karışımı bi barzo olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 FromTheHell said: sezginin resimlerine ulaştım sdfsd http://tr.netlog.com/MaNYaX_SeZGiN/photo/photoid=32162584#photos AUHUHA KIRIKKALELİ SEZGİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 çok korkunç, kessinlikle yasalar yoluyla yasaklanmalı emoluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar