Waqas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 herkesin beyni sulandi su saatte gidin yatin mantikli seyler cikmiyor bu saatten sonra ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 la şu mor tabelalı pastane mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yok lan ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 1- ortalama bir kadın karşısındakinin ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlar, tahminen çoktan yemi yuttun. 2- ortalama üstü erkek, ortalama kadının bu tavrını görüp güzel bi hareket çeker, o hareketi burda anlatmam yakışık almaz. 3- Xaenin de yazmış "Eski sevgilisiyle konuşmaya barışmaya yanında arkadaşıyla giden kızdan hayır gelmez sana Burak salla." 4- Eski sevgilisiyle konuşacak, can ciğer olacak olsaydı seni orda istemezdi(bkz. sora sora bağdat bulunur) 5- Ha oldu da istedi, sen bostancı rehberi misin? 6- Aşk değil bu, kız biraz güzeldir sen de acımakla karışık bi duyguyla aşık oldum diye yutturuyorsundur kendine. 7- çok acımasız oldu 6. 8- yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ama bazen işe yarıyo yani.Kendi gözlerimle gördüm bi arkadaşım yanında 6 sene çıkıp ailesinin istememesi yüzünden(doğu-batı sentezi tutmamış) arkadaşım tarafından hayata tekrar bağlanınca bi ilişkiye başladılar ve sözlendiler şu anda. Demekki fark doğru insanı bulmakda. Hem kızla daha önce sadece ilkokuldan arkadaşmışlar,sonra kız facebook şeysine eklemiş arkadaşımı.Yani olucağı varsa kaçamazsın OLUR. Edit:imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Dynun said: Sen burda kıskandırılma olayındaki piyonsun abi gelme böyle oyunlara :/ bu konularda kızlar karaktersizdir çoğunlukla, karaktersiz olmayı seçersen de bir şey kaybetmezsin bu tarz şeylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kıza ilk yanaştıgında büyük ihtimalle suan hazır değilim yeni ilişkiden cıktım bıdı bıdı yapar.o yuzden senin yapacagın iş kızla bu tur diyaloglara girmeden senden hoslanmasını saglıcaksın.ama arkadaş olma sakın.arkadaşlıkla sevgili olmaya giden yolda ince bi çizgi var.arkdaş oldunmu ugraş ugraşlabilirsen :) kızın hayatına gir.ama senden hoslandım seni seviyorum aşkımsın dersen yalan olursun.bırak o açılsın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Dynun said: Sen burda kıskandırılma olayındaki piyonsun abi gelme böyle oyunlara :/ Katıldım gitti. İster 1 aydır ayrı olsun ister 1 senedir. Kız eski sevgilisi ile görüşmeye gidecekse ne işin var senin orda. Kusura bakma hacelito durum bu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yeni biten iliski sonrası ayrılık acısını hafıfletmek ıcın kullanılıyorsun voyıkıcu fazla kaptırma kendını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yol yakınken aşık falan olma.kıza olan mesafeni koru,bırak onda bişe varsa sana karşı;düşer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 vivavale said: yol yakınken aşık falan olma.kıza olan mesafeni koru,bırak onda bişe varsa sana karşı;düşer zaten. tuzak mi kuruyor lan nereye dusuyor? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Waqas said: vivavale said: yol yakınken aşık falan olma.kıza olan mesafeni koru,bırak onda bişe varsa sana karşı;düşer zaten. tuzak mi kuruyor lan nereye dusuyor? =] evet lan tuzak kuruo elinde gazoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hocam yalan bu iş sen direk yakınlık göster kıza ama dile getirme senden hoşlanıyorum vs. gibi şeyler eğer sölersen kız otomatik olarak daha çok yeni bi ilişki yaşadım olmaz dicek seni verem etcek... yakınlaş hatta ima etmekten çekinme ama söleme biraz zaman geçsin daha sonraları baktın o da yaklaşıyo sana söyle yüzüne hatta kıza 'sana bayadır ilgi duyuyorum ama yeni ilişkiden çıkmıştın seni yormak sıkmak istemedim' de kız sana 'çok anlayışlı centilmen bir erkek' gözüyle baksın...tabi biz erkekler arasında buna çakallık diyoruz hadi şimdiden tbrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 kız kurmuş tezgahı, sevgilim gelcek beni götürsene, aa gelmedi o zaman beni götürsene. götürseneeğ götüüür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 guzel dıosunuzda, ayrıldıklarını bana anlatıodu, sevgilisiyle buluşma ve onu oraya goturme fıkrı tamamen bana aitti. ki kıskandırmak için olsa dedıgım gibi telefonda soylemezdı çocuga benım orada ne için oldugumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Voys said: ki kıskandırmak için olsa dedıgım gibi telefonda soylemezdı çocuga benım orada ne için oldugumu. Burda hata yapıyosun bence,kızları kendi mantığında göre yorumlama,daha geçen gün kadınlar ne ister(mel gibson) filmini gösteriyor, kadın ordan adamı tersliyor,içinden seks yapmak geçiyor, bu kadın amerikalı yani sağlıklı bir kadın olduğu halde, bu senin bahsettiğin kız türk kızı o yüzden bu dengesizliği 5'le çarp öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 eyvah eyvah. -BAK O FİLMDE ŞÖYLE OLUYORDU SEN DE ÖYLE YAP tavsiyesi olmadı ama be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Napacan kızları ya ders almadınız mı hala hepsi kötü (Paticik kızları hariç özellikle admin olup beni banlıyabilicekler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Voys said: bayadır netten tanıdıgım bi kız, sevgılısıyle arası bozuluo sevgılısıde benım oturdugum yerde oturuo. kızın telefonlarını açmıo die yüz yüze konuşmaya gelcekti bostancıya, benden yardım istedi. işte şuraya goturur musun die. gittik buluştuk falan. götürdüm sevgiliside gelmedi evine de ben bıraktım falan fılan. butun samımıyetımız eskı sevgılısıyle arasını duzeltmesi hakkındaydı ama ilk kez görmüştüm ve hoşlanmıştım. delircem. aynı durumdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar