Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 gereksiz topik up etmek caiz değildir! :yapma: (kahretsin...bu nostalji bombasının intikamını fecii alıcam!)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Yuhh 2001 tarıhlı ne up to datemıs bee..!![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ülen upladığınız konu da açık bişi olsa kimse bi .ok anlamamış..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ohhh şayne yaaa şöööön das is goood[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Lunizimiz askerden gelmish daha kim gelsin ya=o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
hyde Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tebrıkler sana gelen gelmıs daha kımı beklıyorsunkı:)
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 cenx said: abi luniz nerde yaw aklıma gelmisken burda :P eski nickimle yazdigim topiki gorunce dayanamadim, ne komik seyler yazmisim yaw.. ehe harbi sacma olmus lol
Rock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 *büyülü sözcükler mırıldanmaya başlar* büyü TURN UNDEAD
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Prawler said: Nerden editliyoruz beyler? Bilmyiorum da ehe unuttum Kafa mı kaldı (Zaten yoktu esprisini yapana kal Vas Flam çakacam) In jux Sanet Zaten yoktu
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şeriat geliyo hede başlığı sandım lan hehe
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yakin zamanda gelmiyorum valla heyecan yapmayin.
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 0ne said: In jux Sanet in jux sanct o, lol.
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 thelegbra said: 0ne said: In jux Sanet in jux sanct o, lol. "You put the dull copper orc in your backpack."
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 LuNiZ said: Duyabiliyormusunuz ayak seslerini... hissedebiliyormusunuz icindeki kudreti... Geliyor... ba$INIzI goge kaldIrIp dinleyin... DuyacaksINIz cok yakINda... lool
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 LuNiZ said: Duyabiliyormusunuz ayak seslerini... hissedebiliyormusunuz icindeki kudreti... Geliyor... ba$INIzI goge kaldIrIp dinleyin... DuyacaksINIz cok yakINda...
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kojiroh said: thelegbra said: 0ne said: In jux Sanet in jux sanct o, lol. "You put the dull copper orc in your backpack."
Öne çıkan mesajlar