MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), UEFA Kupası'nın gelecek sezondan itibaren “UEFA Avrupa Ligi” adı altında gerçekleştirileceğini açıkladı. UEFA'nın resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, adının yanı sıra statüsünde ve logosunda da değişiklik yapılan kupada, takımların gelecek sezondan itibaren deplasmanlı lig usulüne göre mücadele edeceği belirtildi. Eski statüye göre grup maçlarında A takımının B takımıyla sadece 1 kez karşılaştığı kupada, bundan böyle her takım kendi sahasında ağırladığı takıma ayrıca konuk olacak. Öte yandan logosu daha önce mavi, yeşil ve lila renklerinden oluşan kupa olan UEFA Kupası, yeni adıyla birlikte sarı ve kırmızı renklerinin oluşturduğu bir futbol topuyla temsil edilecek. UEFA Başkanı Michel Platini, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yapılan değişiklikler UEFA ve Avrupa futbolu için son derece büyük önem taşıyan bu turnuvaya daha çok taraftar, daha çok oyuncu ve daha çok kulüp sağlayacak. Beni son derece tatmin eden bu yeni format, UEFA Avrupa Ligi'ne başarılı bir ivme kazandıracaktır” diye konuştu. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9994627.asp?gid=229&sz=11018 şampiyonlar ligine benzetilecekti zaten. gereken yapılmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 daha çok taraftar,daha çok oyuncu,daha imkansız bir başarı(türk takımları için). hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Değişiklik gerekiyordu ama ben eski uefayı daha çok seviyordum daha güzeldi.Elemeli güzel oluyordu.Sonra ki değişiklik çok saçma oldu 5 tkaım gidiyor 3 takım çıkıyor kimsede rövanş oynamıyor.Eskiye oranla yeni gelecek sistem daha iyi sanırım.Şimdi şampiyonlar liginden bi farkı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 eski sistem cok iyiydi, simdiki sistem tam bir rezalet. hangi akla hizmet bunu getirdiler anlayamadım zaten hiçbir zaman. yeni gelecek olan kesinlikle kalitesini arttırır kupanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 MrLevie said: sarı ve kırmızı renklerinin oluşturduğu bir futbol topuyla temsil edilecek. doğru karar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Khelben said: MrLevie said: sarı ve kırmızı renklerinin oluşturduğu bir futbol topuyla temsil edilecek. doğru karar :D top olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 eğer boldu göremiyosan ben napiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Zlaneth said: Khelben said: MrLevie said: sarı ve kırmızı renklerinin oluşturduğu bir futbol topuyla temsil edilecek. doğru karar :D top olması? futbol topla oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Şimdi şunu anlamadım gene gruplar olacak di mi 4 erli gibi sonra eleme yani direk şampiyonlar liginin bi alt versiyonu right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Fenerbahçe hiçbir zaman alamayacak yani UEFA Kupasını. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sonra kavga başlayınca biz suçlu oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Khelben said: MrLevie said: sarı ve kırmızı renklerinin oluşturduğu bir futbol topuyla temsil edilecek. doğru karar :D Sarı kırmızı top diyince aklıma Eski Migros topları geliyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya logo sadece top olsaydı sarı kırmızı olmasaydı nolurdu bu kupanın hali :( sarı kırmızı top güzel olmuş, top işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 AUHAUHAUAAHUAUHAUAAUHAAH SARI KIRMIZI TOP TOP YANİ AUHAAUAUHAHUAUHA ÇOK İNCE AKMZAUHUAHASUCNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sistem berbat ötesiydi çok çok iyi olmuş ben seviyorum platiniyi ya güzel şeyler yapıyo seneyde şamp liginde güzel şeyler yapcak uefanın reytingi düştü zaten yeni gelen sisteme çok zevkli olacak bence yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Cons said: AUHAUHAUAAHUAUHAUAAUHAAH SARI KIRMIZI TOP TOP YANİ AUHAAUAUHAHUAUHA ÇOK İNCE AKMZAUHUAHASUCNA lol yıkıldım gece gece ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gene fanatikliğe döküldü olay .. :) Bir galatasaraylı olarak, avrupada oynanan türk takımlarının maçlarında bu galatasaraylı kimliğimi her zman bir kenara bırakmışımdır, sonuçta kazanılan maçlar sayesinde avrupaya daha çok takım gönderiyoruz ve türk futbolu yükseltmek için mücadele ediyoruz .. Önemli olan da bu değilmi ? Sisteme gelince gayet güzel oldu bence artık uefanın eski tadı kalmamıştı ama genede eski sistemde oynanan maçlar daha bi heyecanlı oluyor elenme korkusuyla :). Aslında ne kadar iyi ne kadar kötü oldu bunu zamanla anliycaz ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Uefa çok ezildi büzüldü CL karşısında öyle değil mi.. Bu yarışta ben de varım diyen takımlar kendilerini genelde Uefa'da gösteren takımlar oluyor.Galatasaray,Sevilla ve birçoğu gibi.Galatasaray geriledi malesef.Sevilla aynen devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar