sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mr_Hand said: adı soyadı aynı olanlar var bi de, ünide 2 tane biliyodum böle. Deniz Deniz ve Şeyda Şeyda. negzel sdf Kazım Kazım var bide fenerbahçede sfasds
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kazım > ALL bu sefer ben yaptım. sdkgjdsk
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ha birde yakut, elmas, safir var. safir yeni çıktı ama, az kişide var.
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Albatros diye bir isim duymuştum meşhur kanallarımızdan birinde spor muhabiriydi... Allahtan "Kuş" koymamışlar adını...
slickers Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 doğan var şahin var onları da allahtan kuş koymamışlar
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Deniz Mavisu diye bi isimle karşılaşmıştık bu yıl okulda. İsim süper bence.
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oğlum olursa ismini ALTAR koyarım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ceday diye de isim var. duyduğumda dumur olmuştum. anlamı nedir acaba :)
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 asinanyavuz said: Deniz Mavisu diye bi isimle karşılaşmıştık bu yıl okulda. İsim süper bence. Bilfen Kolejinde okumuş mu ?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ceyda nın typosu değil di mi? :p gerçi ceday erkek ismi galiba.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 -Deno- said: asinanyavuz said: Deniz Mavisu diye bi isimle karşılaşmıştık bu yıl okulda. İsim süper bence. Bilfen Kolejinde okumuş mu ? o kadarını bilmiyorum, bu yıl Sabancı üniversitesine gelmiş o kadarını biliyorum.
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mr_Hand said: ceday diye de isim var. duyduğumda dumur olmuştum. anlamı nedir acaba :) bildigimiz Jedi iste. Onun eline Jedi Sword tamamdir.
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oğlum olursa adını --> Verencan kızım olursa adını --> Alangül .... koyucam ayrıca abi benim eski almanca öğretmeninin adı Aşkım Marangoz'du :D
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mr_Hand said: adı soyadı aynı olanlar var bi de, ünide 2 tane biliyodum böle. Deniz Deniz ve Şeyda Şeyda. negzel sdfOha bizim Eşya hukuku ve temel hukuk hocasının adı deniz deniz:D
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 -adin ne? -bilgin bilgin. -soyadin ne? -bilgin -adini anladik lan soyadini soyle. -bilgin. -*confused*.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ablam bankada o anlatmıştı Olgun Portakal Sacit Urspuçocuğu(Gerçekten lan)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Spastik_Serce said: böyle isim olmaz bilader ya! Abidik gubidik isimler koymayın, koydurtmayın. Teşekkürler spastik serçe, erkan şu an sendeyiz, ankarada hava nasıl?
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 _ClymoR_ said: Mr_Hand said: adı soyadı aynı olanlar var bi de, ünide 2 tane biliyodum böle. Deniz Deniz ve Şeyda Şeyda. negzel sdfOha bizim Eşya hukuku ve temel hukuk hocasının adı deniz deniz:D Yılmaz Yılmaz var soyadı Atamtürktür diye birisi var Gül Yeter diye bi kız var. :D
Öne çıkan mesajlar