forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 çipi sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 adamlar herhal en son 10-15denemelerinden başarısızlıkla ayrılmış, beceriksiz, basiretsiz embesiller grubu.. iskender 21 - polat 5 falan gibi bi hezimetle devam ediyorlar. bölümün sonundaki son bakış direk şuydu; -memati.. olm işi bırakıp güneye mi yerleşsek lan? +hocam bak şimdi ne gördüm.. burada bi simitçi var ya.. -ee. +şimdi bak buradan kaç adam geçiyor günde.. sen de 2000, 600ü simit alsa.. günde 450ytl eder! 250simitlere gitse elde var 200günlük. sen ben abdül 3 köşe tutsak günde 750! az para mı? -simitçi açalım diyorsun +hee -olur lan.. onu beceririz di mi lan? +tabii abi. ne olacak ki? parayı vericekler simiti vericen? -yalnız ben para üstü hesaplayamam biliyon.. +o_O' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 YA O KIZ NASIL GÜZEL Bİ KIZ. Dünyaları alırım yahu. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oha polatın yeni manita ne be öyle uhaaa o kıza baktım geri açtım maçı 2 gol yedik sfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yemin ediyorum aşık oldum kıza.Torrentini indiricem tekrar tekrar izliicem.Nasıl bir güzelliktir meleklerin varlığına inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 necati şaşmaz, realde de kıza yüzük almış, zaten dizi jeneriğinde de 2. sıraya yazdırmış hemen kızın adını. ben mematinin veya abdülheyin yerinde olsam direk basar giderim. 5 yıldır dizide olan ağır abiler dururken, 2 bölümdür dizide olan kızı en başa yazdırıyo lavuk şaşmaz biraderler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ya dün bi tane laf dedi polat "ben sana gülüm demem.... senin için yaşamayı seçtim" gibi bişey neydi o laf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ben sana gülüm demem, gülün ömrü az olur ? fsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Llama said: ya dün bi tane laf dedi polat "ben sana gülüm demem.... senin için yaşamayı seçtim" gibi bişey neydi o laf ya http://canpolat3.spaces.live.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 he tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 HANGİ KIZ ÇABUK BİRİ LİNKLESİN KAÇ HAFTADIR İZLEMEDİM BENİ MERAKTA BIRAKMAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hatice şendili diyorlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 KIZ ÇOK GÜZEL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Hmmm. Tipim değilmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 pardon brad pitt git burdan. bu kız çok güzel. Bi aynı ortama düşssek affetmeyeceğimde... ahh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 gizli travesti olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 kız güzelmiş cidden. yaradana +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yok babs güzel de sadece capsı açık bıraktırıcak bir etki yapmadı benim bünyeme, olamaz mı, alala xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 neresi güzel lan bu japonun hormonlu sergenler , taş gibi nefise karatayı harcadılar TAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 :S eheheh şaka gibiydi o zaten şimdi hatunu patlatan muro ile takılıyor polat alemdar. mauahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 o nasıl bakıştır ya.kız tamamen bakışlardan oluşuo yani.hani gözlerinin içine öyle baksa erirsin polat abi yüzüğü taktı ama yengemiz artık :) ha bide insan yeni bolumu verir ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Polatla muro kanka oldu , polatın yeni operasyon adamı muro , iskenderde paşaları harcıyo ha bire hiç gerçekçi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bknz. genç polat http://img111.imageshack.us/img111/6698/polatfm1.jpg bu herif, realde de kaya kadar tek taşı takmış haticeye. zaten diziye giren her manken, mecburen şaşmaz brotherlara manita oluyormuş öldürülene kadar. yalnız memati de iyi ezikmiş, 3 günlük kıza kaptırdı jenerikteki 2. isim olma pozisyonunu ve hala tık yok adamda. ben olsam kafalarına yıkarım o seti, kolaysa öldürüp diziden çıkartsınlar bakayım. dizi biter be:D aslında necati dünyanın sayılı tipsizlerinden ve rol özürlülerinden biri, ama hasbelkader yazar olan uyanık abisi sayesinde insan sınıfına girdi ve hatta şu an kıroyum ama para bende diyenlerin idolü olmuş durumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 izlemiyorum ya ne kadar zamandır baydı artık şu ajanlık muhabbetleri. ne oldu geçen bölümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 iskenderi mit müsteşarı yaptılar, polat daldı adama ve boğmaya çalıştı, ama arkadan elektriği yiyince içeri atıldı. sonra bir paşa geldi ve polatı içerden çıkardı. sonra polat kızla gerdeğe girdi, ardından polatı kurtaran paşa da öldürüldü. mematinin hale berry çakması manita geldi ve yüklüyüm, hap map kar etmedi mecpur doğuracam dedi. memati dellendi, git kocanla konuş banane dedi. sonra bulut mematiye, fuat tataroğlunun kuşunun ötmediğini rapor etti. mematinin timsah gözleri sevinçten parladı, manitasının ortaklı çıkmadığını öğrenince. sonra muro ile polat, eski bir pkklıya operasyon yapıp dağa kaldırdılar. son sahnede iskendere bu haber geldi falan işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar