Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Apache said: komikte anlayamadıgım bi sekilde tetirgin oldum heuhe saykodelik yapmış abi adamlar, yankı falan, öyle bir ortam yaratmışlar ki sanki arkadan kararlı bir şekilde emir veren ablamız (söylediği sözü buraya yazmayım sdf) bir yandan da yeterli tempoyu tutturamadığın zaman kırbaçla sana vuruyor falan. her dinlediğimde gülmekten ekrana tükürüyorum resmen heh
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 allahım iyi ki ergenliğe doksanların başında girmedim. yearabbibinşükür.
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gerçi tabi türk filmlerindeki sevişme sahnelerine bakıp masturbasyon yapmış bir neslin çocukları olduğumuzu düşünürsek ciddi derecede ilerleme var diyebiliriz hani.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hele o arada verdikleri telkin mükemmel yaaaa:D:D
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 "hadi onu s.. g..!!!!" bu nedir abi. bi şunu anlayamadım. ne bu celal ya bi sakin ol yaparız ablacım diyesim geliyor.
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Telkin mi tehdit mi bu ne?Cidden korku filmi gibi hahah
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 şey kısmında ölüyorum gülmekten şimdi sana arkamı dönüyorum S... G...DEEN
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abi kadın şirine'yi seslendirmiş ya. alt üst oldu iç dünyam
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lan bunun sevgilisi çocuğu var mı? varsa nası var? eski alışkanlıkları varsa: -anne ben yatıyorum. +git git odana, gir gir yatağa. -iyi yarın ararım ben seni.
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 IM DAT yani kapatsam mi kapatmasam mi emin olamiyorum bu ne yahu... O_O
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arkadan gelen ekolar tırsıtıcı ve kartal maltepe kadar bomba degil :(
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bunu kapatacam artik yoksa yakin zaman icinde boku cikabilir.
Öne çıkan mesajlar