cenx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Din savaşları asla bitmez. Hala devam etmektedir. düşmanlıklar sonsuza dek sürmez demişsin. binlerce yıldır türklere olan düşmanlık neden sürdü peki? halada devam ediyor türk düşmanlığı. sence bu vatan evlatları salakmı koskoca bir imparatorluklar kurmuş bir millet neden 75 yıldır belini doğrultamadı sence? çokmu üşengeç bir milletizki bu durumdayız? göremiyormusunuz abi bunu?? said: Sam, 24 Nisan 2004 14:42 tarihinde demiş ki: fransa ile almanya 50 yıl önce birbirini kesiyordu, bugün aralarından su sızmıyor. amerika bağımsızlığını elde etmek için diş dişe savaştı ingiltere ile, bugün kan kardeşler. ingiltere ile fransa tarihin en uzun savaşını gerçekleştirdi, 100 yıl boyunca birbirini kesti, bir asırdır her türlü belada birbirlerine omuz dayıyorlar. amerika japonya'ya tarihte ilk ve tek defa nükleer bombalar attı, bugün en büyük ticaret ortakları birbirlerinin.. tarihten ders çıkarıyorsam çıkardığım ders hiçbir düşmanlığın sonsuza kadar sürmediğidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yahu biz onlar iyi diye onlara birşey vermiyoruz ki. gücümüz yetmiyor, boğazımıza kadar gelmiş, ya sersefil sürünmeye devam edeceğiz ya çözüm bulacağız. çözüm de bu, başka çözüm yok. başka çözüm bulsak da bunu dayatmaya gücümüz yok. süpermen mi gelip yardım edecek bize? ayrıca lütfen kıbrıs'tan çevrilmesin konu, kapatılmasın da bu konu uygarca tartışılsın isterim burada..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 şimdi asıl konu olan kıbrısa gelirsek, topicin bir önceki sayfasında da dendiği gibi, kıbrıs zaten bizim toprağımız değildi, osmanlı zamanında burda şövalyeler falan vardı hatta kalelerine gittim :) hala da bizim toprağımız değil, başka bir devlet burası, sadece üstünde bir miktar türk olmayan türk yaşıyor sadece niye sahiplenmişiz zaten hiç anlamadım, ve yakında, 1 mayıstan sonra tr burda kaldığı sürece işgalci güç olacak sadece buda bize sadece negatif etki getirecek birşey.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 eğer bu sorunları göz ardı edersen kıbrıs konusunda akılcı bir saptama yapamassın. kıbırs sorunuymuş yahu kardeşim oraya ambargo yapan kim??? oraya ambargo yapan kim yani buna bi cevap ver önce? sorunu kendileri yaratıp çözümüde kendileri veriyolar! ya çok salaklar yada çok akıllı ki ben salak olduklarına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 1570 ten beri bizim topraklarımız türk toprağıdır. türk olmayan türklermiş! sen bi araştırma yap bi tarihini öğren önce şu bulgaristan bile kökünde türk soyu yatar. 30000 yıllık bir türk ırkını sadece türkiye topraklarına sığdıramassın. şimdi burda populistlik yapmak istemem ama şehitlerine dünyalar yetmez bunu unutmayın tek türk siz deilsiniz sizin atalarınız çanakkalede kıbrısta sizin için öldü bu toprakları kanla, hakkımızla kazandık. oyunlara kanıp vermeyiz. atalarım bu uğurda ölmüşse ben aç sefil yaşarım bu benim boynumun borcu olur. adam orda bu topraklar için ölmüş ben burda 3-5 kuruş için satıcam ha? yok öyle... [Bu mesaj cenx tarafından 24 Nisan 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj cenx tarafından 24 Nisan 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Evet çıkarsa KKTC için savaşan Türklere yazık olucak, gerçi kıbırıs halkının yaşam standartlarına bakılırsa yazık olmuş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 şimdi cenx cim ben 5 yıldır lefkoşadayım zaten :) burdaki kıbrıslı gençlik punk & modifiye araba, ingiltere/hollanda vb yolunda ilerliyor sadece ve bunlar adanın geleceği olacak insanlar, ve çoğu türkiyeyi sallamıyor bile artık öyle diyim sana :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 topla tüfekle alamadıkları bir ülkeyi dejenarasyonla gençliğe geçmişini unutturarak ele geçirecekler işte. boşuna demiyorlar titreyin ve kendinize gelin diye. bu son sözümdür zaten size yıllar önce söylenmişti ama unutulmuş ne yazıkki “Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,1922 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Norak, 24 Nisan 2004 01:36 tarihinde demiş ki: tayyipin bir suçu yok, şu anda yapılandan daha mantıklı birşey yapılamaz zaten. bnce de...iş halka kaldı ve bence bizim için en hayırlısı evet olacaktır..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 az kaldı zate, akşam 6 da oy verme hödösü bitiyor, akşam 9 gibide genel durum belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 suleyman demırel bısey soyledı gecenlerde :"kıbrıs boyle cozulseydı daha once 10 kere cozulurdu" yanı ortada ovecek matah bısey yok ne plan ne kısıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: nedanko, 24 Nisan 2004 11:39 tarihinde demiş ki: Yanlız arkadaşlar unutmayalım. Bundan 50 yıl önce KKTC diye bile bir şey yoktu. Rumlar soykırıma başlayınca bizde fırsatçılık yapıp topraklara el koyduk türkiyeden binlerce insan yolladık. Yani zaten öyle bir toprağımız yok. Kıbrısı zamanında diğer çıkarlarımız uğrunda verdik. Bunun tartşılması anlamsız.. Ve biz bugün böyle bir annan planı elde edebiliyorsak avrupanın bize düşman değil dost olduğunu düşünmeliyiz.. peki, Yunanistan diye bisi de yoktu. Osmanli'nin altinda mutlu mesut yasiyordu. Avrupa'nin destegi, Osmanli'nin zayiflamasi nedeniyle isyan ettiler, Yunanistan kuruldu. ee olur böyle seyler. Ayni sey de KKTC'ye olamaz mi? 50 yil önce yoktu, ama dün vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Mum_Chamber, 24 Nisan 2004 12:01 tarihinde demiş ki: arkadaşlar olaya çıplak gözleriniz, saf kalbinizle bakıyorsunuz bence. Emin olun, Tayyip Erdoğan sizden daha iyi biliyordur geçmişi, orada ölenleri, ülkenin çıkarlarını ve milletini. Tayyip Erdogan herseyi bu kadar iyi biliyorsa, Mustafa Kemal gibi adamsa, Napolyon, Büyük iskender kadar güçlüyse, neden çok aptal seyleri yapmakta devam ediyor? Neden hala sürünüyoruz? Tek derdimiz kibris mi? onu verdigimiz de Türkiye kurtulcak, bir anda en güçlü devlet mi olucaz? siyaset bilmem, politika bilmem, tarih bilmem, din bilmem... size soruyum dedim... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Nisan 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bnce de nedanko biraz saçma olmuş..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 tayyip erdogani destekleyen ne de çok kisi varmis böyle.. umarim yaptiklarinin hepsi dogrudur da, Türkiye süper über bir devlet olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hem Atatürkçü geçinip hemde "chpnin kökü bereketsizdir" diyen adamı desteklemekte garip geliyo bana[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Bonecrusher, 24 Nisan 2004 17:00 tarihinde demiş ki: tayyip erdogani destekleyen ne de çok kisi varmis böyle.. umarim yaptiklarinin hepsi dogrudur da, Türkiye süper über bir devlet olur.. bu lafın ucu bana dokunuyo galba..bn siyasetle pek uğraşmam hatta sağcı ne savunur solcu ne savunur ona bile biraz fransızımdır..ama adamın ii işleri de var bazıları gibi körü körüne suçlamamak lazım adamı..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 24 Nisan 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Norak, 24 Nisan 2004 13:08 tarihinde demiş ki: ayrıca bonecrusher ben kıbrıstayım dediğim gibi, burayı vatandan saymıyorum, vatanım böyle olacaksa yarın değiştiririm ben gidip. ilerde dünya haritası falan alırsam kıbrısı kapatacağım boyayla yemin ettim. benim vatan diyeceğim yerde insanlar düzgün olmalı ülke düzgün olmalı. yoksa vatan olsun çamurdan olsun, insanları bişeye benzemesin, ülke moktan olsun hatta yanında da çöplük olsun koksun diyorsan ancak kıbrıs o zaman vatan olabilir. o derece yani. Norax, kibris'a çok kez gidip geldim. Oralari biliyorum.. antakya'nin pisligi + bodrum'um güzelligi = Kibris diyorum sana.. Kibris'ta en azindan güzellikler var. Kibris'ta en azindan Türkçe'nin yaninda Rumca konusan insanlar var.. Ama günlük dili arapça olan, vatandasindan her türlü pisligi bekleyebilecegin bir sehir sonuçta Antakya. benim vatan diycegim yerde de insanlar düzgün olmali hele dogdugum yer dedigim sehir düzgün olmali.. ama bakiyorsun, adamlar küçük bir zihniyet içinde s1k1s1p kalmislar.. Ne yani, Antakya'yi da Suriye'ye felan mi hediye edelim, madem Araplari bu kadar seviyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Türkçe çok esnek bir dil, lafı nasıl anlamak istiyorsan oraya çekebiliyorsun popeye.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 lafı anlatmak isteyen yüce kişiler türkçeyi düzgün kullanıp cümledeki kelimeleri düzgün seçsinde bizde lastik gibi uzatıp başkalarının deyimiyle kendi istedigimiz tarafa çekmeyelim[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Bende onu demek istiyorum en güzel biçimiyle bile cümleyi kursa da yinede istediğin anlama çekebilirsin. Amaç önemli, üzüm mü yemek bağcıyı mı dövmek.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 geldigi yer belli daha önceki fikirleride belli ben o laftan başka bi anlam çıkaramam eger söyleyen tayyip erdogansa zamanında aponun elini sıkan dogu perinçeki halen vatan haini olarak görüyosam tayyip erdoganıda halen eski tipiyle görüyorum[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ya konu rte ye cekılmesın ama hala "turkce yuzunden baska anlam cıkarıyosunuz" dıyerek savunabılen kalmıs bu ınsanı hayret. pekı "demır aglarla orduk dedıler. hanı orduklerı nerde" dıyerek 10. yıl hedesıne laf atarken ne demek ıstemıs olabılır bu rte ınsanı, bunda da mı yanlıs anlıyoruz bız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 demir ağlarla örüldü bu iyi güzel sonra birileri geldi "komunist işi bu" dedi otoyol yapıp daha çok araba satılsın diye demir yolunun önünü kesti yani tarihe bakmak gerek rte nedir? takiyyecidir rte ileride mandacı da olur, komunist de olur, faşist de olur hatta gerekirse solcu bile olur... rte takiyyenin kralıdır ve rüzgarda dola yelken gibidi nereden rüzgar eserse oraya gider kıbrısa gelince oylama bitmek üzere zaten, orada yaşayanlar istedikleri kararı veriyorlar. ben orada yaşamıyorum o yüzdne hiç bir şey dityemem ama gönlüm hayır oyu çıkmasından yana ve oy verebilecek olsaydım rahatlıkla "hayır" derdim bu saatte de oturup bunları konuşmanın manası yok şeyedilen şeyin davası olmaz derler ya işte o hesap[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ascraeus, benim değinmek istediğim noktayı çoktan ortaya çıkardım popeye'nin son mesajı ile. Ne başbakanı ne partisini ne ideolojisini iplerim yada savunurum. Ayrıca burası o işin yeri de değil. Oradaki mesajımda o sözün ilk çıktığı gün yapılan savunma sırasında da kullanılan politik teknik yani akıldaki düşüncenin kamuflajla ortaya atılması ile taraftar kazanılması beni rahatsız etti. Nasıl ki dini görüşlerle bir partinin oy ve taraftar kazanması hoş değilse aynı şekilde Atatürk'ün de bu işe malzeme olması hoş değil. ps:Konu hakkındaki tek mesajımla da beni analiz etmeye boşuna kalkma, eksik kalırsın. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar