Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gençlerin pek tanımadığı ama Orta Yaş ve üstünün hayranı olduğu Cilalı Ibo karakterini canlandıran Feridun Karakaya vefat etmiştir. Türk tiyatrosunun ve halkının başı sağolsun. (irc'de gelen bir mesaj) paticik'te görmedim, topic açayim dedim..[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Hadi ya üzüldüm, eğer doğruysa Allah rahmet eylesin. Nezaman ölmüş ki? Haberlerde de vermediler.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hadi beee. doğruysa cidden üzülürüm.doğru olmamasını diliyorum allah rahmet eylesin.huzur içinde yatsın. *!yavyuuuuum*[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Evet ölmüş akşam bi haber sitesinde görmüştüm. bikaç saat önce TV de de gördüm.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 huzur içinde yatsın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Allah rahmet eylesin, inşallah sıkıntı çekmemiştir son günlerinde.. genç adamın tanımaması için kültürsüz olması gerek yine de, en azından bir-iki kere görmüştür sağda solda filmlerinden birini..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 allah rahmet eylesin :([signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Haberlerde çıkmadı ya çok ilginç ?[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 okadar gencmiydi o adam ben cktan olmustur die dusunuodum, ruhu saad olsun. * muymalara bak muymalara *[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Allah rahmet eylesin :([signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki: a Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yok genç nesilde hatırlıyor "cilalı ibo"'yu...bakın ben 19 yaşındayım , filmlerinin ismini hatırlayamasamda çok severdim izlerken.hatta bi filminde Hitler'e felan mı benzetiyolardı bunu neydi ya bak gene unuttum!Allah rahmet eylesin... *!Sinek oğlu sineek!*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 oradaki hitler taklidi de süperdi, hatırlattın da bak nasıl güldüm şimdi.. :) aynnnhıaaaaawnnnnnaynnnn kunnnzzzz munz shwünnnnnnnşşş[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Büyük bi oyuncuyu daha kaybettik Allah rahmet eylesin!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Boojack, 25 Nisan 2004 09:28 tarihinde demiş ki: Haberlerde çıkmadı ya çok ilginç ? yeşilçamlıların ortak kaderi naparsın.çok üzüldüm[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 başımız sağolsun.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Allah rahmet eylesin Milliyet te 2. sayfada haberi var[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 türk filmlerinden nefret ederim izlemem. ama yine de üzüldüm[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Allah rahmet eylesin. Şapkasına hastaydım. Yavyummmm!..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 toprağı bol olsun...[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Valeron, 25 Nisan 2004 13:45 tarihinde demiş ki: Nasil genc nesil hatirlamaz ne biliyim, irc'de öyle yaziyordu :) üstüme gelmeyin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 valla genç nesilim döveyim ha...ziytapoz... başımız sağolsun arkadaşlar..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Off üzüldüm şimdi bende az mı izlemiştim ufakkene be :([signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar