EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben hiç sinirlenmedim lan 2. golden sonra. alışmışız artık sinirler ölmüş böle tepki veremiyoruz :L o diilde bu metalistin forveti nası bi adam yau drogba gibi valla o ilk gol efsane zaten ama onun dışında da adam çok iyi oyuncu. büyük takıma gider bence gruplarda da kendini gösterebilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 NTVde spor programı başlıyo bi tane, verebilriler özetleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 adebayor çakması jakson ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sage said: Ukrayna yaramış bizim takıma. AHAHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Rewendor said: Şu maçta sevindiğim tek şey BJK'lıların bir daha hayat boyu Tromsö geyiği yapmaya yüzlerinin olmayacağı, darısı fenerlilerin de başına :) Bu takım Tromsöye 10 atar. 2 olay aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ALLAH BELANI VERSİN GÖKHAN ZAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ilk golden sonra fark olur deyip kapatmıştım maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Tüpçü değil topçu istiyoruz... Yönetim istifa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hacettepe maçına çift ön libero ile çıkacak hoca da istifa etsin şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Rewendor said: Atamayana atarlar tabii. Sen kalk binlerce pozisyona gir 4 tanesini at sadece, tüm fırsatları tep sonunda yersin 90'da golü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Rewendor said: "Yenmek" ayrı bişidir, bu takımın yaptığı yenmek deildi :) Yetkiliye bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 E yetkili olunca espri yapılmayacak diye bir kaide mi var?Kaldıki sonuna smiley koymuş rewendor,ne anlamla yazdıpı açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ne alaka yetkililikle? ezmiş adamlar bunu yetkili de söyler tarafsız adam da söyle fanatik beşiktaşlınn da söylemesi gerek.yoksa VEFA VEFA VEFA moduna girerseniz daha çok çile çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ne var yani yaptigi birsey yok bence ne demek "Yetkiliye bak.."? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ok bende smily koymuş ya tamam ben onu görmedim , yoksa bende biliyorum smily koyunca istediğin şeyin söylenebiliceğini haklısın. Ben rahatsız oluyorum kaybettiğimiz bir maçtan sonra ortaya çıkıp fırsattan istifade Beşiktaş'a giydiren , dalga geçen adamlar görmekten. Onun nasıl espiri yapmaya hakkı varsa benimde rahatsız olmaya hakkım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 suBzer0 said: Bu takım Tromsöye 10 atar. 2 olay aynı şey değil. Yok daha neler :) İsmini 1 kere duydunuz mu eşleşmeden önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu takım gruplardan çıkınca bi daha konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 suBzer0 said: ok bende smily koymuş ya tamam ben onu görmedim , yoksa bende biliyorum smily koyunca istediğin şeyin söylenebiliceğini haklısın. Ben rahatsız oluyorum kaybettiğimiz bir maçtan sonra ortaya çıkıp fırsattan istifade Beşiktaş'a giydiren , dalga geçen adamlar görmekten. Onun nasıl espiri yapmaya hakkı varsa benimde rahatsız olmaya hakkım var. Yok istediğin şeyi söyleyebileceğinden değil smiley'i koyunca,sadece orda bir art niey aramamak gerek,şöyle düşün sen bişiy yazarken sonuna smiley ekleyince bile tebessüm oluşuyor bilgisayar başında,art niyet yok anlamında.. Kaldı ki böyle takılmacalara da alışmak lazım elbetteki üzüldün,hepimiz üzüldük ama rekabetin güzelliği bu atışmalar tromso olsun mtk olsun vs...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 suBzer0 said: ok bende smily koymuş ya tamam ben onu görmedim , yoksa bende biliyorum smily koyunca istediğin şeyin söylenebiliceğini haklısın. Ben rahatsız oluyorum kaybettiğimiz bir maçtan sonra ortaya çıkıp fırsattan istifade Beşiktaş'a giydiren , dalga geçen adamlar görmekten. Onun nasıl espiri yapmaya hakkı varsa benimde rahatsız olmaya hakkım var. Burada yetkilisiyle üyesiyle düzgün objektif bir forum oluşturmaya çalışıyoruz. Herhangi bir taraftar gurubunun ya da fanatiklerin tartışma yeri değil bu. Ha tutar çarşı grubunun sitesinde forumda bunu yazarsam dediğinde haklısın. Ancak burada foruma giren insanların bilinçli ve hoşgörü sahibi insanlar oldukları göz önüne alınıyor, zaten üyelerden de bu bekleniyor. Hoşgörü sınırları çerçevesinde hakaret etmeden, ya da aşağılamadan espirilere, şakalaşmalara izin veriyoruz. Lincoln'ün bütün sene sakat olmasıyla Tromsö facialarıyla, Beşiktaş'ın 8-0 yenilmesiyle, Fener'in her maç kendi kalesine gol atmasıyla ve benzeri pek çok olayla dalga geçiliyo, olgunca da karşılanıyor. Şakalaşmalar takılmalar da bu forumda yeri olan şeyler aşırıya kaçıp da laf dalaşına düşmedikçe. Kaldı ki söylediğim lafın da öyle büyük ya da abartı bir tarafı da yoktu. Ufak şakalardan bu kadar ciddi rahatsız olan insanın zaten bu forumda yeri olmamalı, baştan hiç girmemeli. Dikkat et, konudaki beşiktaşlılar da dalga geçiyor takımlarıyla yeri geldi mi. Ha, burada tutar "ühehe takıma bak nası çaktıalr ama" gibi seviyesizce bir yorum yaparsam istediğin gibi tepki gösterirsin sonuna kadar da haklısın. Öyle cevaplara biz de karşıyız zaten moderasyon ve yönetim olarak. Ama iki laf arasındaki farkı anlayabileceğini varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ama ezmişler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 suBzer0 said: ok bende smily koymuş ya tamam ben onu görmedim , yoksa bende biliyorum smily koyunca istediğin şeyin söylenebiliceğini haklısın. Ben rahatsız oluyorum kaybettiğimiz bir maçtan sonra ortaya çıkıp fırsattan istifade Beşiktaş'a giydiren , dalga geçen adamlar görmekten. Onun nasıl espiri yapmaya hakkı varsa benimde rahatsız olmaya hakkım var. o zaman 4 yediğiniz bir maçtan sonra forumlara girme, hatta arkadaşlarını da görme bir süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yıllar önceki, arabasını kapısını açıp Rüştüye tekmeler sıralayan fb taraftarı geldi gözümün önüne. Aynısını tüpçüye yapmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 YENMEDİLER ÇOK SÜPER EZDİLER NIHAHA. (Ben yetkili değilim ya, yazabilirim onun için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Rewendor said: suBzer0 said: Bu takım Tromsöye 10 atar. 2 olay aynı şey değil. Yok daha neler :) İsmini 1 kere duydunuz mu eşleşmeden önce :) ben duymamıştım ama eze eze yendiler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eggshell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 suBzer0 said: Bu takım gruplardan çıkınca bi daha konuşalım. hangi takım abi? grup murup yok ortada elendik yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar