Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Merhaba arkadaslar, paticik olarak oldukca fazla dövüş sporuyla ilgilenen üyemiz olduğunu görüyorum. Kendimi tanıtmak gerekirse 2 senedir wing tzun yapıyorum ve yakın zamanda da escrimaya başladım. Antrenmanlarımın yetersiz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden şöyle bir yöntem düşündüm. Paticik freefighting bulusmaları yapabiliriz , böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de farklı stillerde birbirimize karsı antrenman yapmıs oluruz. Tabii ki yeterince eldiven ,dizlik,dirseklik gibi ekipmanı da bulundurmamız gerekli olur, amacımız kafa göz kırmak değil , tecrübemizi ve sokakta hayatta kalma şansımızı arttırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Peki bundan hiçkimseye bahsetmememiz de gerekiyo mu =) -dayak kulübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ne kadar yayılırsa o kadar iyi aksine, amaç farklı stillerde calısmakB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mantıklı , gelirim ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Dynun said: Peki bundan hiçkimseye bahsetmememiz de gerekiyo mu =) -dayak kulübü Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben makinayla gelip hayatın gerçeklerini yüzünüze vuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de agzimizi burnumuzu kirariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 the first rule of the fight club is..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aquila said: böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de agzimizi burnumuzu kirariz. Othranx said: Merhaba arkadaslar, paticik olarak oldukca fazla dövüş sporuyla ilgilenen üyemiz olduğunu görüyorum. Kendimi tanıtmak gerekirse 2 senedir wing tzun yapıyorum ve yakın zamanda da escrimaya başladım. Antrenmanlarımın yetersiz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden şöyle bir yöntem düşündüm. Paticik freefighting bulusmaları yapabiliriz , böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de farklı stillerde birbirimize karsı antrenman yapmıs oluruz. Tabii ki yeterince eldiven ,dizlik,dirseklik gibi ekipmanı da bulundurmamız gerekli olur, amacımız kafa göz kırmak değil , tecrübemizi ve sokakta hayatta kalma şansımızı arttırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Othranx said: Merhaba arkadaslar, paticik olarak oldukca fazla dövüş sporuyla ilgilenen üyemiz olduğunu görüyorum. Kendimi tanıtmak gerekirse 2 senedir wing tzun yapıyorum ve yakın zamanda da escrimaya başladım. Antrenmanlarımın yetersiz olduğunu düşünüyorum, bu yüzden şöyle bir yöntem düşündüm. Paticik freefighting bulusmaları yapabiliriz , böylece hem bilgilerimizi paylaşırız hem de farklı stillerde birbirimize karsı antrenman yapmıs oluruz. Tabii ki yeterince eldiven ,dizlik,dirseklik gibi ekipmanı da bulundurmamız gerekli olur, amacımız kafa göz kırmak değil , tecrübemizi ve sokakta hayatta kalma şansımızı arttırmak. Yarı temaslı çalışacağız demek. Uyar bana. Pazartesi büyük çantayla gideyim antremana, hocamın kardeşi bana bir kaç ekipman bırakmıştı (eldiven -hem boks hem mma tarzı- tekmelik vb.) Onları alırsam vakit oldukça çalışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben de elimden geldiğince ekipman toplamaya calısacağım, ve eğer cok kişi olursak salon kiralamaya gidebiliriz makul bir ücretle. onun dışında aklıma gelen diğer bir nokta, hiç bir dövüş sanatı bilmeyip de öğrenmek isteyen arkadasların da gelmesi iyi olur , sonucta hepimiz sürekli öğrenme aşamasındayız; ne kadar cok kişi çalısırsak o kadar iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bir de bakış açısı olarak ne odaklı olacağı da önemli toplanmanın, belli kurallarla sparring pratiği mi yoksa sadece self defans üstüne mi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 temelde farklı dövüş sanatlarıyla birbirine karsı antrenman olması için düşündüm bunu. ama bilmeyen arkadasların da gelmesiyle bunu farklı boyutlara tasıyabiliriz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bunu konuşmuştuk 5-6 ay önce (: istanbulda olsam kaçırmazdım kenshin ve senarious gelirler ama senarious'la sıçmaya gitmem bırak sparringi. adam dövüyor ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 istanbulda olsam katılırdım. hatta katılmak için can atabilecek 4 arkadaşım daha var. çok güzel bir oluşum olur ama acemilerden ve tanımadığınız kişilerden sakının bence çünkü kimi kişiler çok hırslı çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 güzel oluşm.. istanbulda olsam gelmeyi isterdim bende.. ankaradan böyle bişey yapmayı isteyecek birileri olursa bende bişeyler ayarlayabilirim^^ baya bi malzeme var elimde. Şimdiden kolay gelsin size ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 malzeme bizdede var koskoca wt salonumuz var full ekipmanlı. izmirdeyiz bekleriz efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aslında sayıca uygun olursak dediğim gibi ekipmanlı salon kiralarız direk o acıdan da sorunumuz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ben varım konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Muay Thai gecmisim var 6 ay kadar. Sertifikamda var. Yeniden baslamayi dusunuyorum. Bokslada ugrastim amator olarak kendi capimda ama musabakalara vs. cikmadim. Bende katilmak bilgilerimi paylasmak ve yeni seyler ogrenmek isterim uygun olur ise. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Eh bu kadar kişi varım dediğine göre bir tarih belirlemek lazım di mi :) Othranx fikir senden çıktı, tarihi de senden bekliyoruz (^_^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 4 kişi başlangıc için yeterli sanırım evet. Bu hafta fazlasıyla yoğun olacağım film ekimi olsun sınavlar olsun, ancak diğer hafta bir bulusma ayarlayabilirim.Bir yandan da spor salonlarıyla görüşeyim saatini ne kadara ayarlayabileceğimiz konusunda, ben sizi buradan bilgilendiririm. herkese taksim civarları uyar sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 3 hafta sonra falan istanbula gelme ihtimalim var. o sırada olursa yüzde yüz gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o sırada olmasa bile ayarlarız ,maksat çalısmak;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 wing tzun yaptığımız salon saatine 50 ytl istediği için farklı salonlar bakacağım yarın istiklalde arkadaslar, eğer ayarlayabilirsem bu hafta bir gün antrenman planlıyorum. makul bir ücret vermek sorun olur mu sizin için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar