BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oyun cıkmadan önce rank aldıkca orcların büyüdügü dwarfların sakallının uzadıgı felan söyleniyodu bu olay suanda varmı eger varsa goblinlerdeki farklılık ne =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benim sorceress'da oluyor ... masallah rapunzel gibi oldu saclarim :P j/k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 goblinlerde ne oluyordu ? daha mı yeşil oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Öyle bişey yok. 4 yıl önce felan geziniyodu öyle şeyler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Valla oyuna dövmeci ve kuaför de koysalar iyi olur aslında. Arada saçları boyatsak kerstirsek dövme yaptırsak tipi değiştirsek. WE oynuyorum diye bayan karakter açtım zorunlu olarak Acaba Dark Elf kadınlarında bizim kadınlar gibi saç kestime felan hastalığı yok muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 muhtemelen lvl alacagim rank atlayacagim pvp de kral olacagim diye ugrasmaktan saclari yag ve bit baglamistir... berbere yazik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Witch Hunter' ın sakalları uzuyor fakat benim Witch Elf' im aynı gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Valla bitlenicem Saçlar çitik çitik oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ilerde yapicaz dediler, release de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 FloWAR said: Witch Hunter' ın sakalları uzuyor fakat benim Witch Elf' im aynı gibi :S mümkünse witch elf'in sakalları uzamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Valla WE olarak kıçım açıkta geziyorum bari diyorum mesela dövme yapptırsam da daha seksi dursa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Blackorc olarak berbere gittiğimi düşünemiyorum. Diyalog: - Ugghh Meh Wantz Hairs Cuttaz! - I beg your pardon sir? - CUTTAZ TEH HAIRZ !! - Sir, i can not understand a word.. - WAAAAAAAAAAAGGGGGHH!!!! (çtonk, berberin kafa uçar..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Gerçekten saç sakalı değiştirebilsek, critical yediğimizde yüzümüzde yada vücudumuzda yara izi kalması ihtimali olsa... Masaüstü gibi zırhımızda çentikler, vücudumuzda yara izleri olsa savaşlardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Gil Estel said: Blackorc olarak berbere gittiğimi düşünemiyorum. Diyalog: - Ugghh Meh Wantz Hairs Cuttaz! - I beg your pardon sir? - CUTTAZ TEH HAIRZ !! - Sir, i can not understand a word.. - WAAAAAAAAAAAGGGGGHH!!!! (çtonk, berberin kafa uçar..) Haha harika olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Apis said: Gerçekten saç sakalı değiştirebilsek, critical yediğimizde yüzümüzde yada vücudumuzda yara izi kalması ihtimali olsa... Masaüstü gibi zırhımızda çentikler, vücudumuzda yara izleri olsa savaşlardan sonra. onlar olsa ya oyun 20-30 gb olur ya da quad core ile bile kasilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 iyide de hatun sosolarda ne olcak gous mu buyucek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Şu anda lvl atladıkca büyüyen tek şey White leon un aslanı.Ama yapımcılar ilerde Black Orc classının da lvlle büyüeceğini söylemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Magusun tepsisi de değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 açıkcası ben de sanki böle bi durum var gibi hissediyorum. Sanki sakallarım uzadı biraz yaşlandım olgunlaştım gibi geliyo. O ateşle ohevesle oynayan genç büyücüden eser kalmadı :P o diilde o charları büyütürken bizim büyüyen gözaltı torbalarımız uzayan sakallarımız teknolojisinden kimse bahsetmemiş. Tabi bu teknoloji yenilik diil her mmorpg de standart gelen bi özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yani genel olarak, Oyunda Dış görünüşü Zırhlar etkiliyor. Genel olarakta tier geliştikçe zırh ve silah değişimini çok güzel tutmuşlar. Dışarıdan bakınca karakterin yüksek lvl olduğu zırhından silahından rahatça anlaşılabiliyor. WoWdaki gibi Düşürdüğünüz epic kılıcın tipi, Çiftçi sabanları ile aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ekmek said: Magusun tepsisi de değişiyor. yakında 40 katlı, tereyağlı baclava olacaksınız. KIZARMIŞ TEREYAĞI SALDIRISIII sıra beklerken karakter ekranında karakterimi bir o yana bir bu yana sıkıntıdan döndürüken farkettim çok döndürünce başı dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Gil Estel said: Blackorc olarak berbere gittiğimi düşünemiyorum. Diyalog: - Ugghh Meh Wantz Hairs Cuttaz! - I beg your pardon sir? - CUTTAZ TEH HAIRZ !! - Sir, i can not understand a word.. - WAAAAAAAAAAAGGGGGHH!!!! (çtonk, berberin kafa uçar..) akşam akşam altıma sıçırdın beni ağladım gülmekten süperdi tebrik ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 marauderlerin morph silahları değişiyo, diken çıkıyo kolundan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Rank atladıkça görünümün değişmesi, rafa kaldırıldı, release'den bir süre önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bu kadar adam idealar dunyasında mı yaşıo şimdi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar