Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bi anda aklıma geldi.18'ler Takımı Yönetmeni Mesut Taner bu filmin.Daha önce "Neşeli Gençlik" gibi iğrenç bir filmin yönetmeni.Ve son çıkan bu filmi geçen sene ne yazık ki PARA vererek izledim.Gittim sinemaya para verdim.Üstüne SEVGİLİMLE.Rezillik diz boyu... Sandım ki.Sosyal tespit filmi gibi bu ?Çünkü..Çekimlerinin büyük bölümünün Ömerli ormanlarının çetin şartları altında gerçekleştirildiği filmde, kendilerine �18�ler Takımı� adını takmış lise mezunu dört genç, üniversite sınavlarını bir türlü kazanamamakta ve askere gitme korkusu yaşamaktadırlar. Aynı biz abi dedim.Herifler açık öğretim muhabbeti falan..Neyse..Ne yapıp edip sınavları kazanma ve bir süreliğine de olsa askerlikten yırtma telaşına düşmüşlerken, aralarına özel bir amaçla giren Deren adında güzeller güzeli bir kız yüzünden, kendilerini bir anda akıl almaz olayların ve ilginç rastlantıların içinde bulurlar. Bunun üzerine abi herkez taş gibi hatunu kapızlıcak.Of mis gibi eğlence.Bari biraz gülerim dedim.20.DAKKADA SALONU TERKETTİM. Param gitti nemi üzülsem, Türk sinemasındaki gelinen iğrenç bir noktayamı deyinsem napsam bilemiyorum.Ama kendimi affedemiyorum.Hele ki rezil prodüksüyondaki gözlük budur; Ayrıca senaryosu öyle rezalet ki karekterlerin kimliği yok.Birisi temizlik sever yerde sürünür.Diğeri yakışıklıdır ama homomsu.Ne lan bu ? İzlemeyin olum bu film.Oh be içimi döktüm resmen.Dağılın artık.Gidin gezin.Sevgilinizle buluşun.Aranızda Recebide seven varsa onu polis dövsün...Konuyu takip eden olaylar*Sinema Salonunda kızı götürmek.Dynun *Sinema Salonunda kız tarafından götürülmek.bLackcha0s *Sevgilinin yanında korkmak.fede *Sinemasal sevgi.Kaynaşmak.aktiftablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben bi kızı dönüş yok'a götürmüştüm. yarısında kaçtı kız. ben de haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kız kaçsa bile oturmak lazım o filmde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben de saw 1 e götürmüştüm kızı. kaçmadı sonra çıktık filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben de kızı götürmüştüm sinemad.. sinemaya. güzel bişey tabi. çizgifilme falan gidiyoruz çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bi kere de bi korku filminde kızın yanında zıplamıştım. sonra kaçtım salondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bi kere kız beni sinemada götürmüştü ciddiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Oh burdada sanatın cinsel hayatı olan yararına bir kez daha hatırlatıyorum. Ayrıca sinema salonunda korkmak nedir.Ön safhalarda korkan kızlara selam olsun.Saçınızı koparırım lan sizin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bi kere bikızla sinemayı götürmüştük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Olay budur işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Baya önce Recep İvedik filmine gitmiştim içtiğim kola burnumdan geldi(Harbiden).Bide koltuk grubunun en dışında oturuyodum, bide yanımda kız oturuyodu, esprilere gülerken kolayı püskürmekten neye gülüceğimi de unuttuğum oluyodu. buda böyle bi anı :( Yanımdaki kızda da ne meymentesiz surat vardı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 digiturk'te vermisti bu filmi. sırf o adını bilmedigim hatun icin katlandım sonuna kadar. ama sen bu filmin kotu oldugunu dusunuyosan bi de cinliler geliyor'u seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yüzüne püskürtseydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Finkel said: yüzüne püskürtseydin.. dabi dabi, bunu ordayken deseydin ya. dabi dabi dabi dabi dabi dabi dabi dabi Nerden geldiyse aklıma dabi biraderler geldi.Koca gece dilimde gezer artık dabi dabi dabi dabi dabi dabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bi kere bikız benim yüzüme püskürmüştü ama sinemada değildi, püskürdüğü şey dekola değildi. akşam yemepinde çorba püskürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ama en komik püskürme sahnesi hala gözümün önünde. Maskeli Beşler-1 Kurban:Cengiz Küçükayvaz Püsküren:Lama(forumdaki Llama'yla karıştırılmaması önemle rica olunur) Sahne: 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar