kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aquila said: iyi de adam alirim altima cooperi herkesi gecerim dememiski, gider sahinle doganla kapisir dedigi tutar, gaza gelmissiniz. metroyla hepinizi gecerim, hem yer altindan gidiyo. yok matama bu forumda istisna kategorisine girdiğini idrak edememiş hala konuşuyor kendince :) ayrıca 218 beygir 1.6 araba ile şahin, doğandan çok daha fazlasını tokatlarsın. güzel bi şekilde hemde. yani neymiş? okuduğumuzu anlayalım. ps: smiley koyim de gizli gizli ayar verdiğim belli olmasın sevimli gözükeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kingpin said: aquila said: iyi de adam alirim altima cooperi herkesi gecerim dememiski, gider sahinle doganla kapisir dedigi tutar, gaza gelmissiniz. metroyla hepinizi gecerim, hem yer altindan gidiyo. yok matama bu forumda istisna kategorisine girdiğini idrak edememiş hala konuşuyor kendince :) ayrıca 218 beygir 1.6 araba ile şahin, doğandan çok daha fazlasını tokatlarsın. güzel bi şekilde hemde. yani neymiş? okuduğumuzu anlayalım. ps: smiley koyim de gizli gizli ayar verdiğim belli olmasın sevimli gözükeyim. İstisnanın arkasındayım, hangi otobandayız? Bizim taksi durağından 3 taksici seçsem Albea'yla döverler onu, o kadar diyeyim. Hele ki otoban azıcık doluysa... 218 beygir 1.6 = Çok yakan gereksiz pahalı kız arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kralsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mini cooper s fabrika verilerine göre şehir içi 7.9 lt yakıyo diyo 100 kmde. nası fazla yakıyor bu araba anlamadım ben? piyasadaki çoğu 1.6 ve bundan çok güçsüz araçlar 10lt civarı yakıyo şehir içi. 1.8 civicler bile daha fazla yakıyo:) ayrıca matamaya cevabım ferrari ile mini yi kapıştırmak mantıksız geliyo bana. 50.000 ytllik herhangi bi araçla git kapışmaya bakalım noluyo :D. ben de keşke olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 beyler uzdurmeyin kendinizi keske satmasaydim benim 25 binlik volvo s40 t4 mini falan birakmazdim o zaman neyse tabi ferrari ile kapistirma isi saka bolumu ama o arabaya o kadar para verilmez erkekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 1 bu mini birde 1 serısı bmw aldıkları paraları hak eden arac degıller bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 mini yi tartışırım bi yerde, ama 1 serisi bence de haketmiyor o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 78 model vosvos diyorum uzatmaya gerek yok. 2.500 YTL tam öğrenci işi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Ben 1 sefer sürmüştüm, fren sistemleri, turbosu hızlanması sürüşü gayet iyi. Manevra kabiliyeti sakat, özellikle virajlarda göt atıyor araba resmen, gazı kesinci savuruyor arkayı, yol da biraz sakat ise ( özellikle sağ şeritte iseniz ve o şerit kamyonlar ve tırlarla arşınlanmış ise ) 8 kere 360 dönebileceğiniz bir araba. Garip tasarımı nedeniyle görüşü kısıtlı. gaz ve direksiyon hassas, hafif dokununca yan şeride geçiveriyorsunuz :D İyi bir şöför değilseniz, yanaşmayın bence mini cooper s'e. Bana hiç bayan arabası gibi gelmedi, virajlarda zaptı en zor olan arabalardan birisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mini cooper yere en sağlam basan hatchback arabalardan biri. sen nası yol tutuşunu kötü buldun anlamadım. heralde sen çok deli sürüyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Her motorun hakkı itina ile verilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bana pek mantikli gelmedi mininin virajda dagilmasi yere o kadar yakin alet garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Gazı ve Direksiyon'u çoook hassas bir araç. Virajda gazı hafif kesince, atıyor arkayı hemencecik valla, ama güzel araç, turbo'ya geçerken bekleme yapmıyor, 6.vites çok ekonomik, düşük devirde sağlam basabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Selam, Performans/fiyat dengesini bilmem ama bence S olmayanları bayanlara biçilmiş kaftan bir araç. Diğer yandan, güzel unisex şehiriçi aracı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yahu imkanı yok mini cooper s in öyle savrulmasının.sen rüya görmüşün.yada bi sağ bi sol fantastik hareketler denemiş olmalısın.araba da göt yokki götü atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Red sürdün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Red said: araba da göt yokki götü atsın. Fazla hafif ve hatchback olmasını hesaba katmıyorsun sanırım şu düz mantığı kurarken. Bir de Baluu, bu kadar tepki ve soru almanın sebebi sanırım Türkiye'deki bu "bomba gaz şöför" topluluğunun herşeyi iki tane saygısız makastan ibaret sanıp, viraja girmeyi ve/veya viraj almayı pek bilmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yahu s2000 gibi bi araba kullandım ben.durdugun yerde kıç baş gidiyor .ama mini cooper gibi bi araba sen sağ sol savurmadıkça kıç atmaz.yani balu öyle bi anlatmıs ki kullanmasam inanıcaktım. benim düz mantıgım dogru bi düz mantık.uzun bi araba değilki kıçı başka önü başka yere gitsin.kıçı nerde araba orda yani. sonuçta arkadan itiş de değil.direksiyonu kırdıktan sora her araba savrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 çok ağır şehir efsanesi olabilir bu söliceğim de şöle bişi duymuştum ben arabanın motoru fazla güçlü ve araba da buna oranla hafif olduğundan arkalara biraz ağırlık konulmuş bu da virajlarda savrulmaya yol açıyor diye açıklamıştı bi arkadaş ne kdr doğru yanlış bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 He he, ben o kadar detay bilmiyorum, ama denildiği gibiyse savrulma nedeni odur, zaten 1 sefer sürdüm, 1-1,5 saatlik yol aldım. O arada takıldığım en büyük 2 nokta bu işte. Virajlarda Savrulma. Görüş Darlığı. Ama kullanan arkadaşın söylediği en güzel artısı ise, 6.vites resmen ekonomik modmuş, uzun yolda çok şükela oluyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 matama said: beyler uzdurmeyin kendinizi keske satmasaydim benim 25 binlik volvo s40 t4 mini falan birakmazdim o zaman t4ün motor değerleri nedir bilmiyorum ama motor gücü herşey demek değilki. paranın dediği çok doğru bence. S olmayanı tam bi bayan arabası ama s unisex hatta giderde jcw lisini alırsan direk erkeklere göre. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Scheriff said: çok ağır şehir efsanesi olabilir bu söliceğim de şöle bişi duymuştum ben arabanın motoru fazla güçlü ve araba da buna oranla hafif olduğundan arkalara biraz ağırlık konulmuş bu da virajlarda savrulmaya yol açıyor diye açıklamıştı bi arkadaş ne kdr doğru yanlış bilmiyorum ağırlık dağılımı diye bişi var cunku arac kisa ve motor ve cekis onde olunca haliyle arkaya bi agirlik kalmiyo, bisiler konmazsa bu sefer de sırf önden kayar virajlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ya beyler sinir etmeyin adami arabanin gucune goremi kiz erkek arabasi oluyor tipine gore oluyor sanki mini cooper s in tipi normalinden farkli yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Sintisyzer said: Scheriff said: çok ağır şehir efsanesi olabilir bu söliceğim de şöle bişi duymuştum ben arabanın motoru fazla güçlü ve araba da buna oranla hafif olduğundan arkalara biraz ağırlık konulmuş bu da virajlarda savrulmaya yol açıyor diye açıklamıştı bi arkadaş ne kdr doğru yanlış bilmiyorum ağırlık dağılımı diye bişi var cunku arac kisa ve motor ve cekis onde olunca haliyle arkaya bi agirlik kalmiyo, bisiler konmazsa bu sefer de sırf önden kayar virajlarda işte benim dediğim de bu. o ağırlık motor fazla güçlü olduğu için normalden fazla konmuş bu da virajda ekstra savrulmasına sebep oluyormuş miş müş bildiğimden diil böle duydum en ufak fikrim yok doğruluğuna dair:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Şurda bu tip konuşmaları yapmadan önce aracın sitesine girip teknik bilgilerine bakma adeti kazansa herkes keşke. Mini cooper gözünüze küçük geliyor diye hafif diyip duruyosunuz. Halbuki Mini Cooper S dediğiniz araba 1200kg boşken. Yani gayette ağır bir araba. 1.6 motorlu Golf bile 1170 kilo yani. o yüzden yok araba hafif yol tutmuyo falan demeyin. mini gayette güzel yol tutan bi araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar