ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 nerde kasıoz hadi adını koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sen basla frostmanede orda devam edilme ihtimali vardır olmazsa bile migrate edersin druid kasma ama tek druidi ben olucam gültün kaldun da bıraktıgına göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Yine item derdi, parti derdi, bitmez wow un derdi. Bilgisayarı kasan wow oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 wotlk gelince devam edicem ben de frostmanede. vay ak tayfası da tekrar toplanır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aynen frostmane se ben de transfer ediym pve fln yapacaksınız. wotlk çok karışık olmuş, tbc pvp sini çözmem 5 ayımı aldı. wotlk için öbür expansiona kadar uğraşmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 frostmane iyi abi vay ak de ordaydı diriltiriz işte hatta ismini vay wotlk yaparıs ohh mis (gelemem herhalde dönem arasına kadar ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Frostmane de şuan bir topluluk var mı, yoksa wotlk e kadar dağıldınız mı? Rogue kasıyorum da şu sıralar, lvl 40 larda daha ama, noobum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bende chesti aldım gelcem durun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Kendi adıma konuşiim, karakter orda duruyo (Gaci) ama bi türlü elimi atıp da şöle adam gibi gear kasayım diyemiyorum. Karakter şimdiye kadar kastıım ilk ve tek 70 olduu için çok da yetemedim gülte açıkçası sdjkhlf WotLK geldiinde ben de girerim VAY AK'nin kucaana ama baya geride kalırım yine malesef :P Bikaç arkadaşımla beraber 3-4 kişi bi örgütlenme yapmaya çalışıyoruz. Okuldaki arkadaş ve abisi bunlardan ikisi. Bu ikisi TBC öncesi scholo'yu bitirmiş videosunu falan da çekmişler de, onlara güveniyorum ben sdf. Lightbringer'da takılıyoruz şu an, alliance olarak. 5'inciyi de bulup ağız burun girmeyi planlıyoru instanz ve kahramansallara. Tabii önce şu oyuna yeni başlattıım arkadaşı iyice bi kastırmam, kendim de iyice bi kasmam lazım. Para biriktirmek lazım, epic almak lazım ofofof daha 57yiz bi de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 vek'nilasha gelmeyi düşünmez misiniz? devler ligi gibi görüyorum ben o serveri. başka serverlerde de oynadım -hafif bku çıkmış olsa da- gerçekten en zevkli serverlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Devler ligi istiyorsak Stormscale'e gidelim. Ama zaten milletin çoğu Frostmane'deyken gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 benim bir tane lock var, 57 mi diyeyim 58 mi neyse işte bu akşam ilerleyen saatlerde outlands'e geçmeyi düşünüyorum. guildimin adı ambızlar, tek başımayın saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 alt charı getirebilirim wotlk icin gercekten toplanacaksak tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 aynen devler ligi stormscale de, ama anlamsız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 devler ligi ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 her türlü bende gelirim güzel bir toplanma olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 RANDIMAN ALAMADIM HAFIZ YAAEAAE VAY AK olayına girişceksek temelleri atalım hemen yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 kimler var stormscalede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ben ..... dim ama artik kasamiycam daha fazla. 2036 rating de takimdan attilar beni ondan beri girmiyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben en son free migrate ile kactım. servera girerken que falan oluodu 100 kişi ve baya amele dolmaya baslamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 khala said: dunemaul a gelin aynen, BGsi de mükemmel pvesi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Frostmane denmesinin sebebi daha az kişinin transfer yaparak beraber olabileceğimiz gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 grimbatol dan daha rezil bir server varsa o da dunemaul dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 lesser realmlarda kasmayın, magtheridonu deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nihiluma inspekt atarsınız ZUHAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar