DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 takip eden var mı bu piyasaları? elde biraz dolar var da satıcam eğer daha da düşecekse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 satma. bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bana ver bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 eheheueeheueh sana güldüm adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ne olurdu sanki ortaya gülseydin ben de mutlu olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 eheheueheueheueh ortaya güldüm fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 düşer 1.13 lere yeniyıla kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 deli misin sat elindekileri gittikçe düşecek dolar adamlar tarihteki en büyük krizi yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 TR de yukselecek satma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Avrupa birliğine girince herkese sarışın karı verceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şimdi kaç doların olduğuna da bağlı. döviz iyidir ama acil para lazımsa sat dolarını . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 En güzel dolar ben maaşı almadn hemen önce yükselip, maaştan sonra düşen dolardır. 2 ay önce mi ne 50ytl fazla maaş aldım bi anlık dalgalanma sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Türkiye'de doların çok fazla düşmesine pek izin verilmez bence ama çok fazla artış da olmaz, bir aşağı bir yukarı gezinir bir süre. Tabii Amerika'da işler daha da kötüye giderse adamlar borçları çığrından çıkmasın diye doları iyice düşürebilirler, bu da kaçınılmaz olarak bizim piyasalara yansır. Ama tabii yılbaşından önce çok büyük bir olay olmazsa çok düşeceğini sanmıyorum. Ve yineliyorum yükselmez de çok. Satmak iyi olabilir paraya ihtiyacın varsa, kenarda akıbeti belirsiz para bulundurmaktan daha iyidir işletmek. (Kişisel görüşlerim böyle, satarsınız parayı ertesi gün double double yapar sonra çıkışta parka gel demeyin bana :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oley be!! satıyorum bugün hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dolar artacak, doları olan bekleyebiliyorsa beklesin bence. benim tahminim dolar 1,5 ytl seviyesine kadar artar belki 1,6 bile olabilir ama daha fazla artmaz çünkü 2001'den beri merkez bankası dolardaki artışa müdahale ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 2 ytlye kadar yolu var satma bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 DoruK said: oley be!! satıyorum bugün hehehe ne bıcım ınsansın sen ulke batıyor sen sevınıyorsun pıs kapıtalıst senı banker stokcu vıcdansız ınsan bıde sevınıyor paramız deger kaybedıyor dıyeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 euheauhe euh euee hehe ephepheq yukardaki postların hepsine birden güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar