Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wicked Oak Tree (sadece oynayanlar mesaj atsın lütfen)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

throne_eins_meister said:
Garson:

"Lexius'un masum, katilin başkası olduğunu söylemiştim, maalesef yavaş yavaş haklı çıkıyorum.

İster inanın, ister inanmayın: İsmini veremeeceğim 2 kişinin Townie olduğunu önceki gün yaptığım gece takipleri yoluyla sonuca gelim yaparak tespit ettim. Lexius'un suçsuz townie olduğunu en başta ben söyledim, bana hep inanmadınız. Artık inanan olması yada olmaması umurumda değil. Ölsem de ölmesem de er geç haklı olduğumu göreceksiniz.

Son olarak aramıza sızmış katillere ve işbirlikçilerine sesleniyorum: Etrafınızdaki çember daralıyor, sizi er yada geç ortaya çıkartacağım. Ama bunun için, liderinizden başlayacağım."

linç: Penthesilea

eve yeni geldim.. şimdi tek tek alıntı kasamayacağım da ilk gördüğüm mesajını koyuyorum buraya.. yahu bu ne.. bir sürü çelişkiye düşmüşsün zaten de en barizi penth'i araştırmadım diyip ısrarla penth'e oy vermen.. sebebi de açık bir gaf yapmış bir townieye 10 kişi ile (bunlardan biri de benim; ben de mafyayım hıhı) birlikte oy vermesi.. aynı durum geçmişte de yaşandı.. [azmo, cucenin mafya oldugunu tutturup bununla dedektif oldugunu iddia etmisti].. sende de aynı şeyden şüpheleniyorum.. lexius'un yüksek ihtimalle townie olabileceği gerçeğinden yola çıkarak böyle bir plana girdin.. eğer mafya çıksaydı kimse senin lexius masumdur dediğine fazla dikkat etmezdi.. ancak sonuç itibariyle şimdi elinde bir koz olmuş oldu.. desteksiz de olsa buna devam ediyorsun..

o zaman ben de devam ediyorum.. şimdi, rewendor eklediği veya değiştirdiğini söylediği kurallar dışında benim oyunu kopyaladıysa d.hunter ile paladinin birbirinin kimliğini en baştan bilme ihtimali yok.. sen nasıl ortak çalıştığınızdan bahsedebiliyorsun.. bu konuda açıklama bekliyorum..

bir başka şey de araştırmadığın bir insan için (yani 100% ihtimalle bu herif mafyadır diyemediğin biri için) nasıl 2. turdan kimliğini açık edebiliyorsun bir paladin olarak? ne kadar mantıklıdır bu?

son olarak, uyarıldığı halde tonlarca edit yapmaya devam etmişsin.. belki o mesajlarda sen de yanlış laflar ettin.. nereden bileceğiz.. bu bile ölüm sebebi olabilir çoğu zaman..

son 3 paragrafta yazdığım sebepler tamamen oyunun noobu olmandan kaynaklanıyor.. bir ihtimal daha var (o da ölmek mi dersin =P uff iğrenç).. o da soytarı olduğun.. o zaman o kadar da acemice oynamış olmazsın ama yine de çok tehlikelisin.. bu turu masum birini öldürmek yerine soytarıyı indirmeyi tercih ederim.. kazanırsan da tebrikler şimdiden..

kısaca özetlemek gerekirse, meister'ın paladin olduğuna kesinlikle inanmıyorum ve oyumu onun için kullanıyorum..

Linç oyu: throne_eins_meister
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda bayağı bir penth'i savunmuşum.. amacım o değildi demeyeceğim.. tam olarak emin olmamakla birlikte komutanımın masum olduğunu düşünüyorum açık açık.. olur da keserseniz ve mafya çıkarsa, cezam neyse çekerim artık.. ama şimdiye kadar hiçbir şüphe uyandırıcı mesajını görmedim.. [her oyunda erkenden gidiyor zaten adam.. bunda da saçma sebepler yüzünden güme gitmesine gönlüm razı olmadı =P]
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe, Notwist, Masquerade (galiba nickini yanlış yazdım ama) ve Cüce çok az konuşuyo.

Şimdi hesap yaparsak iki günde şansları yaver gidip 3er recruit yaptılarsa- 2 gün de biri öldüğüne göre, 9 mafya var demektir. içlerinden en azından birinin mafya olduğunu düşünüyorum, mafyalar genelde susuyo çünkü. mafya değilseniz de konuşun mümkünse.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce de dedim zaten.. oyuna fazla katkısı olmayanları keseceksin (bir işi olur falan o başka).. zira çoğunlukla mafya, bu insanlar arasından çıkıyor.. eğer aşırı şüphelendiğim bir aday yoksa önümde, her zaman oyum az aktif olanlaradır..

aktiflikten kastım zırt pırt mesaj atmak değil.. günde bir mesaj atarsın ama o mesajın tüm fikirlerini, şüphelerini, bulduğun ipuçlarını vs. ortaya koyar.. sadece oy atıp kaçan adamdan korkacaksın arkadaş..
Sosyal ağlarda paylaş

throne patiye yeni geldiği için- geçen gün balon vardı yanında- deneyimsiz bi oyuncu olduğunu ve bu yüzden çok başarılı bi soytarı yerine başarısız bi mafya olduğunu düşünüyorum şahsen

diğer townieleri de bunu düşünmeye çağırıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

soytarının ölümü çok da zararımıza değil, bir turluk linç boşa gitmiş olacak sadece.

öte yandan başkasına da vermenin imkanı yok , resmen asın beni diye bağırıyor. hadi lexius kabak conjure edip başında patlattı ama burada kabak değil tarla patladı resmen. soytarı olup ilgi çekmek için yapmış olabilir de, dediğim gibi soytarı bile olsa aradan çıkmasını yeğlerim bu kadar ilgi odağı olmuşken.
Sosyal ağlarda paylaş

Garson :

Ölmeden önce sanırım bazı şeyleri açıklamam gerekiyor:

1- Ben bir Paladin'im, şu ana dek bunu söylememeye yeminliydim ama sanırım bunu itiraf etmekten başka yol kalmadı: Hala Demon Hunter arkadaşımın kimliğini korumam gerekiyor, bu yüzden kim olduğunu söylemeyeceğim ama en başındsn beri MSN üzerinden yazışıyorduk: Bir kural ihlali varsa yaptık evet ama bu yazılmamıştı kurallarda ki bunun kural ihlali olabileceğiğinden de şüphelenmedim. Sadece bulduğumuz sonuçları foruma açık yazmamız kural ihlali olabilir diye düşündk öyle hareket ettik. Köydeki tüm katilleri ortaya çıkartma planımın önündeki en büyük engel şu ana dek de arkadaşımın bayram tatili araya girince gelememesi oldu, Penth'den kendisinin de şüphelendiğini benim araştırmaya girersem fail olacağımı biliyordu ve bunu bana söyledi. Ben de bu işi ona havale ettim. Ama dediğim gibi oyunun bayram tatilinde oyuna girmemesi planımı bozdu ve katil Penth'in de içi boş argümanlarla bana saldıracağından haberim yoktu.

En azından şunu bilmenizi istiyorum: Artık masum olduğumu, palyaço da olmadığımı ispat için kendi gerçek kimliğimi ortaya koymaktan başka yol kalmadı. Şu anda linç yemektense kill yemeyi tercih ederim: En azından bir kahraman gibi ölürüm ve baştan beri doğruyu söylediğimi anlarsınız.

2- Fede büyük ihtimalle bir Vampire yada Werewolf
Dün gece farkettim bunu, araştırmaya girersem de kesinleştirebilirim. Ama şimdi Fede'ye istesem de kill çekemem çünkü gece ya kill ya linç yiyeceğimi, birisini öldürmek için gitsem de fail olacağımı biliyorum. Bu yüzden belki bir iki gece daha yaşayabileceğimi umarak Krusty'i de araştıracağım böylece sonraki katilin kim olduğunu ortaya çıkartabilirim belki.

3- Penth'in tunca'ya linç oyu atması için için hiçbir sebep yoktu. Adeta arada adam vurmak için linç oyu attı ona. Şimdi tunca'nın da aklını çelmeye çalışıyor Penth ama ben ölürsem sıranın kendisine geleceğinden haberi yok.

bu, bugün yazacağım- büyük ihtimalle- son mesaj. artık öleceğim kesinleşse bile ölümümün en azından bir fayda sağlaması gerekiyor. yerinizde olsam ya penth ya fede'yi izlerdim. en azından birisi anlar başından beri ne için uğraştığımı...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tovbe tovbe

1- kural ihlali yapiyorsun msn uzerinden oyun tartismak diye bir olay yok.

2- arkadasin benden niye supheleniyor bu ya 1 ya 0 dir. Benden suphelenmesien lafim yok isteyen istediginden suphelenir de adam izlesin beni bi kanitla biseyle gelsin o zaman. Beni suclayan sensin, elinde kanit yok hicbir sekilde, suphelerden bahsediyorsun sadece ve cok eminsin.

Gercekten paladinsin belki de bilemiyorum ama yarardan cok zararin var bu kasabaya.

Tunca'yi da durup dururken suclamadim, zaten uzerimde durup dururken yeteri kadar focus olusmusken olum fermanimi yazmak istemedim sadece de sayende geceyi cikaramayacagim gibi gorunuyor zaten helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne arkadaşı.. ne msn'i.. sorduğum soruya cevap verememiş hâlâ.. sen paladin olsan bile d.hunter'ın kim olduğunu nerden biliyorsun oyunun başında? bariz acemi bir mafyasın ya.. d.hunter ve paladin takım değil bu oyunda.. birbirlerinin kimliklerini bilmiyorlar (yanlışsam düzelt rewendor.. benim oyunda öyleydi çünkü)..

2- Fede büyük ihtimalle bir Vampire yada Werewolf
Dün gece farkettim bunu, araştırmaya girersem de kesinleştirebilirim. Ama şimdi Fede'ye istesem de kill çekemem çünkü gece ya kill ya linç yiyeceğimi, birisini öldürmek için gitsem de fail olacağımı biliyorum. Bu yüzden belki bir iki gece daha yaşayabileceğimi umarak Krusty'i de araştıracağım böylece sonraki katilin kim olduğunu ortaya çıkartabilirim belki.

bak yine aynı şey.. fede büyük ihtimalle vampir veya werewolfmuş.. sen paladinsen, adamı araştırdığında çıkar bunun bilgisi.. dün nasıl bir bilgi almış olabilirsin ki böyle bir ihtimal veriyorsun adamın vampirliğine kendince?

3- Penth'in tunca'ya linç oyu atması için için hiçbir sebep yoktu.

burada haklısın.. peki senin penth'e oy atma sebebin neydi?

2 defa güncellendi. Son güncelleme 04/10/2008 07:39 tarihinde throne_eins_meister tarafından yapılmıştır.

hâlâ edit yapıyor sevgili mafyamız ya.. başka diyecek bir şeyim yok hakim bey =)..
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister, tebrikler eğer paladinsen demon hunter arkadaşınla birlkite oyunun suyunu çıkarmış bulunuyorsun. Kuralı yanlış bilmeyi geçtim tersinden biliyosunuz. Ha eğer soytarı çıkarsan cesedine madalyanı ben takıcam.

Garson :

Bir kural ihlali varsa yaptık evet ama bu yazılmamıştı kurallarda ki bunun kural ihlali olabileceğiğinden de şüphelenmedim. Sadece bulduğumuz sonuçları foruma açık yazmamız kural ihlali olabilir diye düşündk öyle hareket ettik. Köydeki tüm katilleri ortaya çıkartma planımın önündeki en büyük engel şu ana dek de arkadaşımın bayram tatili araya girince gelememesi oldu, Penth'den kendisinin de şüphelendiğini benim araştırmaya girersem fail olacağımı biliyordu ve bunu bana söyledi. Ben de bu işi ona havale ettim. Ama dediğim gibi oyunun bayram tatilinde oyuna girmemesi planımı bozdu ve katil Penth'in de içi boş argümanlarla bana saldıracağından haberim yoktu.

2 gündür bakıyorum tartışmaya gireyim diye argümanların neresinden tutsan elinde kalıyo. Arkadaşın penthden şüphelenmiş anladık da senin fail olacağını nerden anlıyor. Nasıl şüphelenmedir bu sadece deamon veya shadowdur diyebiliyor.

Bence bu adamı linç etmeyelim çünkü gece çetelerden biri öldürecek zaten. Doğru düzgün bi argümanı yok ama paladinse ve penthesilea mafyadır diyosa bir bildiği var demek. Madem deşifre oldu bari bi işe yarasın.

Linç oyu: Penthesilea
Sosyal ağlarda paylaş

Dün linç oyu vermemiştim soytarıysa oyunu kazandırmayalım diye, ama şu noktada Spyro ya ve Nosfe ye katılıyorum, soytarıysa da bırakalım kazansın da oyunun çivisi çıkmasın diyorum.

Gerçi linç etmeden önce Rewendor dan kesin bir bilgi almayı beklememiz daha doğru olabilir.
1-Durmadan mesaj editleyip durmak suç değilmidir?
2-Paladin ve Demon Hunter oyun başında birbirlerini tanıyolarmı?
3-Bu ikisinin konuşma hakları var mı?
4-msn den konuşma hakları var mı?

Eğer ciddi kural ihlali varsa diskalifiye edilmesi de muhtemeldir, linç hakkımızı boşuna kullanmamıza gerek kalmaz o zaman. O açıdan Rewendor u beklememiz gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız, adam acemi.. ilk oyunu hatta.. diskalifiye edilmesini istemem.. eğer, d. hunterın kimliğini biliyor olsa konuşurlar birlikte ama böyle bir durum olduğunu sanmıyorum.. edit hakkında da daha moddan uyarı almadı.. biz söyledik.. o yüzden, o konuda da affedilebilir.. şu açık ettiği durumları kullanıp linç edelim.. çıksın aradan..
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de Rewendor oyun kaydı topiğinde daha ilk mesajda oyun Spyro nunkine benzer olucak, genel kurallar aynı demiş (Genel kurallar da temel olarak mafyalar hariç kimsenin gece iletişim kurmasına izin vermez).
Yaptığı değişiklikler arasında da Demon Hunter-Paladin ortaklığı filan yazılmamış. Ancak böyle bir değişiklik yapıldıysa bilmemiz lazım, onun için GM i bekliyelim dedim. Rewendor diskalifiye etmese bile bu konuya bir açıklık getirse iyi olur. Durup dururken soytarıya oyun kazandırmamız da saçma olur yani, linç hakkımıza yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Dün linç oyu vermemiştim soytarıysa oyunu kazandırmayalım diye, ama şu noktada Spyro ya ve Nosfe ye katılıyorum, soytarıysa da bırakalım kazansın da oyunun çivisi çıkmasın diyorum.

Gerçi linç etmeden önce Rewendor dan kesin bir bilgi almayı beklememiz daha doğru olabilir.
1-Durmadan mesaj editleyip durmak suç değilmidir?
2-Paladin ve Demon Hunter oyun başında birbirlerini tanıyolarmı?
3-Bu ikisinin konuşma hakları var mı?
4-msn den konuşma hakları var mı?

Eğer ciddi kural ihlali varsa diskalifiye edilmesi de muhtemeldir, linç hakkımızı boşuna kullanmamıza gerek kalmaz o zaman. O açıdan Rewendor u beklememiz gerektiğini düşünüyorum.

1- belki biliyorsunuz yeni üyeydim, önceki oyunlarda da mesaj editlemek yasakmış ben yeni gördüm. üzgünüm ama bu benim amacımı art niyetli kılmıyor

2 - 3- 4- pati üyesi olmadan önce MSNden tanıdığım bir arkadaşla laflarken "aa sen nesin" dedim "demon hunter" olduğunu söyledi. Ben paladinsem onla işbirliği yaparım katilleri bulurum diye düşündüm. Ya tamam yasaksa kurallarda gösterin bana "birbirini tanıyan kişiler bile işbirliği yapamaz" filan deyin tamam anlarım. Ben Lexius'un masum olduğunu biliyordum, açıkçası bana ilk o söylemişti Lexius'un masum olduğunu. Araştırdım ve emin oldum arkadaşımın gerçekten çete olmadığına.

Tutup da kurallarda bile yazmayan şey için beni zan altında bırakmaya hakkınız yok. Paladin olduğumu söyledim, korkum yok isteyen kill çeker isteyen benle işbirliği yapar. Fede ve Krusty'nin katil olabileceğinden ilk kez emin olmaya başladığımı söyledim. Bu bilgi bana ortağım tarafından verildi. Bu gece Krusty'i araştıracağım çünkü birine bu saatten sonra kill çekmemin anlamı kalmadı madem öleceksem. Bari ölümüm bir işe yarar, şüphelilerden birisi azalır.

Tekrar söylüyorum fede ve Krusty hala yok piyasada. Gelsinler yüzleşsinler benimle. Onlar ne ise, inanın bana, Penth de onlardan pek farklı değil. Basbaya çeteler işte. Sadece birileri bunu ısrarla görmek istemiyor.

-----------

Bana isteyen kill çekebilir inanın umurumda değil. Ama bana kill çekecek olan önce gitsin yukarıda saydığım 3 isimden herhangi birini araştırsın. En azından benim ölümüm böylece potansiyel 3 katilin bulunmasına kefaret olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar saçma bu savunma bu. Oyun bu ya bi de milletin özel hayatını mı araştıracağız. Şu şunu msnden, cartdan curtdan tanıyor o yüzden birlikte hareket ediyor vs. Onunla mı uğraşılır.

Linç oyu geri çekme: Penthesilea
Linç oyu: throne_eins_meister

Ne olduğun umrumda değil. Seni aradan çıkaralım da oyunumuza bakalım arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

pati üyesi olmadan önce MSNden tanıdığım bir arkadaşla laflarken "aa sen nesin" dedim "demon hunter" olduğunu söyledi.

lol.. o arkadaşını da tebrik ediyorum :D..

Ya tamam yasaksa kurallarda gösterin bana "birbirini tanıyan kişiler bile işbirliği yapamaz" filan deyin tamam anlarım.

Tutup da kurallarda bile yazmayan şey için beni zan altında bırakmaya hakkınız yok.

ben seni kural ihlali yapmakla suçlamadım.. ama d. hunterın kimliğini bilen bir paladin olmadığın çok açık.. msn'den arkadaşına sen kimsin diyip cevap alman büyük yalan yani.. yoksa onunla konuşmuşsun konuşmamışsın önemli değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...