Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cilali ibo'yu oynayan Feridun Karakaya ölmüs.

Bone

Öne çıkan mesajlar

Gençlerin pek tanımadığı ama Orta Yaş ve üstünün hayranı olduğu Cilalı Ibo karakterini canlandıran Feridun Karakaya vefat etmiştir. Türk tiyatrosunun ve halkının başı sağolsun.

(irc'de gelen bir mesaj)
paticik'te görmedim, topic açayim dedim..[signature][hline]rollin' rollin' rollin'
Though the streams are swollen
Keep them doggies rollin'
rawhide

Sosyal ağlarda paylaş

Allah rahmet eylesin, inşallah sıkıntı çekmemiştir son günlerinde..

genç adamın tanımaması için kültürsüz olması gerek yine de, en azından bir-iki kere görmüştür sağda solda filmlerinden birini..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

yok genç nesilde hatırlıyor "cilalı ibo"'yu...bakın ben 19 yaşındayım , filmlerinin ismini hatırlayamasamda çok severdim izlerken.hatta bi filminde Hitler'e felan mı benzetiyolardı bunu neydi ya bak gene unuttum!Allah rahmet eylesin...
*!Sinek oğlu sineek!*[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 25 Nisan 2004 09:28 tarihinde demiş ki:
Haberlerde çıkmadı ya çok ilginç ?
yeşilçamlıların ortak kaderi naparsın.çok üzüldüm[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

valla genç nesilim döveyim ha...ziytapoz...

başımız sağolsun arkadaşlar..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...