nocom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Perşembe 20:00 Digitürk Ligtv Gol yersek hırpalanma şansımız yüksek. Neyse maç öncesi şöyle bir yazı var isteyen okuyabilir :) Delgado:Alex'ten daha iyiyim. Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı ekibin kendi futboluna çok önemli katkılar yaptığını söyledi. Delgado:Alex'ten daha iyiyim. Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı ekibin kendi futboluna çok önemli katkılar yaptığını söyledi. Beşiktaş Dergisi'nin ekim sayısında spor yazarı Güven Taner'e verdiği röportajı yayınlanan Delgado, kendisinin Beşiktaşlı olduğunu ve her Beşiktaşlının hissettiği şeyleri hissettiğini belirterek, "Herhangi bir takımın futbolcusu olarak görmüyorum kendimi. Beşiktaş bana çok şey kattı. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak hayalimdi ve ben Beşiktaş formasıyla bu hayalimi gerçekleştirdim. Her geçen gün burayı daha fazla evim olarak görüyor ve hissediyorum. Burada kendimi de çok fazla geliştirdiğimi düşünüyorum. Ben gerçek bir Beşiktaşlıyım" ifadelerini kullandı. Tanınan bir futbolcu olmanın güzel yanlarını anlatan Delgado, iyi oynayıp sevilirken, kötü oynandığında sevilemeyebilineceğini dile getirerek, "Sonuçta bazen kötü oynadığımda bile camiadan ve taraftarlardan verilen destek, bana daha bir öz güven getiriyor" derken, Beşiktaş'ın sezon başı itibariyle notunu 70 olarak gördüğünü ve gelecek aylarda bu notu 100'e çıkaracaklarını söyledi. "SEZONA İYİ BAŞLADIK" Delgado, yeni sezona iyi başladıklarına inandığını, ancak önlerinde daha çok yolun bulunduğunu dile getirdi. Futbolda çok ilerisinin görülemeyeceğini anlatan Arjantinli oyuncu, "Sezona iyi başladık. Ama etap etap düşünmek lazım. Sonuçta bir ilerleme ve gelişme içindeyiz ama daha yapacağımız çok iş var. Mesela geçen sezon şampiyonluğun en büyük adayı olarak Fenerbahçe gösteriliyordu ve şampiyonluğu son haftalarda kaybettiler. Futbolda çok ilerisini göremezsiniz. Önünüzdeki pazar günü için, ardından bir sonraki pazar için çalışmalısınız" diye konuştu. Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Alex'le karşılaştırıldığının hatırlatılması üzerine Delgado, böyle önemli bir isimle karşılaştırılmanın kendisini gururlandırdığını belirtirken, ikisinin de aynı mevkilerde oynadıklarını ancak Alex'i teknik ve beceri olarak kendisinden biraz daha iyi bulduğunu aktardı. TÜRK MİLLİ TAKIMI'NA ÖVGÜ Matias Emilio Delgado, (A) Milli Futbol Takımı'nı başarılı bulduğunu kaydettiği açıklamasında, her maçın 2008 Avrupa Şampiyonası finallerindeki gibi oynanması temennisinde bulundu. Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası elemelerinde de iyi oynadığını anlatan Delgado, "Baktığınız zaman hem yürekten oynayan, hem de o yüreği teknikle birleştiren bir takım. Özellikle orta saha ile forvette çok deneyimli ve iyi futbolcular oynuyor. Ümit ediyorum ki, her maçta Avrupa Şampiyonası'nda gibi oynasın Türkiye. Bize o zevki versinler ki, ben de kendi ülkemdeki arkadaşlarıma, 'O milli takımın ülkesinde top koşturuyorum' diyebileyim" şeklinde görüşlerini belirtti. KAPTANLIK KONUSU Delgado ayrıca, takım kaptanı olmanın oyuncuyu nasıl bir güç sahibi yaptığının sorulması üzerine şu yanıtı verdi: "Benim için kaptan olmak, takım arkadaşlarıma yakın olmak anlamına geliyor. Belki benden yaş olarak büyük ve tecrübeli olan arkadaşlarıma gösterebileceğim fazla bir şey olmaz. Ama yaşıtlarıma veya benden küçük olanlara ve PAF takımdan yeni gelmiş genç arkadaşlarımıza yol gösterme açısından yardımcı olabilirim. Eğer ki takımda herkes birbirine yardım ederse ve olabildiğince yakın davranırsa, yani herkes içten bir şekilde kaptan olursa, benim kaptanlığımın tek sembolü koluma taktığım bant olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ahaha delgado sinan'la çok takılmış bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 döviz kur u esprileri döner yine. beşiktaşın işi zor bu arada bi tane atması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Show da veriyo galiba bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 delgado sinan engin olmuş dedim ama ; said: Delgado, böyle önemli bir isimle karşılaştırılmanın kendisini gururlandırdığını belirtirken, ikisinin de aynı mevkilerde oynadıklarını ancak Alex'i teknik ve beceri olarak kendisinden biraz daha iyi bulduğunu aktardı. adam alex benden iyi diyor, yukardaki başlığa bak bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 erucalavera said: delgado sinan engin olmuş dedim ama ; said: Delgado, böyle önemli bir isimle karşılaştırılmanın kendisini gururlandırdığını belirtirken, ikisinin de aynı mevkilerde oynadıklarını ancak Alex'i teknik ve beceri olarak kendisinden biraz daha iyi bulduğunu aktardı. adam alex benden iyi diyor, yukardaki başlığa bak bi de :D :) copy/paste yaptım benlik bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hepsinden büyük kazım var kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kazım > rewendor < kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yenecez başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 2pacAmaruShakur said: yenecez başka yolu yok var aslında, beraberlik de yarıyor.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bjk yenilir ama turu geçer bence. zor olucak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kazımdan gol bekliyorum bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Marco Aurelio devre arasında Beşiktaşta Bu arada aldığım son bir istihbaratı da sizlerle paylaşayım. Buna göre Beşiktaş Aurelio ile görüştü ve ocak ayında transferi için anlaşmaya vardı. Yani ocak ayından sonra Aurelio’yu Beşiktaş formasıyla görürsek şaşırmayalım. Şaşırmayalım ama Fenerbahçeli olarak 500 bin euro için elimizden kaçan bu isme çok üzüleceğimiz kesin. KartalHaber / Aurelio bombası TK yı kaynak göstermiş burasıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gelsin gelsin süper olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Delgado'nun daha geride oynayıp atakları yönelndiren isim olması lazım. Hatta adam gibi uzun paslar atarsa BJK rahat gol bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Beşiktaş bu takımdan gol yemez... Rahat bir tur olur bence. edit: Şimdi öğrendim Sivok ve Rüştü oynamıyormuş , onun için Beşiktaş bu takımdan gol yer ama biz yine de turu geçeriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 :) Aurelio,asparagas çıktı. Bugün bazı basın organlarında yer alan Kulübümüz'ün Real Betis'in futbolcusu Aurelio'ya transfer teklif ettiği şeklindeki haberler asılsızdır. Kulübümüz, bu futbolcu ile ilgilenmemektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 salla zaten daha iyileri var piyasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 haydi bismillah. kameramanı beğenmedim , koca ukraynada göstere göstere kel bi hödük gösterdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 of of of fena attılar edit: coelho jackson atmış 40 metreden efsane gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ohaaaaa gole bak ohaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Felaket attı adam. Aşırı hırslı oynuyolar çok basıyolar, BJK defansı hata yapıyo bariz. Düzelmeleri lazım acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Televizyonu açtım gol oldu ağzım açık baka kaldım televizyona neyse süper gol yedik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hayatımda gördüğüm en iyi 40 metreden sert çekilen goldü :) şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 herif hayvani bi gol attı, spiker sevindi gole yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar