Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class stratejileri nedir_? nasil savaşılmalıdır_?

Stealthdevil

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, scenario girmek içimden gelmiyor, çünkü etrafmda ne yapmasi gerektigni bilmeyen (benm gibi) cok adam gordum, açıkçası bende w hunter kasiyorum ama stratejiyi nasil yapacgmi bilmiyorum, allah ne werdiyse hucum ettigim zamnda dreckt bana daliyolar...Goruyorumki çogunuz wow tabanlısınz, we sizden ricam bilgilerinizi burda dilegetirmenz, class lari we stratejileri; şu charin gorevi sudur, ben senariolarda ve rvr lerde kime focus lanmam gerek tam olarak bilemiyorum...
(bişekilde muhakk lvl kasilir ama bu oyunu sawaş kazanmak için oynuyorsak, ilk etabta sawaşmayı ogrenmem lazm,) ilginz için saolun...
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi wow tabanlı olmak kimsenin bir işine yaramaz.
İkincisi ciddi oynamak istiyorsan yanına 5 arkadaşını alıp sesli iletişim programı kullanman lazım.
Bu oyunda direk şuna assistlicez gibi bir mantık yanlış zaten.
Durumu değerlendirip gerektiğinde healera gerektiğinde dps lere saldırabilmen lazım çünkü bir classın görevini yapmasını engellemek için öldürmekten fazla yolun var(knockback root knockdown interrupt snare healing debuffs guard taunt vs)

Rvr x oyunun gibi ezbere değil biraz daha imprövize hareketlere bakıyor. O yüzden kendi premade grubunu kurup kendi taktiklerini geliştirmeden zor.
Sosyal ağlarda paylaş

WE ile oynarken öncelikli olan ön safhalarda olmamak. Daha sonra sürekli tab yaparak düşük HPli casterları ve healerları elbette bulmalı ve kendini feda etme pahasına ona ulaşman lazım. İnsanlar tank ile uğraşırken geri planda onu healleyen kimse amacın o olmalı. Ve mümkünse grubundndan biraz yan tarafta yani insanların dikkatini direk çekmeyecek ve unutulacak bir yerde takılmakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi wow tabanlı olmak kimsenin bir işine yaramaz... (alinti ekmek)

- bence cok şey fark eder; ben mmo 3d space shoter oynadm 3 sene (air rvr) kullandiktan sonra 3.person adam kosturyorm... ve sizin (knockback root knockdown interrupt snare healing debuffs guard taunt vs) dedigniz hiçibr seyn anlam ve manasini bilmiyorum...(her oyunun kendine gore bir terimi wardir,)

-ventrilo kulanmaktaym... nickm., DarthBlade
Sosyal ağlarda paylaş

Luxor said:
şu aşamada grubun dışında duran healerıda dövmek o kadar kolay değil WH ile. ilerki lvllarda değişir belki. adamın heal up ları senin dps inin üstüne çıkabiliyor. sen onşa uğraşırken civardan geçen başka bir rakip olaya dahil olunca yatıyorsun direk.

Aslında o bile yeter... amaç orda sadece healer ı kesmek de değil (kesebiliyosan süper o zaman tabii) healer senle uraşırken 3-4 kişiyi healleyebilcekken sadece kendine odaklanmak zorunda kalıyor... öndeki heal alamayanlar da diğerleri tarafından daha kolay temizlenebiliyor...

Aslında yapılabilse ve 2 kişilik melee dps ler birbirine asist li olarak aynı hedefe dalabilseler o zaman muhteşem senaryolar çıkıyor işte...
Sosyal ağlarda paylaş

Blackice said:
Aslında yapılabilse ve 2 kişilik melee dps ler birbirine asist li olarak aynı hedefe dalabilseler o zaman muhteşem senaryolar çıkıyor işte...

zamanla olur. şimdi kendi adıma konuşunca: guild kalabalık ve birbirini tanımayan bi sürü insan var, sürekli birileri girip çıkıyor, bir soru soruyorsun cevap gelmiyor, yada bir taktik anlatıyorsun kimse dinlemiyor, tamam bu şimdilik normal bir durum. fakat dolayısıyla iletişim zayıf. taşlar yerine oturunca daha rahat organize olunur, keyifli işler çıkarılır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası daha 40'a kadar bu tip stratejileri çok oturtabileceğimizi sanmıyorum. Çünkü sürekli yeni hareket, saldırı vs. ekleniyor her seviyede.

Ama WH içi benim gördüğüm gruptan ayrılan Caster'a üşüşüp kovalayacaksın. En azından benim yaptığım o, az buçukta işe yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 15 wh'yim ben.
ve işte genelde başıma gelen.

evet dwarf t2de gidiyoruz. karşımıza bir anda öküz gibi zırhlı orclar ve chosenlar çıkıyor evet. evet o kadar iriler ki arkaları gözükmüyor. diyoruz ki arkası healer falan doludur ama hayır üstümüze üstümüze sadece bu aygırlardan geliyor. karşı takımda 2-3 healer belki arkada herderlerla bilemedin öne geçememiş tanklarla takılıyorlar önden de 15 tane tank geliyor bozayı gibi.

yani kısacası biliyorum olmuyor öyle invis olayım çıkayım healer'ı keseyim. neden çünkü o kadar çok tank ve dps açılmış ki chaoslarda. ha oldu tabi olmadı değil ama şu tier2'de pek beceremedim henüz.

healerlar olsa bile yani o anki o durumu nasıl açıklasam çıksam healerın arkasından saydırmaya başlasam ölmem 2-3 saniyeyi buluyor yani. adamlar mı kalabalıktır nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
Bence tankların dps i çok fazla bü yüzden melee dps ler etkisiz kalıyor.

Tank dps lerini nerflemeleri lazım onlara daha çok cc ve debuff versinler ama bu dps varken melee dps e gerek yok yaw.

bu senin dediklerin mtyhice tam ters
debuff ve cc tank da olmaz
caster larda olur daoc da oyleydi

bende swordmaster var hiç marauder le vs yapmadn sanırım pata kute dovuyor witch elf i zaten hiç söylemiorm

bence biraz daha araştır tankların dps leri iyi şu an da gucsuz olan taraf biraz destruction oda tanklarının defansiv olmasından dolayı
Sosyal ağlarda paylaş

işte alliance'lar burada dest açmış belli ki gene aynı şey olacağını düşünüp. sonuç dest için uzun kuyruklar (ve bütün sunucularda işin komiği, wow'da bile ters oranlı sunucu az da olsa vardı) ve senaryolarda genelde dayak yeme. ve tip olarak bildiğin mobsun bütün bu çileye rağmen. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:
oktayca said:
tüm serverlarda bi dest eziciliği var bu oyunun aliancesi dest olacak sanırım :)

karak eight peaks de oynamadın sanırım hiç? :)
dest de sayı ustunlugu olmasına karşı orderlar ne durumda nasıl yapıcaklarını biliyorlar buda daoc tabanlı oyuncularn olmasndan

21 el üst üste ezildi bahsettiğin her şeyi bilen order bu çeşit bir genelleme çok komik order biliyor dets kalabalık bir boktan çakmıyor gibi üstelik 2 tierin kontrolü 1 haftadır destte sen k8p de oynadığına emin misin acaba :D
sayı üstünlüğü diye bi kavram yok eğer serverın genel halinden bahsediyosun çünkü order ve destin player capleri eşit (atıyorum ikisi de 2k)

neyse başlığa dönersek bir shaman olarak ben willpower ve wound üzerine yoğunlaştım lvl 19 3k can ve +70 gibi bir healing var şu an hotlarımı belirli targetlar üzerinde sürekli up tutuyorum ve 3-5 arası waaagh! doldurdugum zaman karsı taraftan 180 ap emen skilli bekletmiyorum ki ap sıkıntısı olmasın hatta genelde bunu da karsı tarafın zerg yiyen healerına atıyorum ki 2 saniyede yatıyo

karşı taraftan gördüğümde sürekli olarak ya white lion ya da witch hunterı healerlara yolluyolar bw ler alakasız yerlere aoe atıyo bilemiyorum şimdiki durum bu ilerde öğrenirler belki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...