Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor-Fenerbahçe - 26.09.2008 -

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2.gol süpermiş ya.
yalnz rıdvan 5 haftadır aynı yorumu yapıo;
''senin iniestan yok sennan yok xavin yok eiei ne biliyim işte
güntekin araya giriyo ''torreside sayabiiriz hocam oda yok''
eet yok yani takımı böle oynatma artık değiş sistemi sfdfs
Mesaj tarihi:
ahahha baggio =)Gelme hacı bunlara.

Tabi ki rahat kazanamayacak sonuçta Sivas Fenerle oynuyor. Maçı izlemedim özetleride görmedim.
Ama Fenerbahçenin 5 maçta 2 galibiyet alması herşeyin tersliğini ortaya koyuyor.

Aragones 10.haftayı görmez. Fakat Aragonesin sözleşmeside Del Bosque gibiymiş.Bağlayıcı maddeler var.Aziz madde dinlemez gerçide bakalım.

Fener aurelio nun yokluğunu çok arayacak çok.
Mesaj tarihi:
yalnız gecen sene "tamam artık sivas bu mactan sonra toparlanamaz, bu sene bi gazla ilk sıralara tutundular bi daha olmaz" diyodu cogu kisi. adamlar kaya gibi valla helal olsun.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
sexdrugsrocknroll said:
yenilsende yensende taraftarın senle..
lol
beşiktaşla dalga geçilirdi bi de fakir edebiyatı yapıyorlar diye =)

daha o duruma düşmedik cnm 2 sene önce şampiyonduk geçen sezonda 2. ve ş.l de çeyrek final.
sizin gibi olmak için 5 senedir şampiyon olamayıp uefaya ilk turdan veda etmemiz lazım ne de olsa bjk li olmak ayrıcalıktır
Mesaj tarihi:
sexdrugsrocknroll said:
CthuLhu said:
sexdrugsrocknroll said:
yenilsende yensende taraftarın senle..
lol
beşiktaşla dalga geçilirdi bi de fakir edebiyatı yapıyorlar diye =)

daha o duruma düşmedik cnm 2 sene önce şampiyonduk geçen sezonda 2. ve ş.l de çeyrek final.
sizin gibi olmak için 5 senedir şampiyon olamayıp uefaya ilk turdan veda etmemiz lazım ne de olsa bjk li olmak ayrıcalıktır
biz kim dayı?
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
yalnız volkan babacan kalede güveni kazandı. artık gun-jack volkanın aklını başına alması lazım

ben bu adamı hep trabzonun kalecisi olacak diye düşündüm, yazık ki fenerli çıktı.
  • Yeni Oluştur...