Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Bonecrusher, 24 Nisan 2004 22:35 tarihinde demiş ki: kizilay'a indigimde adim basi bir türbanli kiz görmekten rahatsiz oluyorum.. aynen, her adim basi çiplak bir kiz, veya punkçi bir genç gördügümde duyabilecegim skntiyi ve üzüntüyü yasiyorum.. aaah ah bone'cum, öyle soyutlamışsınız ki dünyadan kendinizi. ne insanlar var o 'rahatsız olduğun' türbanlılar arasında. senden benden daha iyi yürekli, daha yardımsever, daha vefakar, daha çalışkan, daha bilge nice insanlar var. dış görünüşe bakıp da yargıya varmak ne kadar kolay.. demek ki e-mail'lerle gelen kertenkele aşıkları okuyarak öğrenilmiyormuş vefa..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 abi benim demek istediğim yanlış yollarla bulunmaması gereken yere gelmiş olan insanların hatalarını partiye mal etmemek gereği. yoksa ben de chp ye (adaylar yüzünden) 4 oyun 1ini verdim sadece o ayrı konu eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 türban olayında inandığı için takana hicbirsey demem ama olayın gövde gösterisi, güç gösterisi, provokasyon malzemesi olarak kullanılması yanlış. anayasada belirtilen cumhuriyetin nitelikleri sonucu oluşan kurallara karşı gelmek yanlış.[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Popeye, 24 Nisan 2004 17:04 tarihinde demiş ki: hem Atatürkçü geçinip hemde "chpnin kökü bereketsizdir" diyen adamı desteklemekte garip geliyo bana ascraeus, ortada sağlam bir yanlış anlama var. Popeye'nin şu yukarıdaki sözünü ben farklı algılıyorum sen farklı algılıyorsun, nasıl mı? Sen: Tayyip hem Atatürk'çü geçiniyor, hemde "chp'nin kökü bereketsizdir" diyor ve bu adamı savunanlar var. Bu savunanlar garip geliyor şeklinde anlıyorsun. Ben: Atatürk'çü düşündüğü halde "chp'nin kökü bereketsizdir" diyen bir adamı nasıl destekleyen olabilir şeklinde algılıyorum. Ve bunun sonucunda Popeye'nin bir çeşit populizm yaptığını sanıyorum. Bu yüzden popeye'ye Türkçe çok esnek bir dil nereye çekersen oraya gidiyor diyorum amacının üzüm mü yemek yoksa bağcı mı dövmek diye soruyorum. Lakin oda tam olarak anlamıyor ancak bana yeterli olan cevabı veriyor. Tayyip'i dövmek. Sende anladığın bakış açısından bana veryansın ediyorsun. Bende belki bakış açımı anlarsın diyerekten popeye'nın yaptığını sandığım populizmi sana açıklamaya çalışıyorum ve ekliyorum beni tek mesajla analiz etme. Ancak sen o sözümüde canına okuyorsun. Derin adam bıdı bıdıcı falan diyorsun. Forumlara şimdi girdim. (yarım saat oluyor) Sorun şu ki senin bakış açını anca şimdi görebildim. Yani şu ana kadar neden böyle anlamsız tepki alıyorum diye düşünüyordum ki popeye'nin mesajının diğer anlamını görebildim. İllaki merak ediyorsan benim bakış açım Sam'ın yazısındaki gibidir, hani yiğidi de öldür ama hakkını ver şeklinde. Yani doğru bir adam değil pekçok hatası da oldu lakin şu anda geçmiş dönem hükümetlerinden Sam'ın de dediği gibi daha iyi bir yönetim var en azından koalisyon yok, bu yüzden hükümeti destekliyorum, ayrıca fanatik olmamakla birlikte Atatürk'ün düşüncelerini savunma bazında Atatürkçü olduğumu sanıyorum. Bu anlamda da popeye'nin sözü ters gelmişti bana. Haklısın konun biraz canına okuduk, yada okudum özür dilerim herkesden... Bu konuyuda Read-Only geçecektim ki popeye'nin mesajı gözüme takıldı. Bu arada konu ile ilgili fedaykin'e katılıyorum. Şu an lehimize gibi görünüyor. Belki zulum vardı, canlar gidiyordu lakin 74 Barış harekatı fizban'nın bir zamanlar imzasında taşıdığı gibi bir durumu sunuyordu. "Fighting for peace is like screwing for virginity". Öyle yada böyle 30 sene sonra belki birşeyler değişecek. 30 sene boyunca aynı kalmasından iyidir. (iyi yada kötü)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 o zaman Sam, 20 yasindaki gençler askere de alinmasin. direk vatana millete en hayirli olucak yerde 2 sene çalistirilsin. askerlerden kisariz, vatan ekonomisine destek veririz.. hem ben de askerlikten kurtulmus olurum :-P[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 lütfen kıbrısta Annana hayır diyen insanlara faşist, şovenist şeklinde suçlamalarda bulunan arkadaşlar başta olmak üzere okuyun [hline] burda yazılıanların hiç birini okumadım sayılır. son sayfaya kısaca göz gezdirdim. direk konuya giriyorum. kıbrısın ab tarafından alınmak istenmesinin 1. nedeni ortadoğudur. amerikanın ortadoğuyu demokratikleştirme adı altında yürütmeye çalıştığı büyük ortadoğu projesini desteklemek amacıyla, stratejik alan olarak önemli olan yerleri kendine yakınlaştırma çalışmasıdır. amerika malta, kıbrıs gibi adaları alarak stratejik konumunu güçlendirmek istemektedir. malta ab ye girerken 77 tane deragosyonu kabul ettirdi ve kktc bunu yapamadı. (maltayla kıbrıs arasındaki farkı anlatmıyorum.) neden yapamadı? çünkü kktcdeki çoğunluk kendi ülkesini satmaya dünden hazırdı. kendi ülkesini satmak nedir? kendi ülkesini satmak, abye girmek için, avrupada yaşamak için, yani kişisel çıkarlar için kendi ülkesinden, vatanından, doğduğu yerden, yaşadığı yerden vazgeçmektir. eğer kıbrısta yetişen meyveler toplanmadan dalında çürüyorsa, kendi bahçesindeki meyveyi toplamak yerine gidip başka yerden parayla alınıyorsa, (bunlar sallama şeyler değil, kendim bir sürü kıbrıslıdan dinledim, ayrıca hakkında bir çok şey okudum)eğer ordakiler olanakları değerlendirmezse, eğer kendi ekonomilerini düzeltmeye çalışmak yerine ülkelerini satarlarsa işte bu vatan hainliğinin başıdır. bugün orda ekonomi çirkin, ordaki ekonomi türkiyeye bağımlı denilerek orda evet deniyorsa, Türkiyedeki aynı zihniyet yarında Türkiye için aynı plana evet der. Aynı zihniyet yarında Türkiyeyi satar. eğer amerikan sömürülerine izin verilip, avrupa birliğine Türkler olarak istenmediğimiz hala anlanamadıysa yazıklar olsun bize. Aday bile olamazken adaylığımızın onaylandığı avrupa birliği bizden ne zaman birşey isticek olsa ya ermeni soykırımı ya da kıbrıs meselesi gündeme gelir zaten. avrupa birliğine istenmyioruz diyen Denktaşı hükümet Türkiyede istemez. Türkiyedeki konuşmasına gelmeye bile tenezzül etmez. Çünkü çıkarlarına aykırıdır! Ülkesimi? Onlar için hiç önemli değildir merak etmeyin. Ordaki kıbrısı kıbrıs yapan Türkiyedir. orası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetiyken orda ben Türk değilim Türkleri seven yok ben kıbrıslıyım diyen insanların orda işi nedir? onlar sadece Annan planını kabul ederek yönetimde yer almak isteyen birer vatan haini, ya da ab ye girip avrupada iş bulma hayali kuran genç kanlardır. ama 74' ten önce katledilen dedelerinden haberleri yoktur. ya da yok gibi davranırlar. belki 74'ten önce orda yaşayan halkın bir kısmı rahattı ama büyük bir kısmı da değildi. ordaki katledilen türkleri kurtararak, Makarios'un darbeyle devrilmesinden sonra ortak hükümeti tamamen yıkıp ada yönetimini ele geçirme amaçlarını hızlandıran, Enosis akımını ilerleten hükümete haddini bildiren Türkiyedir. Ama şimdi ordaki başbakan ben Türk değilim banane, burası kıbrıs diyor. Yazık... Şimdi orda kalan şerefli insanların başında olan Rauf Denktaş çıkıp Annanın bütün gerçeklerini ortaya koyunca "Denktaş 3-5 milliyetçiye para yedirmiş üstümüze salıyor" deniliyor. Bunu diyen insanın hiçmi vicdanı yok diye düşünmek gerekir. İşte gördüğünüz gibi toprağını vermek istemeyen, amerikan sömürüsüne yardım etmek istemeyen, kendi ülkesine sahip çıkan insanlar ya faşist ya da paralel bir şekilde şovenist olarak adlandırılıyor Çünkü bu zihniyet milliyetçilikle ırkçılığın ya da faşistliğin arasındaki farkı anlayamıyor. Rumlar bile elde etmek istediklerini fazlasıyla alamadılar diye "hayır" çıkardılar. Yazıklar olsun...[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bende diyorum ki once yolsuzlukla mucadele etsinler adam gibi ekonomi duzelsin biraz sonrada ordunun harcamaları uzerine konuşulur ordunun harcamasını kessen ne olcak ? hani farzedelim ordunun harcamaları yıllık 1 milyar dolara düştü yolsuzluk muslugu halen açık bunu napıcaksın ? contası gevşemiş ilgilenen yok goturen halen goturuyo gün yüzüne çıkmayan neler vardır acep ordu yıllık o kadar harcama yapıyor adamın biri bi kaç günde 1 milyar dolar para hortumluyor önce onlarla ilgilenilsin orduyu tabu yaptılar diye ordunun harcamalarına laf edilmeden once yukarda soylediklerimle ilgilenilsin orduyada sıra gelir madem bu kadar rahatsız ediyosa halkı ama gün geldiginde kıçı yanıpta ordudan medet ummayı düşünenler sakın demesin ordunun masrafları cok fazla diye gülü seviyosan dikeninede katlanıcaksın (lafım sana degil sam)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sıra dayağı gibi duruyor, hoşuma gitmiyor ama napayım çok karışacak.. :) dralnu: e onu maletme bunu maletme, neyi maledeceksin? chp'nin ülkeyi satması mı gerek ki atatürk'ün partisi olmasın? geçmiş icraatlar maledeilir de şimdikiler niye edilmez? ya gövde gösterisi için mi takan çoktur, inandığı (inanç olsa keyif olsa ne yazar be, bana ne elalemin giysisinden? nasıl bir özgürlük anlayışı ki bu?) için mi? hadi yakalım kurularla yaşları yanyana.. bone: e sen benim profesyonel askerlik konusundaki yazılarıma denk gelmemişsin herhalde, ben profesyonel ordudan yanayım. 100000 kişiye indirilecek ama anasının kucağından patates soymaya getirilenlerden oluşmayacak. hepsi bunu meslek edinmiş, hayatını buna adamış kişiler olacak. zaten böyle adamlar savaş alanında canına okur acemi erlerin her şekilde.. devlet askere çağrılmayan gençlerden de bir miktar ücret alacak, bu parayla da profesyonel askerlerin maaşını ödeyecek.. metboy: öncelikle tek bir faşist kelimesi geçmedi şuradaki 120'ye yakın mesajda, şovenist ile arasında dağlar kadar fark var. esas sen asılsız suçlamada bulunuyorsun bu şekilde söylenmemiş sözleri söylenmişcesine göstererek.. "burda yazılıanların hiç birini okumadım sayılır. son sayfaya kısaca göz gezdirdim. direk konuya giriyorum." bunu demişsin zaten pek olmamış, burada anlatılan sürüyle fikir var. sen faydalansaydın belki cevapları verilmiş bu yazdıklarının diye gözden geçirecektin ne yazacağını.. yazdıklarının hepsini ziyadesiyle hesaba katıyor, düşünüyor herkes. gözümüzü kapamıyorum ince hesaplara, detaylara. yine de yazdıklarının geneli kusura bakma ama 'hava cıva'. gerçek dünyadan kopuk, yaşamı sadece askeri hesaplardan ibaret gören kişilerin sözleri. okudum okudum ama cevap verilecek bir nokta da göremedim.. pope: lafın bana olsun pope'cum, böyle tartışmalar sert geçer, kimsenin alınmasına gerek yok.. :) herkes aynı düşünse zaten dünya yaşanacak bir yer olmazdı.. ekonominin düzelmesi ile ordu harcamalarının doğrudan ilgisi var. sen bütçeyi denkleştiremiyorken kısıtlamaya gidilmeyen tek kalem orduysa nasıl ilgisi olmaz? yolsuzluk dediğin de devletin ekonomiden tümüyle elini çekmesini gerektiriyor, başka bir konu. yolsuzluk yapılacak yer azalınca yolsuzluk da azalır tedbirler aynı dahi kalsa. 1 milyar $ hortumlayan doğrudan vergiden hortumlamıyor, ordu harcaması doğrudan vergiden çıkıyor. imar bankası hortumlandı ama benim bir kuruşum gitmedi, devlet güvencesi olması nedeniyle yükü devlete kalınca benim cebimden gitti o para. ben mi dedim "yüksek faizle yatırayım parayı oh ne güzel" diye. memleket böyle işte, uyanıkların zararını da ben karşılıyorum geberecek halde olsam da sigortadan ilaç alamadığım halde. tek bir mesajım yoktur, olmadı ve olmayacak ordudan medet umma yolunda. vatan savunması için onlara görev düştüğünde vergimle, doğrudan ilgili sanayiide çalışarak, hatta kanımla onlara destek olurum ama politik konularda onların hadlerine değildir tek bir kelime etmek, onlar benden ve bu ülkenin gençlerinden medet umacak vatan savunması için vakit gelirse..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bi de bugun ortada olan yolsuzluk problemi artik maalesef belli kisilerin cinlikleri değil sadece. olay bir sistem sorunu haline geldi, yolsuzluklar düzene uyum sağlıyorlar, işlemesine katkıda bulunuyorlar bunun düzeltilmesi lazim. hele hele "x in herseyini ortaya cikarın bana yararı dokunmuyo ama y ye dokunmayın gazetelerini acip 31 cekiyorum" mantigi yolsuzluklarla mucadelenin artik ne diyiim iyice carpitilmis, yandan yemis bi noktası. adamlar mücadele ederken bile yolsuzlar eha[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 dralnu'cum traffic'i seyrettiysen zaten bu durumun alışılmadık birşey olmadığını biliyorsundur.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 abi 'cumhuriyet' dediğin zaman bir yerde devleti vatandaştan koruman lazim, tanımı gereği bu var içinde. ben onaylıyor muyum kurunun yanında yaşların yanmasını ? hayır. ama özgürlüğü tartışmaya başladığımızda cumhuriyetle yönetildiğimizi unutmamak lazim. dier konuda demek istediğim partiye laf etme abi, isimleri eleştir; partiye laf ediceksen geçmişini de, programını, amaçlarını eleştir. nasıl devlet politikasi belli bir tutarlılıkla sürdürülüyorsa partiyi mesela bu tutarlılığı göstermeyen/gösteremeyen bir yönetim seçilmesine izin evrdiği için eleştir.[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 izlemedim eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 - Tayyip, when it's gonna end? - You should already know that... Hehe ne güzel bağdaşıyorlar.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 oooOOoooOOOooo[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: metboy, 24 Nisan 2004 22:55 tarihinde demiş ki: kendi ekonomilerini düzeltmeye çalışmak yerine metboy , diğer anlattıklarınla ilgili bir yorum yapamayacağım ama bu kısma inanılmaz kafam takıldı.şimdi bir ülkede (üstelik bu ülke diğer ülkelerin tanımadığı bir ülke) üretilen hiçbirşey satılamıyorsa , ambargolar yüzünden bütün iş sahaları ve meslekler çökmüşse , insanlar kazandıkları bütün paraları devletten göstermelik bir çalışma karşılığında alıyorsa (üstelik bu para bile o devletin değil , başka bir devletin parası) o ülkeden kendi ekonomisini düzeltmesini nasıl bekleyebilirsin ki?yapacak iş bulamayan insanların karşısına geçipde "haydin türkiye sizi destekliyor , boşverin siz dünyayı onlar bişey değil bakın biz size para neyin herşeyi veriyoruz siz yeterki böyle kalın" diyebilirmisin?onlar buna razı gelmeyipde kendi kararlarını kendileri vermek istedikleri zaman onlara "vatan haini" diyebilirmisin?[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Norak, 24 Nisan 2004 02:33 tarihinde demiş ki: sanırsam geçen hafta yörünge dışı olan Serkanov zaten kendisi, önemsiz yane, zaten gene gidici anladığım kadarı ile lol ne düşündüünüz önemli deil bniç içn yine banlancam biliom zaten artık pek forumlara yasamaıda düşünmüom eeth ben serkanow bu vatan için canımı bile weririm burda bişiiler yasmakla bi arpa boyu yol bile alamııcama karar getirdim ayrıca nefr sen özelime mesaj atmışsın ben siyasi görüş belirtmiyorum imzamda ben x ya da y partili değilim ben TÜRKÜM ve bundanda onur duyuyorum ve bu vatanı severken hiç bir karşılık beklemiyorum referandum sonuçları pek hoşuma gitmedi türklerdende hayır çıksın beklerdim ama çıkmadı olsun sonuçta neticeye ulaştık. Arkadaşlar kendinize iyi bakın Elveda Pati... *!Çeker Gider*[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik(Ülkücü Gençlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Başka yerlerden link vermeyi sevmem ama bu sefer cuk diye oturdu Ahanda size ek$i sözlük said: SwZ, 24 Nisan 2004 23:40 tarihinde demiş ki: .... ben siyasi görüş belirtmiyorum imzamda ben x ya da y partili değilim ... Arkadaşlar kendinize iyi bakın Elveda Pati... *!Çeker Gider* [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Sam, 24 Nisan 2004 21:07 tarihinde demiş ki: akp gelince iran'a döneceğimizi söylüyordu bu forumdan arkadaşlar bile, onlar şimdi ne söyleyebiliyor? ya çıt yok ya da ancak "tayyip takiyyeci". ben tayyip'i de, onu eleştirenleri de takip ediyorum ve unutmuyorum çoğu kimsenin aksine. şayet avrupa birliği'ne girecek olursak o zaman ne söyleyeceklerini de merak ediyorum çünkü yaratıcılık sınırları (!) zorlanıyor.. 1 günde bazı şeyler değişmez zamanla değişir. Avrupa klasik taktiğini uygulayarak ağzımıza bal çalmaktan başka bişi yapmıyor. Uzun bir sürede yapmayacak. Avrupa Birliği giriş diye direttikleri konuları hepimiz biliyoruz sanırım. Forumdaki genel yazılara göre RTE ile ilgili düşüncelerim: RTE kanımca hem düşünce olarak hem kafa olarak yeterli altyapısı olmayan birisi. Ayrıca meclisteki koltuğuna nasıl bir demokrasiyle oturduğunu hepimizde biliyoruz. Medya kontrol tekniklerini de ezberledik malesef. Sanırım Emin Çölaşan'ın işten nasıl çıkarıldığını ve nasıl döndüğünden herkesin haberi var. Birde ithalat-ihracat değerlerinin nasıl halka yanlış yansıttıkları... Kıbrıs konusundaki en büyük korkum jeopolitik önem. Akdeniz'e bu kadar hakim bir yer söz konusuyken adada hatırı sayılır ölçüde askerimiz bulmasını destekliyorum. İngilterenin adanın kuzeyine bakan kısmına üst kurması söz konusuyken özellikle. chp ye gelince malesef ben şu anki chp yi Atatürk ün partisi olarak görmüyorum. Daha çok geçmişinin kaymağını yemeğe çalıştığı açık(veya deniz baykal böyle hissettiriyor). Yerel seçimlere kadar bir gıdım muhalefet yapmışta sayılmaz. Yakında dervişte chp yi içten bölecek gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Peki pembe neonlu tesbihin var mı senin ülkücü genç?[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gallant'ın son parantezi varya, o işte üzerinde durduğum olay ![signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 aklıma şimdi geçen akşam awful truth'da izlediğim bir sahne geldi: michael moore: bombay ya da kalküta'ya bir nükleer saldırı gerçekleşirse sığınnağınız var mı insanları koruyabilmek için? hint büyükelçisi: yok, bu dediklerinizi yapmak çok pahalı. bu parayı bulmamız mümkün değil. *michael moore düşünür* şimdi anlıyordum, bomba yapmaktan sığınak yapmaya paraları kalmamıştı tabii ki.. düzeltme: italik gözümü oydu bakalım şimdi nasıl..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 24 Nisan 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yahu Sam gözünü seveyim 5 yıla bir götümüzün dibinde savaş çıkıyo. Türkiye'nin askeri harcamaları da fazla olabilir ama abarttığın kadar devasa değil! Ayrıca sırf batan bankalardan devletin üzerine binen yük, 47 milyar $(tıkınız) Ordunun 6 yıllık masrafı! milyonlarca öğrencinin eğitim masrafı. 10 larca yeni üniversite parası! bu bok yoluna giden paralarla uğraşçağına neden orduya kızarsın??[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 burada rahana katılıyorum ama işler bununla bitmiyor...bu ordunun harcaması olayı sandığınız kadar büyük bir olay değil.yani 8 milyar doları görünce zannetmeyinki "aha bu parayla allah bilir her sene 500 tank 100 uçak 50 gemi alınıyordur" diye çünkü bu paranın neredeyse tamamı eskiyen ekipmanın modernizasyonuna , kalanıda tatbikatlarda veya askeri oparasyonlarda harcanan cephaneye gidiyor.yani türkiyenin bir yerleri "tankla topla doldurma" gibi bir olayı asla olmadı ve olamayacak çünkü buna gücümüz yetmez zaten...[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Boşverin tankı mankı çılgın gibi piyademiz var valla tank tüfenk işlemez[signature][hline]...all the sorrow and the pain will be washed away by rain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 vay ortalık karışmış :D ehehe. ben de vuracam çekilin...[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar