fab Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ilk rakamlar; Türk : %61 Evet Rum : %74 Hayır[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Bonecrusher, 24 Nisan 2004 16:55 tarihinde demiş ki: Tayyip Erdogan herseyi bu kadar iyi biliyorsa, Mustafa Kemal gibi adamsa, Napolyon, Büyük iskender kadar güçlüyse, neden çok aptal seyleri yapmakta devam ediyor? Neden hala sürünüyoruz? Tek derdimiz kibris mi? onu verdigimiz de Türkiye kurtulcak, bir anda en güçlü devlet mi olucaz? Sen olsan salak işlerle uğraşmaz Türkiyeyi uber bi devlet yapardın şimdiye öyle mi? Ne kadar kolay iş oh.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bonecrusher ben olsam yapardım demiş mi ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eksık kalırım demek o kadar derın bı ınsansın yanı neyse sımdı rte chp nın koku bereketsız demıs dıyebılır sonra bunu klasık akp stılı ıle manevra yaptırıp ya ben bunu chp nın beledıye yonetımı gecmısı ıcın soyledım demıs, konu bu, konusmasında bu cumlenın oncesıne bakarsak bu sozun chp nın beledıye gecmısıyle alakasının olmadıgı gayet acık bı sekılde gorulebılırken senın daha once bın kere duydugumuz sekılde onu savunmanı da ya da herneyse bı kenara koyalım, rte secım oncesı tabanına ben burdayım demek ıcın normalde soyleyemeyecegı seylerı soylemıs mıdır soylemıstır sonra cevırebıldıklerını cevırmeye calısmıstır ama becerememıstır olay budur. ha bırseyı savunmuyorsan ona gore mesaj atarsın sonra ben savunmuyorum analız bıdı bıdı vs ye gerek kalmaz. konuyu da dagıttık ozur bu arada [Bu mesaj ascraeus tarafından 24 Nisan 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 en büyük imamımız ehhe[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Abi tarih bölümünde de bu konun tıpkısından vardı ya... Böyle konuları tarih bölümüne yazın derim ... aha bakın bunları şeettim ben tarih bölümünde: Arkadaşlar 9000 sayfalık planın kimse tarafından tümünün okunmasına gerek yoktur. Çünkü kimse tümünden anlamaz. Bu planı bölüm bölüm kendi bölümünün uzmanınca okunmalıdır. Örneğin ticaret konusunda bir adet uluslararsı hukuk ve uluslarası ticaret uzmanı gerekir bunlar uygunsuz gördüğü yeri karar vericilere bildirirler ki bu işlem plan çıktığı gece yapıldı. bunun dışında 9000 sayfalık planı nasıl okuyacaz demek halkı kandırmaktır. Şu an referandum bitti ve türk tarafı eline çok büyük bir koz geçirdi. Ayrıca yakın gelecekte kuzey kıbrısta çifte seçim olabilir. Serdar Denktaş'ın hayır oyu vermesi hükümetin geleceeğini olumsuz etkiliyor ve Denktaş'ın koyu hayırcılığı nedeniyle diplomasi dünyasında elimizi zayıf gösterir. Neticede Bizim evet Rumların hayır demesi diplomatik bir zaferdir. Bugüne kadar Denktaş'ın tutumları nedeniyle Türk tarafı uyuşmaz görünüyordu ama Rum tarafının daha uyuşmaz enosisçi tavrı görülmüyordu. Bu plan tam ortada bir plandı ve ancak koyu milliyetçiler hayır diyebilirdi. Benim Denktaş'a karşı ağır sözler söylemeye hakkım yok. Çünkü kendisi büyük baskı altında büyümüş bir insandır. Önce İngiltere'nin baskısı altında büyümüş sonra rum mezalimine maruz kalmıştır. Kendisi uzun yıllar Cumhurbaşkanlığı yaptığı için diktatör olarak lanse edilmiştir. Denktaş Diktatör değildir. Seçimle gelmiştir. Seçim demokratiktir. Kıbrıs Türk halkının Türkiye Türklerine karşı hoş bakmadığını biliyorum. Kıbrıs ziyaretlerimde bunu açıkça gördüm . Unutmamak lazım bu bir sonuçtur. Çünkü Aynı Kıbrıs Türk halkı 74'te Türk Askerini şanına yakışır şekilde karşılamıştır. Bu noktada bir sorun yok. Sorun 74''ten sonra olmuştur. 74'ten sonra izlenen yanlış politikalar yüzünden Kuzey Kıbrıs geri kalmıştır. Bu geri kalmanın sebebi Türkiye olarak görülmüştür. Bu geriliğin ana sebebi Ecevit'in savaş sonrası Askeri zaferi Diplomatik Zafere çevirememesidir. Bilmeyen arkadaşlar için söyliyim Ecevit 74'ten sonra Kıbrıs zaferini siyasi zafer çevirmek için hükümeti bozup erken seçim yapmaya kalktı ama ortaklarından kazık yedi ve seçim falan olmadı. Geniş tabanlı hükümetler nedeniyle diplomatik arenada tekses olamadık. Sonuç malum... Şimdi ise elimizde büyük bir koz var. Fazla beğenmesekte hükümet tek başına hükümet ve mecliste büyük gücü var. Yani diplomatik ve siyasi açıdan tekses. Şimdi 74'te elde edilemeyen diplomatik zaferi elde etme vakti...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Kıbrıs şu an bizim için yük bence. Kendi ayakları üzerinde durabilecek artık ambargonun kalkmasıyla.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Şu an olabilecek en iyi sonuç ortaya çıktı. Her iki tarafta evet dese veya Türk tarafı hayır dese Türkiye için tam bir yıkım olurdu. O sebepten tam anlamıyla ne şiş yandı nede kebap hemde çok güzel oldu çok :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 şovenizm, militarizm öyle bir işlenmiş ki kanımıza, bu tarz konulara objektif yaklaşmamızın imkanı yok. bunun kaynağı olan suç bizim değil elbette ama gözlerimizi açmamaya diretirken suç bizde. çıksın saddam gibi tüfek atan, bütün bütçeyi silahlanlanmaya akıtıp el kadar kıbrıs'a yığan bir lider, (kuveyt misali) sefalet ve yıkımın göbeğine kadar izleriz. bize 'dört yandaki düşmanlardan', 'adriyatik'ten çin'e kadar kan dökmüş yiğitlerden' bahsetsin, amerika'yla da savaşırız, avrupa'yla da. neden? çünkü "bir türk dünyaya bedeldir". chp'nin kökü atatürk müdür? ben şimdi beatles diye bir grup kursam, kökü jack lennon mı olur? atatürk chp'si on yıllar önce yokoldu, şimdiki chp'nin kökü de cidden bereketsizdir. atatürkçü'yüm ama yakasına rozet takanlardan değil, sözlerinden ders çıkarmaya çalışanlardan.. tayyip idi rte oldu, bakalım daha ne neler bulacağız. ben tayyip erdoğan'ı sevmem esasen, başbakan olduğunda üzüldüm ve halen de gerçekten değiştiğine pek ikna olmuş değilim eski olayları hatırladıkça. ama hükümetinin performansı nasıl? bence son birkaç hükümet arasında en iyisi, gözümü açık tuttuğum sürece de takiyye ya da değil takdir ediyorum. akp'ye oy vereceğimi de sanmıyorum ama. fakat gelişmelere gözünü kapayıp "rte takiyyeci, türkiye'yi parseller bu" diye küçük çocuklar gibi isterik halde tutturmak gülünç geliyor bana. varsa hatası buyur söyle, ama bulamıyorsan da hazmetmeyi bil, desteksiz dayanaksız suçlama yapmak ne zaman hakkaniyete uygun oldu? referandum sonuçları sonç olarak yine hayırlı oldu bizim açımızdan, umuyorum ki silahlanmayı ve kıbrıs sübvansiyonunu azaltacak gelişmeler olur önümüzdeki günlerde.. kıbrıs türk'leri ve türkiye türk'lerine hayırlı olsun inşallah..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sam ataturk chpsi, simdiki chp olarak ayirmisin ama parti aynı parti, degisen basindakiler; uzerine kurulduğu temeller ayni: anadolu ve rumeli mudafai hukuk cemiyetleri, kuvayi milliyenin partilesme sureci sonunda vardigi nokta .. partinin yoneticilerinin uyguladiklari politikalar partinin dunden gelen misyonunu ve bir anlamda 'kisiligini' degistirmiyor, taban aynı taban. rte konusunda ise adam belki de uygulanabilecek en mantıklı stratejiyi izleyip karşısında durabilecek herkesi pasifize etme yoluna gidiyor. ama iste arada gaza gelip agzindan kaciriyo da milletin aklina gelio bu adamın ne olduğu (orn. 10. yıl marsiyla dalga gecmesi, ataturk ve arkadaslarini laftan baska bisey uretmemekle suclamasi ..[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 amblem ile ismi dışında chp'nin 75 yıl öncekiyle arasında bir tek benzerlik göremiyorum ben. sen tarihi geçmişi gösteriyorsun ama parti açılıp kapanırken, başkanları, üye kadroları ve en önemlisi politikası değiştikçe o parti aynı parti olmaktan çıktı. bu geçmişini de utanmadan reklam maksadıyla kullanması midemi bulandırıyor. deniz baykal'ı atatürrk'le nasıl mevkide düşünebilirsiniz ki şayet atatürkçü iseniz? ben aynı chp olmadığını düşünerek avutabiliyorum ancak kendimi.. akp gelince iran'a döneceğimizi söylüyordu bu forumdan arkadaşlar bile, onlar şimdi ne söyleyebiliyor? ya çıt yok ya da ancak "tayyip takiyyeci". ben tayyip'i de, onu eleştirenleri de takip ediyorum ve unutmuyorum çoğu kimsenin aksine. şayet avrupa birliği'ne girecek olursak o zaman ne söyleyeceklerini de merak ediyorum çünkü yaratıcılık sınırları (!) zorlanıyor.. yine de konuyu chp'den filan uzak tutmaya çalışalım mümkün oldukça..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Sam, 24 Nisan 2004 20:48 tarihinde demiş ki: şovenizm, militarizm öyle bir işlenmiş ki kanımıza, bu tarz konulara objektif yaklaşmamızın imkanı yok. bunun kaynağı olan suç bizim değil elbette ama gözlerimizi açmamaya diretirken suç bizde. çıksın saddam gibi tüfek atan, bütün bütçeyi silahlanlanmaya akıtıp el kadar kıbrıs'a yığan bir lider, (kuveyt misali) sefalet ve yıkımın göbeğine kadar izleriz. bize 'dört yandaki düşmanlardan', 'adriyatik'ten çin'e kadar kan dökmüş yiğitlerden' bahsetsin, amerika'yla da savaşırız, avrupa'yla da. neden? çünkü "bir türk dünyaya bedeldir". chp'nin kökü atatürk müdür? ben şimdi beatles diye bir grup kursam, kökü jack lennon mı olur? atatürk chp'si on yıllar önce yokoldu, şimdiki chp'nin kökü de cidden bereketsizdir. atatürkçü'yüm ama yakasına rozet takanlardan değil, sözlerinden ders çıkarmaya çalışanlardan.. tayyip idi rte oldu, bakalım daha ne neler bulacağız. ben tayyip erdoğan'ı sevmem esasen, başbakan olduğunda üzüldüm ve halen de gerçekten değiştiğine pek ikna olmuş değilim eski olayları hatırladıkça. ama hükümetinin performansı nasıl? bence son birkaç hükümet arasında en iyisi, gözümü açık tuttuğum sürece de takiyye ya da değil takdir ediyorum. akp'ye oy vereceğimi de sanmıyorum ama. fakat gelişmelere gözünü kapayıp "rte takiyyeci, türkiye'yi parseller bu" diye küçük çocuklar gibi isterik halde tutturmak gülünç geliyor bana. varsa hatası buyur söyle, ama bulamıyorsan da hazmetmeyi bil, desteksiz dayanaksız suçlama yapmak ne zaman hakkaniyete uygun oldu? referandum sonuçları sonç olarak yine hayırlı oldu bizim açımızdan, umuyorum ki silahlanmayı ve kıbrıs sübvansiyonunu azaltacak gelişmeler olur önümüzdeki günlerde.. kıbrıs türk'leri ve türkiye türk'lerine hayırlı olsun inşallah.. +999[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Popeye, 24 Nisan 2004 17:04 tarihinde demiş ki: hem Atatürkçü geçinip hemde "chpnin kökü bereketsizdir" diyen adamı desteklemekte garip geliyo bana Kesinlikle katılıyorum..[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 24 Nisan 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 CHP ne yazıkkı bır rant partısıdır ataturkle alakası olmıyan kokunden bu kadar kopmus bır partı daha var olamaz soyleyın magden CHP ataturkcu neden paranın ustunden ataturk resmını kaldırıp ısmet ınönünün resmini koydular neden bır donem okullarda ataturk portlerı ınıyor yerıne ısmet inönü portreleri cikiyordu neden ataturk ismet inönüyle kavga etti ve ölümüne kadar konuşmadı çünki CHP yi kuran ataturk tur fakat ataturk hiçbir zaman CHP icinde siyaset yapmadı ismet ınonuye verdı bugun nasıl meclıse ataturk un meclısı yada demıryollarına ataturk un demır yolları dıyemıyorsak CHP yede ataturk un partısı dıyemeyız ordu hariç butun kurumlar ataturk un kurdugu cizgiden sapmıştır gunumuzde ki şimdi ordu yu da saptırmaya çalışıyorlar...... neyse derın devlet mevzuu bunlar bız karısmayalım fazla :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 CIA'in websitesine göre yıllık askeri harcamalar Türkiye:8.1 milyar dolar tıkınız. Yunanistan:6.12 milyar dolar tıkınız Ermenistan:135 milyon dolar tıkınız. Bulgaristan: 356 milyon dolar tıkınız. Suriye: 858 milyon dolar tıkınız. Gürcistan:23 milyon dolar tıkınız. İran: 9.7 milyar dolar tıkınız. walla Sam, şimdi bunlara bakınca Türkiye'nin harcaması da öyle deliler gibi gözükmüyo bana eksik bildiğimiz bişi mi var?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Nisan 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 askeri harcama denilen hadise karşılıklıdır, senin ana hasmın yunanistan ise ve deli gibi silahlanıyorsan o da silahlanır. silahlanmanın azaltılması ancak karşılıklı anlaşmalar suretiyle aynı anda azaltılabiliyor bu yüzden. ben de diyorum ki, madem ikimiz de nato üyesiyiz, bunu fırsat bilip dost olalım, iki taraf da silahlanmayı azaltsın.. ha ayrıca silahlanma konusunda tek gerizekalı biz değiliz onu da itiraf edeyim, bak mesela iran'ın da kafası çalışmıyor. bizim farkımız nato üyesi olmamız, savunmaya yönelik savaş yaşama ihtimalimiz gerçekten çok az. emperyalist niyetlerimiz de yoksa hastamızın ilacından, çocuğmuzun eğitiminden, türkiye'nin geleceğinden çalıyoruz topa tüfeğe para harcarken.. bulabilirsen bir de bu ülkelerin sağlık, eğitim harcamalarını bul, onlarla da kıyaslarsın.. çok acıyacak gelecek nesiller bizlere, çok hem de. bizim eskiden günaşırı komşusunun kafasını patlatmak için bahane arayan atalarımıza (bununla osmanlı'yı kastetmiyorum, yapmayan yoktu ki) acıdığımızdan daha çok..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Eğer dünya daki bütün silahlar bir şekilde yok edilebilse hiç bir düşmanlık, hiç bir ordu, hiç bir silahlı grup/insan olmasa -ütopyanın allahı :/- zaten kimse silaha para ayırmazdı. boşver sen atalarımızı falan ne karıştırıyon işe, o zamanki dünya ile bu zamanki dünya arasında dağlar kadar fark var. nato üyesiyiz tamam, Türkiye'ye saldırmak harbi harbi döt ister o da tamam, ama aynı şeyler Yunanistan için de geçerli. 10 milyonluk Yunanistan 6 milyar dolar harcarken 70 milyonluk Türkiye'nin 8 milyar dolar harcaması gayet barışçıl bir insan olmama rağmen bana pek dokunmadı. o yüzden hiç öyle militaristik şövenist bir tavır takınıldığını da hissedemedim.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 güzel arkadaşım sen kişi başına milli gelirimizin ne kadar olduğunu biliyor musun? peki ya yunanistan'ın? biz söz vardır, "ayranı yok içmeye, tahtıravalliyle gider .ıçmaya" diye. bizim ne yapıp edip askeri harcamalarımızı minimumda tutmamız gerek, amerika filan değiliz, para fışkırmıyor bir yerimizden. bizim atlarımızı garip bulduğumuzdan daha garip bulacak diyorum gelecek nesiller, onları karıştırdığımı nereden çıkardın? ütopya filan değil, geçmişte askeri harcamaları devasa olan almanya, japonya gibi bazı ülkeler artık askeri harcamalarını kısmış durumda. askeri harcama yapan ingiltere, fransa gibi ülkelerden de çok daha iyi durumları. savaşta kim yenilmiş kim kazanmış belli değil.. türkiye'ye saldırmak döt istemez, saldıramaz kimse. yokolur saddam'ın yokolduğu gibi mesela iran saldırmak istese. yunanistan da saldıramıyor, başka kim kaldı? hayali düşmanlarla savaşıyoruz. bunlarla savaşacak da olsak hepsini yeneriz ayrıca hadi diyelim akla hayale gelmeyecek birşey oldu da savaş çıktı. bugün türkiye nato'nun piyadesi gibi, nato'dan bir yer saldırıya uğrasa ilk sıralarda bizim yardıma koşmamız gerek çünkü deli gib silahlanmışız, 500000 kişilik bir ordu var. (ki nüfusumuza oranla sayısal olarak geçmediğimiz ülke çok az) diğer üyeler de birbirlerine bakıp, "bu adam deli gibi harcıyor nasılsa, ben kısayım gerektiğinde o gelir .ıçımı kurtarmaya" diyor. nato ortadan şimdi herkes ertesi gün deli gibi silahlanma yarışı başlar.[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Sam, 24 Nisan 2004 22:12 tarihinde demiş ki: "ayranı yok içmeye, tahtıravalliyle gider .ıçmaya" dogrusu tahtıravan sallanırken s.çan birini duymadım henüz ordunun harcamaları fazla bencede hatta ekonominin cok kotu oldugu soylendiginde bile ordu harcamalarına laf getirtmiyo ama şu anda ordunun harcamalarının kesilmesi çok zor once ekonomik olarak bi gucumuz olmalı nato ulkesi falan olmak kesinlikle bi guvence degil ordu masrafında kısıtlamalar olsa yeniden bi pkk yada benzeri bi orgutun (sonuçta bu örgütleri kimleri destekledigide bariz ortada) çıkması durumunda eskisi kadar kolay savunamayız bazı bolgelerimizi önce adam gibi yolsuzlukla mucadele etsinler demirelin yegeni onun bunun tanıdıgı diye bazı şerefsizleri kayırmasınlar sırf kendilerine siyaset alanında rakip diye cem uzanın şirketlerine mallarına falan el konuldu milletede bakın biz yolsuzlukla mucadele ediyoruz dediler cavit çaglar gibi adam kelepçelenip bindiriliyor uçaga ama turkiyeye geldiginde kelepçeleri çözülüyor uçaktan inmeden once once onların çaldıklarını geri alsınlar çalacak olanlarada goz dagı vermek amacıyla adam gibi bi adalet sistemi oluşsun sonra ordunun masraflarına el atılır amerikadan alınan ama el suremedigimiz ve faizini odedigimiz kredileri halletsinler once[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bi daha oku istersen sam deniz baykal la atatürk ü aynı sey olarak dusunmedim tabii ki, dusunemem de .. ama liderleri oldukları olusum aynı temeller uzerine kurulmus. simdi bence de deniz baykal statukocudur, demokrasiye saygısı kalmamistir, iktidar olma gibi bi derdi yoktur vs vs ama naylon uye yazarak partinin basina gelenlerin uyguladiklari politikayı tavandan zaten rahatsız olan tabana da indirmen yanlis, onu belirtmek istedim. rte, akp gelince hede olcak hodo olcak diyenlerin bilincli olan kismi zaten bu gelisimi de gormustu ve hic birinin cikip da benim fikim degisti diyecegini sanmiyorm. halen daha 3 kasimdan once akp gelirse x olur dediysem savunurum ben cunku adamlar da en az senin benim kadar zemin hazırlanmadan radikal kararların bir daha iktidar olma sanslarını bitirebilecegini biliyorlar. hangi iyi niyetli iktidar tubitak in icini bosaltir ? bari ormanları satalım, kendi icimizde paylasalim diye tasari hazirlar ?[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Sam, 24 Nisan 2004 21:07 tarihinde demiş ki: akp gelince iran'a döneceğimizi söylüyordu bu forumdan arkadaşlar bile, onlar şimdi ne söyleyebiliyor? ya çıt yok ya da ancak "tayyip takiyyeci" kizilay'a indigimde adim basi bir türbanli kiz görmekten rahatsiz oluyorum.. aynen, her adim basi çiplak bir kiz, veya punkçi bir genç gördügümde duyabilecegim skntiyi ve üzüntüyü yasiyorum..[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 isin komik yani yolsuzluklarla mucadele edecekler diye turkiyenin umudunu bagladigi insanlar tayyip in istanbul belediye baskanligi doneminde ortaya cikan igdas ve akbil yolsuzluklarının sanıkları. dava hala devam ediyo, sanıkların bir bölümü bakan, milletvekili, belediye baskani oldu geri kalani da belediye meclis uyesi .. boş yok.[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 mantıklı aslında yolsuzlukla mucadelede profesyonel yardım işte daha nolsun işi en iyi bilen adamları almışlar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 You know I have this condition, I can't make new memories since the incident.//Tayyip from Memento...[signature][hline]Penguin in the desert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 türkiye işte o o denli lüks pope'cum, sallanması gerekiyor hacetini görmeden önce.. :) kurtarmadı galiba, hmm.. yolsuzluklar da giderilsin elbette, krediler de dengeye oturtulsun. bunların hepsi söyleniyor. ben de aynı fikrdeyim zaten. söylenmeyen tek bir şey var: askeri harcama kısılsın. tek bir politikacıdan duydunuz mu bugüne kadar, ya da bir akademisyenden? (ben birinden duydum oyumu ona veriyorum zaten) hayır. tabu olmuş bu konu. konuşulması dahi yasak adeta. o nedenle özellikle bu konunun üstüne gitmek gerekir. pkk gibi bir örgüte karşı neyle savaşılacak? dünyanın 3. en büyük tank ordusuyla mı? ekonomik buhranda insanlar başbakanın önüne yazar kasa fırlatırken (unuttu insanlar bunları) alınan savaş gemileriyle mi? benim ilacımdan kısılan paralarla deposu doldurulan f-16'larla mı? dralnu kardeş, ben senin dediğin açıdan da bakınca gene bir bağlantı kuramıyorum. hani belki sonuna kadar chp'ye oy verecek halde olsaydım belki ben de bahaneler üretirdim kendimi rahatlatmak için. ama böyle değilim ve chp'nin de şimdi atatürk klonlanıp da gelip başına geçmesi dışında türkiye'ye bir hayrı olacağına inanmıyorum görünür gelecekte.. peki şimdi takiyye aşamasında diyorsun yani, bir sabah kalktığımızda rejim değişmiş olacak. ben takip ediyorum gelişmeleri ve şu dediklerini de aklımda tutacağım önümüzdeki yıllarda da. hayırlısı olsun..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar