Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Curious Case of Benjamin Button [2008]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
forestg o kadarda aynısı diyemeyiz ya
ya zaten atıyorum geriye dönüşü işleyen bi sürrü konseptte film var zaten
uzun olmasına ragmen(çok nadir oldu ama) baymadı baya akıcı
13dalda adaymış galiba makyajı kesin alacak o bellide diğerli için o kadarda siler süpürür filmi diil bence

kızın kendisine yazıldıgı mektupları okuduğu sahneler çok çok iyidi orda gözlerim bugu yapmadı değil:P:D

Sosyal ağlarda paylaş

birşey soracam, filmdeki tüm benjaminler brad pitt di mi?

yav boyu kısa olduğu zaman, ne bileyim çelimsiz vücudu olduğu zamanda brad pitt? nasıl ayarlıyorlar abi onu? adamın komple kafasından aşağısını başka bir vücutla mı değiştiriyorlar bilgisayar fln? anlatın :P
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
birşey soracam, filmdeki tüm benjaminler brad pitt di mi?

yav boyu kısa olduğu zaman, ne bileyim çelimsiz vücudu olduğu zamanda brad pitt? nasıl ayarlıyorlar abi onu? adamın komple kafasından aşağısını başka bir vücutla mı değiştiriyorlar bilgisayar fln? anlatın :P

Geçen bi program vardı kamera arkası anlatıyodu bunları...

Brad Pitt, bütün yaşları ben oynayacaksam varım bu işe demiş. Bebek ve çocukluk kısımları hariç hep brad pitt.

Film son derece başarılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bgn sinemada izledim ben de.

İkinci yarının ortalarından itibaren artık kaçınılmaz sonu beklemekten dolayı biraz sıkıldığımı söyleyebilirim.

Şaşırttığı noktalar oldu, hüzünlendirdiği ve güldürdüğü noktalar da oldu.

Brad Pitt hakikaten başarılı, 1918'lerden, 2000'lere güzel bir şekilde akıyor film. Arada bazı noktalar üzerinde çok fazla durması bayıyor.

Not: Bu arada filmin birçok sahnesinde arkada çalan müziğin yakın dönemde sanırım oynadığım bir bilgisayar oyunundan alındığına %100 eminim, ama oyunun ismini çıkaramadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

sonunda bebeğe dönüşü mantık hatasıydı bence.
yaşlı bebek -> bebek yaşlı olmalıydı zamanla geldiği nokta ; ne bileyim yetişkin vücudunda bir bebek falan.

yok öyle değil zaman geçtikçe vücudu gençleşiyor ve kendisi yaşlanıyor filmin başında da vücudu yaşlıydı kendisi gençti.demek istediğini anladım da işte arkadaşın dediği gibi anasının karnından 1.70 çıkcak hali de yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...