Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip aşık olmak

Voys

Öne çıkan mesajlar

1- ortalama bir kadın karşısındakinin ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlar, tahminen çoktan yemi yuttun.
2- ortalama üstü erkek, ortalama kadının bu tavrını görüp güzel bi hareket çeker, o hareketi burda anlatmam yakışık almaz.
3- Xaenin de yazmış "Eski sevgilisiyle konuşmaya barışmaya yanında arkadaşıyla giden kızdan hayır gelmez sana Burak salla."
4- Eski sevgilisiyle konuşacak, can ciğer olacak olsaydı seni orda istemezdi(bkz. sora sora bağdat bulunur)
5- Ha oldu da istedi, sen bostancı rehberi misin?
6- Aşk değil bu, kız biraz güzeldir sen de acımakla karışık bi duyguyla aşık oldum diye yutturuyorsundur kendine.
7- çok acımasız oldu 6.
8- yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bazen işe yarıyo yani.Kendi gözlerimle gördüm bi arkadaşım yanında 6 sene çıkıp ailesinin istememesi yüzünden(doğu-batı sentezi tutmamış) arkadaşım tarafından hayata tekrar bağlanınca bi ilişkiye başladılar ve sözlendiler şu anda.

Demekki fark doğru insanı bulmakda.

Hem kızla daha önce sadece ilkokuldan arkadaşmışlar,sonra kız facebook şeysine eklemiş arkadaşımı.Yani olucağı varsa kaçamazsın OLUR.

Edit:imla.
Sosyal ağlarda paylaş

kıza ilk yanaştıgında büyük ihtimalle suan hazır değilim yeni ilişkiden cıktım bıdı bıdı yapar.o yuzden senin yapacagın iş kızla bu tur diyaloglara girmeden senden hoslanmasını saglıcaksın.ama arkadaş olma sakın.arkadaşlıkla sevgili olmaya giden yolda ince bi çizgi var.arkdaş oldunmu ugraş ugraşlabilirsen :)

kızın hayatına gir.ama senden hoslandım seni seviyorum aşkımsın dersen yalan olursun.bırak o açılsın sana
Sosyal ağlarda paylaş

hocam yalan bu iş sen direk yakınlık göster kıza ama dile getirme senden hoşlanıyorum vs. gibi şeyler eğer sölersen kız otomatik olarak daha çok yeni bi ilişki yaşadım olmaz dicek seni verem etcek...
yakınlaş hatta ima etmekten çekinme ama söleme biraz zaman geçsin daha sonraları baktın o da yaklaşıyo sana söyle yüzüne hatta kıza 'sana bayadır ilgi duyuyorum ama yeni ilişkiden çıkmıştın seni yormak sıkmak istemedim' de kız sana 'çok anlayışlı centilmen bir erkek' gözüyle baksın...tabi biz erkekler arasında buna çakallık diyoruz

hadi şimdiden tbrk
Sosyal ağlarda paylaş

guzel dıosunuzda, ayrıldıklarını bana anlatıodu, sevgilisiyle buluşma ve onu oraya goturme fıkrı tamamen bana aitti. ki kıskandırmak için olsa dedıgım gibi telefonda soylemezdı çocuga benım orada ne için oldugumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
ki kıskandırmak için olsa dedıgım gibi telefonda soylemezdı çocuga benım orada ne için oldugumu.

Burda hata yapıyosun bence,kızları kendi mantığında göre yorumlama,daha geçen gün kadınlar ne ister(mel gibson) filmini gösteriyor, kadın ordan adamı tersliyor,içinden seks yapmak geçiyor, bu kadın amerikalı yani sağlıklı bir kadın olduğu halde, bu senin bahsettiğin kız türk kızı o yüzden bu dengesizliği 5'le çarp öyle düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
bayadır netten tanıdıgım bi kız, sevgılısıyle arası bozuluo sevgılısıde benım oturdugum yerde oturuo. kızın telefonlarını açmıo die yüz yüze konuşmaya gelcekti bostancıya, benden yardım istedi. işte şuraya goturur musun die. gittik buluştuk falan. götürdüm sevgiliside gelmedi evine de ben bıraktım falan fılan. butun samımıyetımız eskı sevgılısıyle arasını duzeltmesi hakkındaydı ama ilk kez görmüştüm ve hoşlanmıştım. delircem.

aynı durumdayız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...