Fly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bladder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mr_Hand said: adı soyadı aynı olanlar var bi de, ünide 2 tane biliyodum böle. Deniz Deniz ve Şeyda Şeyda. negzel sdf Kazım Kazım var bide fenerbahçede sfasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kötü isim abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kazım > ALL bu sefer ben yaptım. sdkgjdsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 erkek tansaş kız migros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 türbanlı üst komşunun kızı kevsersu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oha adamın adı Mami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ha birde yakut, elmas, safir var. safir yeni çıktı ama, az kişide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Albatros diye bir isim duymuştum meşhur kanallarımızdan birinde spor muhabiriydi... Allahtan "Kuş" koymamışlar adını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 doğan var şahin var onları da allahtan kuş koymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Deniz Mavisu diye bi isimle karşılaşmıştık bu yıl okulda. İsim süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oğlum olursa ismini ALTAR koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 huzurşah diye bi isim gördydüm face de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ceday diye de isim var. duyduğumda dumur olmuştum. anlamı nedir acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 asinanyavuz said: Deniz Mavisu diye bi isimle karşılaşmıştık bu yıl okulda. İsim süper bence. Bilfen Kolejinde okumuş mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ceyda nın typosu değil di mi? :p gerçi ceday erkek ismi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 -Deno- said: asinanyavuz said: Deniz Mavisu diye bi isimle karşılaşmıştık bu yıl okulda. İsim süper bence. Bilfen Kolejinde okumuş mu ? o kadarını bilmiyorum, bu yıl Sabancı üniversitesine gelmiş o kadarını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mr_Hand said: ceday diye de isim var. duyduğumda dumur olmuştum. anlamı nedir acaba :) bildigimiz Jedi iste. Onun eline Jedi Sword tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ben Nazik Öğretmen görmüştüm^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oğlum olursa adını --> Verencan kızım olursa adını --> Alangül .... koyucam ayrıca abi benim eski almanca öğretmeninin adı Aşkım Marangoz'du :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mr_Hand said: adı soyadı aynı olanlar var bi de, ünide 2 tane biliyodum böle. Deniz Deniz ve Şeyda Şeyda. negzel sdfOha bizim Eşya hukuku ve temel hukuk hocasının adı deniz deniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 -adin ne? -bilgin bilgin. -soyadin ne? -bilgin -adini anladik lan soyadini soyle. -bilgin. -*confused*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ablam bankada o anlatmıştı Olgun Portakal Sacit Urspuçocuğu(Gerçekten lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Spastik_Serce said: böyle isim olmaz bilader ya! Abidik gubidik isimler koymayın, koydurtmayın. Teşekkürler spastik serçe, erkan şu an sendeyiz, ankarada hava nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 _ClymoR_ said: Mr_Hand said: adı soyadı aynı olanlar var bi de, ünide 2 tane biliyodum böle. Deniz Deniz ve Şeyda Şeyda. negzel sdfOha bizim Eşya hukuku ve temel hukuk hocasının adı deniz deniz:D Yılmaz Yılmaz var soyadı Atamtürktür diye birisi var Gül Yeter diye bi kız var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar