Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Drama olarak kurgusu baya güzeldi.Ama gençliğini biraz daha iyi yapabilirlerdi ve evet filmin girişi gerçekten cok sıkıcı Daisy ile kızının konusmaları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 şimdi bitirdim filmi gerçekten güzel bi film ama aşırı detay var 2 saat 45dk lık bi film 2.ye yürek dayanmaz sıkıntıdan patlıyabilirim. filmdeki saat ve hikayesi gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 iyki aramaya inandım yarın vizyona giriyo millet izlemiş kaç kere tey tey ben afişlerni her yerde görünce baktım 1 2 zaten bu aralar inanılmaz bi güzel film kıtlıgı var yarın gitcem umarım söyleniler dogru çıkar etkiler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 boş film değil pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oscarda gümler bence bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 güzel film de FOREST GUMPUN AYNISÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 forestg o kadarda aynısı diyemeyiz ya ya zaten atıyorum geriye dönüşü işleyen bi sürrü konseptte film var zaten uzun olmasına ragmen(çok nadir oldu ama) baymadı baya akıcı 13dalda adaymış galiba makyajı kesin alacak o bellide diğerli için o kadarda siler süpürür filmi diil bence kızın kendisine yazıldıgı mektupları okuduğu sahneler çok çok iyidi orda gözlerim bugu yapmadı değil:P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 birşey soracam, filmdeki tüm benjaminler brad pitt di mi? yav boyu kısa olduğu zaman, ne bileyim çelimsiz vücudu olduğu zamanda brad pitt? nasıl ayarlıyorlar abi onu? adamın komple kafasından aşağısını başka bir vücutla mı değiştiriyorlar bilgisayar fln? anlatın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Çok güzel bir film son zamanlarda vizyona giren bütün filmleri bilmiyorum ama en iyisi budur bence İkisinin de yaşamlarının ortalarında kesişmesi gerçekten çok hoş bir durumdu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Greeny said: birşey soracam, filmdeki tüm benjaminler brad pitt di mi? yav boyu kısa olduğu zaman, ne bileyim çelimsiz vücudu olduğu zamanda brad pitt? nasıl ayarlıyorlar abi onu? adamın komple kafasından aşağısını başka bir vücutla mı değiştiriyorlar bilgisayar fln? anlatın :P Geçen bi program vardı kamera arkası anlatıyodu bunları... Brad Pitt, bütün yaşları ben oynayacaksam varım bu işe demiş. Bebek ve çocukluk kısımları hariç hep brad pitt. Film son derece başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kesinlikle olağanüstü bir filmdi,Fincher'a yakışır kalitede tartışmasız çok iyiydi. özellikle 7 kere yıldırım çarpan insan adfds aralara o kadar iyi yerleştirilmiş ki hiç göze batmıyor,üstüne filmden kopmanı engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o 7 kere olayının 7 sinde göstermediler ama sanırım 3 4 tanesini hatırlıyorum yada ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 yıldırım 6 tane saydım bende zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 MeSh said: trailer'in son sahnesinde yaşli teyze ve 5 yaşindaki tipin el ele tutuşup yürüme kısmı beni benden aldı yalnız.. mükemmel birşey bekliyorum şahsen. İnsan bir spoiler verir anasını satayım ya. Tamda filmi izlemek istiyordum neden yazıyorsun ki sonunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 trailerin sonu abi,filmin sonu değil gerçi aynı şey sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Şimdi izledim sinemada,süper film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 mükemmel olmuş ya. hikaye başta kısır ilerliyodu, sonu da çok tahmin edilebilir geldi izlerken ama sonu gerçekten muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bende bugün yeni gittim. Şahane filim olmuş. Özellikle anlatım çok hoşuma gitti. Brad döktürmüş bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 izlemeye şu an başladım o kadar sevdim ki kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bgn sinemada izledim ben de. İkinci yarının ortalarından itibaren artık kaçınılmaz sonu beklemekten dolayı biraz sıkıldığımı söyleyebilirim. Şaşırttığı noktalar oldu, hüzünlendirdiği ve güldürdüğü noktalar da oldu. Brad Pitt hakikaten başarılı, 1918'lerden, 2000'lere güzel bir şekilde akıyor film. Arada bazı noktalar üzerinde çok fazla durması bayıyor. Not: Bu arada filmin birçok sahnesinde arkada çalan müziğin yakın dönemde sanırım oynadığım bir bilgisayar oyunundan alındığına %100 eminim, ama oyunun ismini çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 sonunda bebeğe dönüşü mantık hatasıydı bence. yaşlı bebek -> bebek yaşlı olmalıydı zamanla geldiği nokta ; ne bileyim yetişkin vücudunda bir bebek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 anasının karnından 1.70 çıkçak hali yok ya olcak okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Fly said: sonunda bebeğe dönüşü mantık hatasıydı bence. yaşlı bebek -> bebek yaşlı olmalıydı zamanla geldiği nokta ; ne bileyim yetişkin vücudunda bir bebek falan. yok öyle değil zaman geçtikçe vücudu gençleşiyor ve kendisi yaşlanıyor filmin başında da vücudu yaşlıydı kendisi gençti.demek istediğini anladım da işte arkadaşın dediği gibi anasının karnından 1.70 çıkcak hali de yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bir de filme 4 arkadaşımla gittim 2 tanesi bayan,kızların da erkeklerin de hiçbiri cate blanchett'i beğenmedi benim kendisine hayran bi şekilde filmden çıkmış olmama rağmen.hatta kızdım kendilerine nası beğenmezsiniz nasıl bi zevk falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bence görsel olarak tepki çekeceği için yapmadılar dediğim şeyi şimdi düşününce ürkütücü geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar