Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mythic patcher çok yavaş & resetleniyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3mb'lik bir yama indirmeye çalışıyor ama 5kb ile filan çekiyor ancak ve inemeden hata mesajı verip kapanıyor. 3mb'yi bir saattir indiremedim hala. bu sorunu yaşayan kimse oldu mu acaba, nedendir?
Mesaj tarihi:
yok auth fail değil de "yamalama işlemi tamamlanamadı" gibi birşey. 2mb'ı geçtikten sonra bir bakıyorum sıfırdan başlamış tekrar. böyle birkaç kere tekrarlanıyor ve hata mesajı çıkarıp kapanıyor.
Mesaj tarihi:
Hey all,

It helps if you can tell is if you're connecting to EU/Oceanic/NA servers, also if you experience intermittent/slow connection regularly.

Authentication errors generally happen when the client stops communicating with the server for a period of time, this can be the result of our servers or your connection.

If you can please let us know when you started experiencing these issues as well in addition to your servers location.

Thank you!
Mesaj tarihi:
evet sylian, mesaj şu tam olarak:

patch error!
the program was unable to complete the operation. please try again later.

saat 5'ten beri inemedi yani, (hoş bu arada anime izliyorum heh) xaenin bize bir okuyup üflese. :(
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Okuldayım ben bu arada, 100Mbit bağlantı var burada, ondan olabilir benim girebilitem demek ki ^_^

yurtdışında yaşıosan girmen normal sanırım. mum_chamber da girebiliyor oyna biz giremiyorken.
Mesaj tarihi:
Forumlardan ttnet'e şöyle doyasıya küfretsem rahatlasam çokmu ayıp olur? =)

Sorun WAR serverlarında vs değil gene bizim yurtdışı çıkışlarında muhtemelen... ventriloda 5k ping var.
  • Yeni Oluştur...