Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 smash said: ben şu an şüpheli kimse bulamadım, Joscelin'e vericektim en son oyumu, hala ona verebilirim Ben halen çözebilmiş değilim neden beni suçladığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 baktım biraz smash dikkat çekmiş baya hakkaten. linç oyu : smash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Cok erken bi karar olabilir ama durup dururken suclanmaktan gecen gun saclari beyazlamis bi insan olarak smash'in yaptigi benim de dikkatimi cekti aslinda. Biraz daha bekleyecegim ama oyumu ona vermekten yanayim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ben smash'in mafya olduğunu düşünmüyorum şahsen. Hani çok klasik anti-town ağzı gibi olacak da, ben townie olduğumu biliyorum ve eğer mafya olsaydı ve beni tehdit olarak görseydi, bunu beni gece öldürerek çözeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 inaktif karşıtı bir hareket olarak; Linç oyu : Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hocam ben senin suçlu olmanı 2. oyu vermene bağlamıyorum. azmodai'nin 100% ilk gece seni recruit ettiğini düşünüyorum. hem aktif biri olacak hem tecrübesi olacak. neden bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 smash said: Fly mafya sessiz sedasız durup dikkati kendine çekmeyip oyunu kazanıyo, bu taktiğe de gıcık oluyorum, sessiz duran birinden de şüpheleniyorum mafya diye çok konuşmuyo derken çok sessizler işte Düzeltme yapmak istiyorum bu mesajda seni suçlamak istememiştim sana hitaben konuştuğum için Fly demiştim başında. Fly bak, mafya sessiz sedasız durup dikkati kendine çekmeyip oyunu kazanıyo... demek istemiştim yoksa senden şüphelenmiyorum ben Joscelin'den Krusty'nin yaptığı araştırma yüzünden şüpheleniyorum demiştim, ama arada çok masum laflar ediyo o yüzden şüphem azaldı şu an. İnaktiflerin bu şekilde oyunu kazanmasını istemiyorum o yüzden Apache'ye katılarak Linç oyu: Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Penthesilea said: Cok erken bi karar olabilir ama durup dururken suclanmaktan gecen gun saclari beyazlamis bi insan olarak smash'in yaptigi benim de dikkatimi cekti aslinda. Biraz daha bekleyecegim ama oyumu ona vermekten yanayim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Linç için gerekli oy: 9 fly 1 (knoxville) smash 1 (fly) cüce 1 (smash) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 denizci: smash neden durduk yere Joscelin'e yüklenme ihtiyacı duydu ki? Şu an smash oldukça şüpheli duruyor ancak emin olamadığım için kararımı açıklamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bi önceki el Joscelin'den neden şüphelendiğimi yazmıştım, ilk attığı mesaj ve Krusty'nin mesajı yüzünden fakat sonra throne daha çok dikkat çektiği için oyumu değiştirmiştim ama iyice baktığımda arada masum laflar da ediyo, inaktifler daha şüpheli geliyo bana, Notwist hadi öteki oyunda da konuşmuyodu da Cüce konuşuyodu gayet, biri de recruit etmiştir kesin Rewendor Apache de oy verdi cüceye bi de mafya olsam geceden sonra ilk oyu pat diye öyle atmaya cesaret edemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 smash said: bi önceki el Joscelin'den neden şüphelendiğimi yazmıştım, ilk attığı mesaj ve Krusty'nin mesajı yüzünden fakat sonra throne daha çok dikkat çektiği için oyumu değiştirmiştim ama iyice baktığımda arada masum laflar da ediyo, inaktifler daha şüpheli geliyo bana, Notwist hadi öteki oyunda da konuşmuyodu da Cüce konuşuyodu gayet, biri de recruit etmiştir kesin Rewendor Apache de oy verdi cüceye bi de mafya olsam geceden sonra ilk oyu pat diye öyle atmaya cesaret edemezdim belki mafyasın ve planın bunu söyleip kendini masum durumuna düşürmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kötü bi plan olurdu bence her hareketimi açıkladım zaten alnımda bi tek townieyim yazısı eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Penthesilea said: Cok erken bi karar olabilir ama durup dururken suclanmaktan gecen gun saclari beyazlamis bi insan olarak smash'in yaptigi benim de dikkatimi cekti aslinda. Biraz daha bekleyecegim ama oyumu ona vermekten yanayim su an. hem milletin seni gereksiz yere suçlamasından yakınıyorsun hem de geçen gün durduk yere bana linç oyu verdin. kendinle çelişiyorsun, konuşma şeklin de yapmacık gözüktü, bence mafyasın. Linç oyu: Penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Linç için gerekli oy: 9 fly 1 (knoxville) smash 1 (fly) cüce 2 (smash, apache) penthesilea 1 (tunca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben davamda kararlıyım. üstelik bu sefer joscelinden yana olup smasha karşı oy verilmesi bende gece üye alımı yapılmış hissi uyandırdı. Linç Oyu: Joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 İlk mesajından itibaren konudaki tüm mesajlarına baktım Krusty, gayet mantıklı geldi açıkçası yazdıkların. Bana oy vermen biraz talihsizlik olmuş ama ne yapalım artık, zamanla fikrinin değişmesini umuyorum. Gecelerin bu denli uzun sürmesinin sebebi bence de inaktif üyeler. Eğer inaktif üyeler değilse sebebi, aktif üyeler taktik olarak bekliyorlarsa, yaptıkları hakkaten hoş görülecek bir şey değil, oyun bayıyor çünkü o türlü. Hani iyi güzel, hedef saptırıyorlar da, günde 5 mesaj ilerleyen oyun pek de çekici gelmiyor açıkçası. Her neyse, ben de inaktif olduğu sebebiyle LİNÇ OYU: CÜCE diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 smash biraz desteksiz sallamış gibi geldi bana, mesela Fly gayet konuşkandı gördüğüm kadarıyla ama sessiz demiş filan, o açıdan benim de dikkatimi çekti. İkinci olarak oyunun başından beri Penth neden tunca ya oy veriyo onu anlamış değilim. Baktım da pek geçerli bi sebep göremedim. Ya o da desteksiz sallıyo, ya da ikisi de aynı çeteden ve birisi ölürse biz oyunun başından beri çatışıyoruz imajı vermek için danışıklı dövüş te yapıyo olabilirler. Gerçi araştırıp öğrenmiş olma ihtimali de var, bu kısım biraz karışık o yüzden kimsenin günahını almadan geçiyim burayı. İnaktiflik konusuna kısmen de olsa katılıyorum, ancak pek kesin bir bilgi değil yine de. Yani işi çıkmış bakamamış, ya da bakmışsa da ilgilenicek bir durum bulamamış olabilir. Evet, arka planda kalıp gizlice izlemek mafyaların sıklıkla yaptıkları birşey, bu açıdan şüphelere katılıyorum. Ayrıca şu gecelerin yavaş geçmesi olayında da katılıyorum, çok büyük bir ihtimalle inaktiflerden en az birinin mafya olduğuna işaret edebilir şu anki durum. Ama tabii paladin, demon hunter veya doktor da olabilir ki bu durumda çok feci patlarız. Şüphelerimin pek bi desteksiz olması ve henüz karar verememiş olmam sebebiyle oy vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 denizci: smashı bu seferlik es geçiyorum ve inaktif üye temizlemek içim; Linç Oyu: Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yahu Fly'a hiç bir şey demedim o postumda Fly'dan sonra virgül eksik, açıkladım bunu bi kaç mesaj önce zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 tunca said: Penthesilea said: Cok erken bi karar olabilir ama durup dururken suclanmaktan gecen gun saclari beyazlamis bi insan olarak smash'in yaptigi benim de dikkatimi cekti aslinda. Biraz daha bekleyecegim ama oyumu ona vermekten yanayim su an. hem milletin seni gereksiz yere suçlamasından yakınıyorsun hem de geçen gün durduk yere bana linç oyu verdin. kendinle çelişiyorsun, konuşma şeklin de yapmacık gözüktü, bence mafyasın. Linç oyu: PenthTunca'cim seni suclamamin sebebi adam gercekten paladin mi degil mi anlamak icin yem atmakti, sana ayip oldu biraz da herifi sallamayarak ve tam tersine onu hedef gosterip retalliate etmektense baskasini suclamak adami bocalatip soytari/mafya olup olmadigi konusunda fikir verirdi bize dedim. pek ise yaramadi acikcasi kavganin karmasasinda kaynadi gitti hatta sonra tirstim simdi beni indirecekler paladinim/demon hunterim diye dedim ehue. Simdilik bi yanlisin yok boyle devam et genc :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 deniz fenerecisi: hmm... cüce uzun süredir inaktif... linç oyu: cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Cok ilgilenemedim oyunla bu tur tekrar ozur, ben de Cuce'den yana kullaniyorum oyumu verdiginiz sebepler bence gecerli, ayrica reenkarnasyondan onceki halimi tatmin etmis olruum boylece :P Linc Oyu: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oft Penthesilea said: ayrica reenkarnasyondan onceki halimi tatmin etmis olruum boylece :P ne? oft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gecen oyun beni daha gunduz olmadan oldurmustu de oyuna olu baslamistim ben ehuehu. isin sakasi tabi o yani oyunlari karistirmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar