toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 toggie said: cebimde taşıyacağım kulaklığa o kadar verecek param yok. bu cumlenin anlamı degmez demek zaten canım. kulaklıga para veremeyecek kadar fakir değilim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yahu kulaklık konusunda bile hır çıkarmışsınız, tebrikler! yazılanların hepsini okudum ve mülteci, sen haksızsın seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. ama konu saçmamalaması açısından uzatmamayı uygun görüyorum. şu anda 1ytl'lik kulaklık kullanıyorum (= ama yakın zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum. sennheiser px100 sahibi olan var mı? bu güzel bir kulaklık ama dışarda taşınmaz zira kafamda öyle bişeyle gezerken uzaylı gibi hissedebilirim kendimi. kanal içi olunca yalıtım şahane ama sahne derinliği gidiyor. bana çok uçmayacak fiyatlarda öneriler verebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sennheiser Orpheus Almayı dene bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fastreloader said: yahu kulaklık konusunda bile hır çıkarmışsınız, tebrikler! yazılanların hepsini okudum ve mülteci, sen haksızsın seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. ama konu saçmamalaması açısından uzatmamayı uygun görüyorum. şu anda 1ytl'lik kulaklık kullanıyorum (= ama yakın zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum. sennheiser px100 sahibi olan var mı? bu güzel bir kulaklık ama dışarda taşınmaz zira kafamda öyle bişeyle gezerken uzaylı gibi hissedebilirim kendimi. kanal içi olunca yalıtım şahane ama sahne derinliği gidiyor. bana çok uçmayacak fiyatlarda öneriler verebilir misiniz Cok merak ettım ne laflar hazırladın ve neden hazırladın.Ne yanlısım ya da ne terbıyesızlıgım oldu? Bu arada herseye ragmen yardımcı olmak ıstıyorum sana. Px 100 kullandım.Gercekten ses kalıtesı harıka. Ama goruntuden cok dısarıya ses vermesı rahatsız edıcı.Sana mx 760 onerıyorum.60 ytl cıvarı fıyatı. Ya da bıraz daha butcem var dıyorsan kanal ıcı kulaklık olan cx 300 derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 koss ksc 75 nasıldır peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 px 100 e gore bıraz daha zayıf ama gayet basarılı kulaklık modellerınden bır tanesıdır.fıyat performans bakımından gercekten tercıh edılebılecek kulaklıklardan bır tanesı.oncelıkle nasıl bır kulaklık sececegınıze karar verın.kulak ıcı mı ? kanal ici mi ? ya da kulak ustumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mülteci said: Cok merak ettım ne laflar hazırladın ve neden hazırladın.Ne yanlısım ya da ne terbıyesızlıgım oldu? Bu internetteki bomba bir yazıdan alıntı, üstüne almışsın :p Google'da "mahmut sen haksızsın" diye aratırsan ulaşırsın sanırım orjinal olaya bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Peki bakalım dedigin gibi olsun sevgili Baggio. Yardımcı olmak ıstıyorum ama bır turlu anlatamıyorum arasındakı farkı.Bazı arkadaslar ben anlamam ıyı kulaklıkla kotu kulaklık arasındakı ses kalıte farkını dıyor.Ama emın olun kulagı duyan herkes arasındakı barız kalıte farkını anlar.Daha onceden hıc kulaklık takmayan adam bıle anlar.Yeterkı kulaklarınız duysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 arkadaslar uzatmasak bu konuyu Daha fazla? Karsilikli atismalar konuya yardimci olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abi kulağınız mı bozuk o kadar dandik kulaklıkları nasıl kullanabiliyorsunuz? öldürüyor yahu insanı direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bi süre sennheiser(mx300) kullanıp,sonra uzun süre creative ep630 kullanmış birisi olarak diyebilirimki,in-ear kulaklıklarda fiyat olarak en uygun ve en kaliteli sesi aldığım kulaklık creative ep630.Enazından 'naturel' olarak ses alınabiliyor.'Naturel olması ne işe yarar?' derseniz,koss diye saçmasapan bi in-ear kullandım mesela,bass frekanslar aşırı yüksek,mid ve tiz frekanslarda aşırı düşük olduğu için uğultudan başka bişey duymadım,harbi yazık kulaklara yani.Bunun için hani kulaklığa dünya para dökmeye gerek yok ama almışken biraz para verip(ki ep630 çok bişey değil 40-50 ytl bişey olması lazım) düzgün bişey almakta fayda var. Ha eğer paranız varsa,kaliteli ses manyağıyım diyosanız,ozaman direk sahnede kullanılan in-ear monitorlerden falan alın.Shure,Westone falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Mx 300 den sonra ep630 kullanırsan evet o farkı alırsın.ama ıkısı ayrı tıp kulaklık ve aynı katagorıde degıller.Mesela su an cx 300 ya da cx 500 dınlersen bu sefer yıne arasındakı farkı hıssedersın.Bu arada sana katılıyorum Shure ozellıkle kanal ıcı kulaklıkalr ıcınde en ıyısı.ama bın ytl lık bır fıyat var ıyı modelının :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ep-630 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 150-400 $ arasında scl'ler var kablolu.1 milyara ve üstüne wireless olanlar falan var sanırım.Türkiye fiyatları nedir bilemiicüğün.Yani abartı bi mevzu aslında inear'la müzik dinlemek,ama dediğim gibi takıntı söz konusuysa alınabilir evet :) Tek farkı aslında impedance ve frekans aralığı(yazdığı frekans aralıklarını hakkaten verebiliyo olması). Neyse dediğim bide başka bi olaydı aslında.Yani EP630 40-50 ytl'ye değecek kaliteli bi kulaklık.Dediğim gibi naturel veriyo sesleri,çok bass,az tiz gibi bi durum yok.Parçanın orjinali neyse,öyle duyuluyor,vaadettiği frekans aralıklarınıda başarılı bişekilde veriyor vs.1 sene kadar kullandım,hiç bi arızasını problemini görmedim,kablosunu kedilerim kemirene kadar.Sennheiser kötü demiyorum tabi,ama biraz daha tuzlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yeni topic açmayayım, up. zune ile birlikte gelen kulaklıklar muhteşeme ramak kala seviyesindeydi, bası tizi herşeyi doğaldı , ancak onu haşat ettim dün, soldan ses vermiyor artık. cx300 almıştım, teh bestest kulaklık !!1 diye yorumlar var diye google'dan çıkan her sayfada ; sonuç basları kafama kafama veren ama tizden midden eser olmayan bir şey. ep630 de onun kadar iyi ses verip üstüne daha mı doğal yoksa daha kötü de doğal ses vermesi mi iyi yapıyor (tam anlatamadım sanırım :p) ? veya zune 2. jenerasyonun kulaklıklarını kim üretiyor, dengi ne var, bilen var mı ? sennheiserdan philipse kadar salladıklarını gördüm insanların yaptığım aramalar sonucu, kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ep630 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Pioneer'ın in-ear'larını kullanıyorum ben. 70 YTL kadarlar, tatmin ediyorlar beni kaliteleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 said: cx300 ep630'un bass'sız hali gibi açıklamalar var nette, cx300 dengeliymiş ep630 çok baslıymış hede hödö diyorlar, kafam iyice karıştı : cx300 e de dengeli denmesi nasıl bir iş anlamadım ayrıca, bildiğin uğultu geliyor zil gitar vb seslerin yerine. insanlar sallıyorlar mı yoksa ep630 hem bası daha iyi hem de diğerlerini de güzel bir biçimde veren bir kulaklık mı yoksa ? ülkece bas sorunu var sanırım, cx300 de bas yok falan diyorlar, sanırım bahçelievlerde her gece DUPADUPADUPA diye gezen arabalar seviyesinde istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ep630'da çok daha fazla bas var cx300'e göre. hatta ben eq'dan kıstım telefonda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aldım acelem olduğu için, en başta soğuk duş gibi geldi de sonradan çok da kötü değilmiş dedim. baslar evet cx300 kadar var, üstüne tiz vs ler de insanların dediğinin aksine daha iyi bence. en azından arkada solo çalınıyorsa onu duyabiliyorum lol burn in murn in e inanmıyorum da bir umut 1-2 ay sonra memnun olurum. şu haliyle de fena değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Fly said: ülkece bas sorunu var sanırım, cx300 de bas yok falan diyorlar, sanırım bahçelievlerde her gece DUPADUPADUPA diye gezen arabalar seviyesinde istiyorlar. Ben de böyle düşünüyorum valla :p Bir sene falan (bozulana kadar) CX300 kullandım, hiç bassızlık falan yaşamadım, gayet güzeldi herşey. Sonra baktım herkes şikayet ediyor, bende mi bi problem var acaba dedim de, bas toplumuyuz hakkaten demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://tr.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14702&listby= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 fastreloader said: koss ksc 75 nasıldır peki? geç yorum ama süper kulaklıktır. ben kullanıyorum. mükemmel bir derinlik var bu kulaklıkta. müzik dinlerden bazen arkana falan bakabilirsin biri mi seslendi diye. param olsun 1 tane daha alacam. bu kullandığımı arkadaşın biri çok yüksek ses maruz bıraktı hafif arızalandı meret. 60ytl gibi de bi fiyat var. ha bu arada türklerde bir basshead durumu var. basstan başka bişe tatmin etmiyor adamları. ondan hep bassı az derler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 bass boğuyor abi, ben ebayden alıcam sanırım. taşıma kabıyla beraber 30-35ytl'ye gelecekti dolar 1.35 iken. taş çatlasa 40 olur. amazondan alıcam, heralde kulaklık da 20-25e falan geliyordur. beraber alalım, shippingi paylaşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 benimde bi kulaklııa ihtiyacım var... ipod dinlerken sol kulaklık kulantan fırlıo... sebepsiz yere özgürlüünü ilan edio... daha iyi bişi almalıyım... ne tavsiye edersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar