Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Fighting[istanbul]

Othranx

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar, paticik olarak oldukca fazla dövüş sporuyla ilgilenen üyemiz olduğunu görüyorum. Kendimi tanıtmak gerekirse 2 senedir wing tzun yapıyorum ve yakın zamanda da escrimaya başladım. Antrenmanlarımın yetersiz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden şöyle bir yöntem düşündüm. Paticik freefighting bulusmaları yapabiliriz , böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de farklı stillerde birbirimize karsı antrenman yapmıs oluruz. Tabii ki yeterince eldiven ,dizlik,dirseklik gibi ekipmanı da bulundurmamız gerekli olur, amacımız kafa göz kırmak değil , tecrübemizi ve sokakta hayatta kalma şansımızı arttırmak.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de agzimizi burnumuzu kirariz.

Othranx said:
Merhaba arkadaslar, paticik olarak oldukca fazla dövüş sporuyla ilgilenen üyemiz olduğunu görüyorum. Kendimi tanıtmak gerekirse 2 senedir wing tzun yapıyorum ve yakın zamanda da escrimaya başladım. Antrenmanlarımın yetersiz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden şöyle bir yöntem düşündüm. Paticik freefighting bulusmaları yapabiliriz , böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de farklı stillerde birbirimize karsı antrenman yapmıs oluruz. Tabii ki yeterince eldiven ,dizlik,dirseklik gibi ekipmanı da bulundurmamız gerekli olur, amacımız kafa göz kırmak değil , tecrübemizi ve sokakta hayatta kalma şansımızı arttırmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Othranx said:

Yarı temaslı çalışacağız demek. Uyar bana.

Pazartesi büyük çantayla gideyim antremana, hocamın kardeşi bana bir kaç ekipman bırakmıştı (eldiven -hem boks hem mma tarzı- tekmelik vb.) Onları alırsam vakit oldukça çalışabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de elimden geldiğince ekipman toplamaya calısacağım, ve eğer cok kişi olursak salon kiralamaya gidebiliriz makul bir ücretle.

onun dışında aklıma gelen diğer bir nokta, hiç bir dövüş sanatı bilmeyip de öğrenmek isteyen arkadasların da gelmesi iyi olur , sonucta hepimiz sürekli öğrenme aşamasındayız; ne kadar cok kişi çalısırsak o kadar iyi olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

4 kişi başlangıc için yeterli sanırım evet. Bu hafta fazlasıyla yoğun olacağım film ekimi olsun sınavlar olsun, ancak diğer hafta bir bulusma ayarlayabilirim.Bir yandan da spor salonlarıyla görüşeyim saatini ne kadara ayarlayabileceğimiz konusunda, ben sizi buradan bilgilendiririm. herkese taksim civarları uyar sanırım değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...